Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Yeni

selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 167
Merhaba arkadaşlar konuyu acali baya oldu ama hala bi hamilelik yok bu ay çok umutluyum aklıma geldi bi bakayım dedim nasılsınız

Hamile misin canım merak ettim çizgide var gibi duruyomus ama

yok canım çok gecikmeli de olsa regl oldum 37. günümde.
kürtajdan sonra dengem şaştı sanırım günlerim tuhaflaştı ondan oldu heralde
şuan hamilesin sanırım cnm çok sevindim ya inşallah bu ay bende hayırlı haberlerle gelirim belirtileri var mıydı ne zaman öğrendin Happymomy

Yarın adet günüm bakalım nolucak beyaz akıntım var adet belirtim yok ama nolucak blmiyorum

Benim 6 gün kaldı bat 2mayıs dün akşam yemek yerken birden iştahım gitti midem kalktı yiyemicem ben dedim ama Biraz yiyim dedim zorladım bi iki lokma yedim çok kötü oldum başım o kadar çok döndü ki masayı bulaşıkları zor topladım midem allak bullaktı elim ayağımda hal kalmadı bayılcam diye nasıl korktum bugünde uyanamadım o kadar halsizim uykum varki anlatamam kasıklarımda kramp tarzı bi acı var belim ağrıyo midem hala hafiften bulanıyo başım ağrıyo iştahım hiç yok midem sürekli yanıyo şüpheli ilişkiden sonra bi kaç belirti hafiften oluyodu psikolojiktir diyodum ama dün akşam bu saydıklarım baya bi şiddetliydi acile gitmeyi bile düşündüm normal kaset test yaptım tabikide çıkmadı daha 6 gün var çünkü nolucak bakalım

bel ağrısı hamileliktede oluyo ya inşallah olmazsın test ne zaman yapcan
Şuan annemlerdeyim eczane çok uzak. Hem bu sayede bi kaç gün kendimi tutmuş oluyorum bi kaç gün geçsin gidersem yaparım yoksa pazartesiye kdr bekleyecegim bugun gelmedi ya içim pır pır :) nrmalde günümden önce yada tam günümde olurum

Cnm ya inşallah hadi hayırlı haberlerini alırız ya bende netten şipariş verdim gelesiye 3 4 gün geçer adet günüme denk gelir beklemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…