- 24 Haziran 2017
- 366
- 386
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Hamile misin canım merak ettim çizgide var gibi duruyomus amaYeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Yok bebiş dün gördüm beğendim yorumunu ama hala beklemedeyim
İnşallah güzel haberler alicaz kuzum ikimizdeYok bebiş dün gördüm beğendim yorumunu ama hala beklemedeyim
Bugün dune göre azdı canım ama tam benek halinde gördüm bugünİnşallah güzel haberler alicaz kuzum ikimizdekanamanın nasıl oldu kahverengi mi kesildi mi bugün devam mi
Inşallah bebeğim bende inanıyorum güzel haberler alacaz birde bugün çok sık tuvalettim geliyor 15 dk da bir gidiyorumİnşallah güzel haberler alicaz kuzum ikimizdekanamanın nasıl oldu kahverengi mi kesildi mi bugün devam mi
yok canım çok gecikmeli de olsa regl oldum 37. günümde.Hamile misin canım merak ettim çizgide var gibi duruyomus ama
şuan hamilesin sanırım cnm çok sevindim ya inşallah bu ay bende hayırlı haberlerle gelirim belirtileri var mıydı ne zaman öğrendinyok canım çok gecikmeli de olsa regl oldum 37. günümde.
kürtajdan sonra dengem şaştı sanırım günlerim tuhaflaştı ondan oldu heralde
inşallah hamilesindir cnm inşallah kırmızılar gelmezYarın adet günüm bakalım nolucak beyaz akıntım var adet belirtim yok ama nolucak blmiyorum
Valla korkuyorum :) belime Ağrı girdi olucam heralde daha gelen yokinşallah hamilesindir cnm inşallah kırmızılar gelmez
bel ağrısı hamileliktede oluyo ya inşallah olmazsın test ne zaman yapcanValla korkuyorum :) belime Ağrı girdi olucam heralde daha gelen yok
Şuan annemlerdeyim eczane çok uzak. Hem bu sayede bi kaç gün kendimi tutmuş oluyorum bi kaç gün geçsin gidersem yaparım yoksa pazartesiye kdr bekleyecegim bugun gelmedi ya içim pır pır :) nrmalde günümden önce yada tam günümde olurumbel ağrısı hamileliktede oluyo ya inşallah olmazsın test ne zaman yapcan
Cnm ya inşallah hadi hayırlı haberlerini alırız ya bende netten şipariş verdim gelesiye 3 4 gün geçer adet günüme denk gelir beklemiş olurumŞuan annemlerdeyim eczane çok uzak. Hem bu sayede bi kaç gün kendimi tutmuş oluyorum bi kaç gün geçsin gidersem yaparım yoksa pazartesiye kdr bekleyecegim bugun gelmedi ya içim pır pır :) nrmalde günümden önce yada tam günümde olurum
Beraber ögreniriz inşallah müjdelerimiziCnm ya inşallah hadi hayırlı haberlerini alırız ya bende netten şipariş verdim gelesiye 3 4 gün geçer adet günüme denk gelir beklemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?