• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

kuzum ben zaten kan negatif çıkınca direk hamile değilim modunda gezdim :) ben belirti bile yaşamadım kızımda söktürücüye rağmen adet olmadım diye şüphelendim sadece
Ya düşünüyorum düşünüyorum bu belirtileri paikolojik olarak nasıl üretmişim ben :skandal: ve birden hiç bi hissim kalmadı çok ilginç şimdi adet beliritsi hsetmeye çalışıyorum tık yok:KK76:

Ya düşünüyorum düşünüyorum bu belirtileri paikolojik olarak nasıl üretmişim ben :skandal: ve birden hiç bi hissim kalmadı çok ilginç şimdi adet beliritsi hsetmeye çalışıyorum tık yok:KK76:

canım inşallah hamilesindir adet olmazsın canım inşallah

erken gebelik testim bu 4 gün kaldı bat a

Eklentiler

• ED06E2F0-007E-455D-A277-9EE676B5E4E2.jpeg
    ED06E2F0-007E-455D-A277-9EE676B5E4E2.jpeg
    14,1 KB · Görüntüleme: 159
  • 3896584F-0A7C-4B47-9531-0E6E3997DA3E.jpeg
    3896584F-0A7C-4B47-9531-0E6E3997DA3E.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 171
Bugün doktor gittim gebelik testi negatif çıktı beklediğim gibi hamilelik olmadığını biliyordum..
Üzüldüm cnm ya inşallah en kısa zamanda verir rabbim bende hala bekliyorum ikinci testte silik çıktı sanırım adete 5gün kala yumurtlama olmuştu o zaman oldu sanırım o yumurtlamanın üzerinden bugın 15gün geçti 15 16 günden önce çıkmazmış idrardaa yarın test yapcam gene yoksa doktora

Hamile olan arkadaşlar göğüs ağrınız var mı benim bat a 4 gün kaldı göğüslerim çok ağrıyor daha önce bu kadar ağrımazdı

valla kızlar benim 37.günüm normalde 26da olduğum için adet geçeli çok oldu bende bişey kalmadı gbi belirti sadece başım dönüyo arada midem bulanıyor bide bomba gibiyim acayip gaz var :KK48:

valla kızlar benim 37.günüm normalde 26da olduğum için adet geçeli çok oldu bende bişey kalmadı gbi belirti sadece başım dönüyo arada midem bulanıyor bide bomba gibiyim acayip gaz var :KK48:
Halen kan tahlili yaptırmadınız mı? Arada o kısmı okumamış olabilir miyim acaba diye meraktan soruyorum

Ben de gün sayanlardanım 8 aydır. Bu ay da umudum yok. Öğrenilmiş çarerizlik yaşıyorum. 5 günüm var.

Merhaba ben yeni katıldım arkadaş ortamı gibi çok hoşuma gitti. Rabbim herkese sağlıklı genişler nasip etsin benimde 5 günüm var ama test yapmayı düşünmüyorum henüz hayal kırıklığı olmaması açısından

Bata son 6 benimde hadi bakalım hayırlısıyla bende bu ay hamileyim derim inşallah buralarda saglıklı bir bebeğim olur inşallah

Back