- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
İnşallah cnm ya bugün ilişkiden sonraki 10.gun benim geçen ay netten aldığım testlerden kalmıştı dün dayanamadım yaptım tabiki negatif çıktı bi iki saat sonra bile çizgi falan çıkmadı hiç bugün gene ilk ıdrarla yaptım test gene çıkmaz dedim koydum kenara az önce baktım incecik ikinci çizgi vardı geçen ayda gölge gibi cizgilerden çok çektim heveslendim ama yoktu o yüzden bu sefer bişey diyemedim bakalım hassas test gelsin o zaman belli olur artıkBeraber ögreniriz inşallah müjdelerimizi
3 4 gün sonra tekrar et testi belki geç döllenme felandırKizlar merhaba. Nasilsiniz onceliklle insallah rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli bebeklerle kucagimizi doldursun . Cok zor bi süreç Benimde yardiminiza ve tecrubelerinize ihtiyacim var 5 ay once kurtaj oldum ben 2 ay korunduk sonra kimyasal gebelik yasadim nasil bilmiyorum ama ilk hamileligimi hissetmistim. Bu ay ise 6 gun once inanilmaz bi kasik agris yasafim tarifi yok ama .. ara ara bas donmesi mide bulantisi hafif duzeyde. Yumurtlama zamanlarini da degerlendirdik hep ama bugun regl gumumhala olmadim erken gebelik testi yaprim az once ondada bisey cikmadi. Hafif ara sira agrim var ama benim olduktan sonra hep karnim agrirdi. Daha once yasamadigim seyleri yadiyo vucudum basina bole seyler gelen varsa bi umut olsun lutfennnnn
cnm ya bende iki kez yaşadım kimyasal gebelik insan psikolojikman çok etkileniyo kimyasal gebelikten sonra çoğunlukla hamile kalınır diyolarlar ama benimde senin gibi oldu vücudumun dengesi şaştı 1ay adet olmadım inşallah sen hamilesindir cnm ya bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştıKizlar merhaba. Nasilsiniz onceliklle insallah rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli bebeklerle kucagimizi doldursun . Cok zor bi süreç Benimde yardiminiza ve tecrubelerinize ihtiyacim var 5 ay once kurtaj oldum ben 2 ay korunduk sonra kimyasal gebelik yasadim nasil bilmiyorum ama ilk hamileligimi hissetmistim. Bu ay ise 6 gun once inanilmaz bi kasik agris yasafim tarifi yok ama .. ara ara bas donmesi mide bulantisi hafif duzeyde. Yumurtlama zamanlarini da degerlendirdik hep ama bugun regl gumumhala olmadim erken gebelik testi yaprim az once ondada bisey cikmadi. Hafif ara sira agrim var ama benim olduktan sonra hep karnim agrirdi. Daha once yasamadigim seyleri yadiyo vucudum basina bole seyler gelen varsa bi umut olsun lutfennnnn
Insallah oyledir de sanmiyorum olcagimi hisederdim gibi kotu seyler cikmasindan korkuyorum kist gibi... kan vermekten bitap dustum dr gitmek istesem devlette sira bile vermiyolar ozel icinde bi hafta sonra ancak uygun olabiliyorum maddi yonden. Belki birinin basina gelmistr diye size sormak istedim kadini halinden kadin anlar misali...3 4 gün sonra tekrar et testi belki geç döllenme felandır
Hikayani bilmiyorum ozur dileyerek soruyorum tek tek okumak yerine direk soruyorum hamilemisin pekicnm ya bende iki kez yaşadım kimyasal gebelik insan psikolojikman çok etkileniyo kimyasal gebelikten sonra çoğunlukla hamile kalınır diyolarlar ama benimde senin gibi oldu vücudumun dengesi şaştı 1ay adet olmadım inşallah sen hamilesindir cnm ya bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı
Canım bende senin gibiyim kmle knşsam da onlarda bıkmşlar hastaneden bnde özele gidiyorum dr bile artık inşallah bu kez olur hamile gelirsin dedi her hastanrye gidişim de dua ediyorum allahım şu hastaneye şu şekilde getrme beni diye. Bnde sorun yok ama klomen ve çtltma iğnesi olmadan hamilel kalamıyorum dr gtmek zorundayım yanii. İçini ferah tut kist felan yoktur mevsim değişikliği felandır belki ama inşallah hamilesindirI
Insallah oyledir de sanmiyorum olcagimi hisederdim gibi kotu seyler cikmasindan korkuyorum kist gibi... kan vermekten bitap dustum dr gitmek istesem devlette sira bile vermiyolar ozel icinde bi hafta sonra ancak uygun olabiliyorum maddi yonden. Belki birinin basina gelmistr diye size sormak istedim kadini halinden kadin anlar misali...
yok cnm değilim iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım ikincide zaten o ay adet olmadım allak bullak oldu vücudum her testte silik çizgi ne zaman negatif oldu o zaman adet oldum geçen ay oldum yani bu ay bakalım bekliyorum 5gun kaldıHikayani bilmiyorum ozur dileyerek soruyorum tek tek okumak yerine direk soruyorum hamilemisin peki
Yaşadığın belirtileri bu ay bende yaşıyorum aynıları bendede var cnm hayırlısı olur inşallah hepimiz içindeHikayani bilmiyorum ozur dileyerek soruyorum tek tek okumak yerine direk soruyorum hamilemisin peki
Aynen canim nediim bilmiyorum ki daha yolun cok basindayim 8 aylik evliyim ilk gebeligim 17 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra kimyasal gebelik.acile gittim kasik agrisindan adet agrisi diye igne vurdu daha var bi hafta var diyorum kadin doguma git o zaman dio sanki sira bulabiliyorum da kendime iskence yapmayi seviyorummm ben piskopatim yaCanım bende senin gibiyim kmle knşsam da onlarda bıkmşlar hastaneden bnde özele gidiyorum dr bile artık inşallah bu kez olur hamile gelirsin dedi her hastanrye gidişim de dua ediyorum allahım şu hastaneye şu şekilde getrme beni diye. Bnde sorun yok ama klomen ve çtltma iğnesi olmadan hamilel kalamıyorum dr gtmek zorundayım yanii. İçini ferah tut kist felan yoktur mevsim değişikliği felandır belki ama inşallah hamilesindir
Insallah canim benim cok zor biliyorum ama beklemekden baska caremiz yok bekleyincede stresden gecikiyo al sana bi umut ... kasik agrin nerdr tam olarak sag yada soldaysa bu bi hamilelik belirtisi ama benim tam ortada o yuzden umudum yokYaşadığın belirtileri bu ay bende yaşıyorum aynıları bendede var cnm hayırlısı olur inşallah hepimiz içinde
Daha yolun başındaymş bayagı da kötü ieyler yaşamışsın canım rabbim bu acılarını unttrsın inşallah. Bnde 4 yıllık evliyim 5 yıla grcem ilk yıllar düşünmedim düşündüm zmn korunmadım 1 yıl bişi olmadı snra dr gttim prolktn yksekmş snra 3. Aya hamile kaldım kalp sesini duyamadan 10. Hafta boş gebelikten kürtaj oldum ahustosta 3 ay korundum snra dr gittim bekliyorum bklım kısmetAynen canim nediim bilmiyorum ki daha yolun cok basindayim 8 aylik evliyim ilk gebeligim 17 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra kimyasal gebelik.acile gittim kasik agrisindan adet agrisi diye igne vurdu daha var bi hafta var diyorum kadin doguma git o zaman dio sanki sira bulabiliyorum da kendime iskence yapmayi seviyorummm ben piskopatim ya
Bnm nrmalde bi sürü belrtm olur bu ay hç belrtim yok nrmalde midem bulanır iştahım kesilir bu ay tam tersi oldu. Sadece bel agrım var ve adet oldum sanıyorum wc gidiom beyaz akıntı varInsallah canim benim cok zor biliyorum ama beklemekden baska caremiz yok bekleyincede stresden gecikiyo al sana bi umut ... kasik agrin nerdr tam olarak sag yada soldaysa bu bi hamilelik belirtisi ama benim tam ortada o yuzden umudum yok
Canim benim uzulme kafana takma biliyorum zor ama acinin buyugu kucigu yok evlat acisi iste hep bi teslli buluyo insan en azindan kucagina almadan diyoruz en azindan kalbinin sesini duymadan diyoruz dayanma gucu buluyoruz . Ama umudunu yuksek tut benimde cahilligime ver benim gibi umutsuzluga dusme sakinDaha yolun başındaymş bayagı da kötü ieyler yaşamışsın canım rabbim bu acılarını unttrsın inşallah. Bnde 4 yıllık evliyim 5 yıla grcem ilk yıllar düşünmedim düşündüm zmn korunmadım 1 yıl bişi olmadı snra dr gttim prolktn yksekmş snra 3. Aya hamile kaldım kalp sesini duyamadan 10. Hafta boş gebelikten kürtaj oldum ahustosta 3 ay korundum snra dr gittim bekliyorum bklım kısmet
Nasil hissediyosun peki anneler hissediyo bunu kendimden biliyorum . Ilk hamileligimde esime diyodum ben hamileyim diye o hehe diyip geciyodu kimyasal gebeligimdede ben hamileyim ama bu normal degil dis gebelik galiba dedim cok sukur kimyasal cikti dis gebelik kadar tehlikeli degil ondan cok sukur diyorumBnm nrmalde bi sürü belrtm olur bu ay hç belrtim yok nrmalde midem bulanır iştahım kesilir bu ay tam tersi oldu. Sadece bel agrım var ve adet oldum sanıyorum wc gidiom beyaz akıntı var
Ya blmiorum hala adet olmadıgım için umutluyum var eve biliyorum diyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum ay blmiom ya kadın olmak çok zor gerçekten ne hssetğimi bile blmiyorum aylaeca kendimi kandırdığım için :)Nasil hissediyosun peki anneler hissediyo bunu kendimden biliyorum . Ilk hamileligimde esime diyodum ben hamileyim diye o hehe diyip geciyodu kimyasal gebeligimdede ben hamileyim ama bu normal degil dis gebelik galiba dedim cok sukur kimyasal cikti dis gebelik kadar tehlikeli degil ondan cok sukur diyorum
Insan kendini kandirmazsa mutlu olamazki en fazla bikere daha uzulrsun gecer gider. Ne alaka bilmiyorum ama rahim gercekten beyinden ibaret benim yasadiklarim ard arda oldugu icin toprlanamadim dedigim gibi yolun basinda bole seyler olunca korkularda buyuk oluyo sen ferah tut kalbini kimse mutsuz bi anne istemezYa blmiorum hala adet olmadıgım için umutluyum var eve biliyorum diyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum ay blmiom ya kadın olmak çok zor gerçekten ne hssetğimi bile blmiyorum aylaeca kendimi kandırdığım için :)
Herşey rabbimden. Elimizden bişi gelmiyo ki canım unutsuzluk yok ama bıkkınlık var bende çok yolruldum artık bende çocugumu sevmek istiyorum. Herkesin acınası gözlerle bakmasıda cabasıCanim benim uzulme kafana takma biliyorum zor ama acinin buyugu kucigu yok evlat acisi iste hep bi teslli buluyo insan en azindan kucagina almadan diyoruz en azindan kalbinin sesini duymadan diyoruz dayanma gucu buluyoruz . Ama umudunu yuksek tut benimde cahilligime ver benim gibi umutsuzluga dusme sakin
Ben bu ay hiç kafama takmadım kendime dedim kabul et olmuyo be elinden de ir şey gelmiyo artık akışına brakmak zorundasın dedim. O zamanını biliyo ve ben resmen hemen olsun diye çırpınoıuorum. Açıkcası korkularımda var. Yine aynıları yaşamaktan da korkuyorumInsan kendini kandirmazsa mutlu olamazki en fazla bikere daha uzulrsun gecer gider. Ne alaka bilmiyorum ama rahim gercekten beyinden ibaret benim yasadiklarim ard arda oldugu icin toprlanamadim dedigim gibi yolun basinda bole seyler olunca korkularda buyuk oluyo sen ferah tut kalbini kimse mutsuz bi anne istemez
Acimak farkli uzulmek farkli canim ole dusunme sen aciyan insan zaten cokda iyi degildir ki zaten sen acincak bi insan degilsin rabbim seni seviyo ki siniyo ya unuttuklarindan olsaydın. Hem benim inandigim bisey daha varsa gecikiyosa guzellesiyodur o yuzden hic yipratma kendini . Ne kadinlar var icinde merhamet yok .Herşey rabbimden. Elimizden bişi gelmiyo ki canım unutsuzluk yok ama bıkkınlık var bende çok yolruldum artık bende çocugumu sevmek istiyorum. Herkesin acınası gözlerle bakmasıda cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?