- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Ya ayni gün belli olacak yani :) hadi insallah güzel haberler veririz
Bugun adet günümdü kan testine gittim negatif çktı bi hafta bekle olmazsan gel söktürücü verxem dedi
Çok sevindim senin adına canım bakalım kısmet olmazsada yapcak bişi yok kendimi senin kdr şanslı hissetmiyorum bn bu konularda biraz kısmetsizimaman kuzum dikkat et
ben gebe değilim diye söktürücü içtim hamileymişim adeti beş gün geçe verdi söktürücü dr
hemen o doktoru bıraktım yeni dr um dediki eger bir kadın korunmuyorsa beklemek gerek adet gününden sonra 15 güne kadar söktürücü asla vermem dedi adam haklıymış
neyseki bebeğim sağlıkla dogdu
Çok sevindim senin adına canım bakalım kısmet olmazsada yapcak bişi yok kendimi senin kdr şanslı hissetmiyorum bn bu konularda biraz kısmetsizim
Bende onu bekliyorumöyle deme zamanını bekliyor bebişin :)
Sonucun cikti mi canim?Bu da kan vermrden evvel yptgm erken gebelk testim
Dün hastalandm canm :)Sonucun cikti mi canim?
Bende onu bekliyorum
Günaydın kızlar ben bu sabah yaptım bat a 5 gün var ikinci çizgiyi görüyor musunuz
Evet ben gördüm hayırlı olsun canım benimde 5 gün kaldıGünaydın kızlar ben bu sabah yaptım bat a 5 gün var ikinci çizgiyi görüyor musunuz
Belirtilerin neler benimde 5 günüm kaldı merak ediyorumGünaydın kızlar ben bu sabah yaptım bat a 5 gün var ikinci çizgiyi görüyor musunuz
aynı belirtiler bende de var benim bulantım da oldu hayırlısı artık bende test yok ondan yapamıyorumkuzum valla birde 1 haftadır gribim , regl sancısı var sürekli eğilip otorup kalkarken batıyor ama çok hafif böyle tatlı tatlı, bide benim bacaklarım ve belim çok ağrıdı 1 haftadır ağrım var yani. midem bulanmadı ama baş dönmesi oldu. kasıklarım sertleşince anladım 2 kez test yaptım çıkmadı , gece eşime ilişkiye girdik ağrım oldu kızlar yani hissediyorsunuz gerçekten çok tuhaf bi duygu :) ALLAHIM HERKESİN BOŞ KOLUNU DOLDURSUN İNŞAALLAH
Ya canım sen yaşamışsın dye sana sorucam bak ben şimdi kan testi vermeden önce nasıl belim agrıyodu nasıl kasık agrısı anlatamam ve beyaz akıntım vardı kan testi verdim negatif eve geldim sanki adetin biter rahatlarsın ya aynen öyle oldum şuan hiç bir belirtim felan kalmadı sende nasıl olmştu o süreç çok merk ettimaman kuzum dikkat et
ben gebe değilim diye söktürücü içtim hamileymişim adeti beş gün geçe verdi söktürücü dr
hemen o doktoru bıraktım yeni dr um dediki eger bir kadın korunmuyorsa beklemek gerek adet gününden sonra 15 güne kadar söktürücü asla vermem dedi adam haklıymış
neyseki bebeğim sağlıkla dogdu
Ya canım sen yaşamışsın dye sana sorucam bak ben şimdi kan testi vermeden önce nasıl belim agrıyodu nasıl kasık agrısı anlatamam ve beyaz akıntım vardı kan testi verdim negatif eve geldim sanki adetin biter rahatlarsın ya aynen öyle oldum şuan hiç bir belirtim felan kalmadı sende nasıl olmştu o süreç çok merk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?