- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Ya düşünüyorum düşünüyorum bu belirtileri paikolojik olarak nasıl üretmişim benkuzum ben zaten kan negatif çıkınca direk hamile değilim modunda gezdim :) ben belirti bile yaşamadım kızımda söktürücüye rağmen adet olmadım diye şüphelendim sadece
Ya düşünüyorum düşünüyorum bu belirtileri paikolojik olarak nasıl üretmişim benve birden hiç bi hissim kalmadı çok ilginç şimdi adet beliritsi hsetmeye çalışıyorum tık yok
Hayrlısı neyse o olsuncanım inşallah hamilesindir adet olmazsın canım inşallah
Çok silik de olsa görünüyor canim.erken gebelik testim bu 4 gün kaldı bat a
Çok silik de olsa görünüyor canim.
Bugün ben de yaptim bata 4gun var aynen boyle silik cikti . insallah koyulasir ikimiz de hamişizdir
Üzüldüm cnm ya inşallah en kısa zamanda verir rabbim bende hala bekliyorum ikinci testte silik çıktı sanırım adete 5gün kala yumurtlama olmuştu o zaman oldu sanırım o yumurtlamanın üzerinden bugın 15gün geçti 15 16 günden önce çıkmazmış idrardaa yarın test yapcam gene yoksa doktoraBugün doktor gittim gebelik testi negatif çıktı beklediğim gibi hamilelik olmadığını biliyordum..
Kismet canim vardır bunda da bilmediğimiz bir hikmet.Dün hastalandm canm :)
Çok silik de olsa görünüyor canim.
Bugün ben de yaptim bata 4gun var aynen boyle silik cikti . insallah koyulasir ikimiz de hamişizdir
Halen kan tahlili yaptırmadınız mı? Arada o kısmı okumamış olabilir miyim acaba diye meraktan soruyorumvalla kızlar benim 37.günüm normalde 26da olduğum için adet geçeli çok oldu bende bişey kalmadı gbi belirti sadece başım dönüyo arada midem bulanıyor bide bomba gibiyim acayip gaz var
Yok cnm yaptırmadım daha yarın idrar testi yapıcam gene ondan sonra gitcemHalen kan tahlili yaptırmadınız mı? Arada o kısmı okumamış olabilir miyim acaba diye meraktan soruyorum
Valla sizin kadar sabredemezdim sanırım. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızYok cnm yaptırmadım daha yarın idrar testi yapıcam gene ondan sonra gitcem
Evet canim ya çok şükür :) sen zaman vereceksin kaniikimiz de hamişmişiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?