- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Kafama takmadim diyorum bende ama bi yandan bugun yaparsak cocuk olcak yumurtlama gunum diyorum bu bile takmak aslindaBen bu ay hiç kafama takmadım kendime dedim kabul et olmuyo be elinden de ir şey gelmiyo artık akışına brakmak zorundasın dedim. O zamanını biliyo ve ben resmen hemen olsun diye çırpınoıuorum. Açıkcası korkularımda var. Yine aynıları yaşamaktan da korkuyorum
benim sağ sol değilde saha çok adet sancısı gibi bi kaç kere sağa bi kaç kere sola kramp girdi karışık yani anlayamıyorum pek bide bi iki gün önce benim baş dönmem başladı iştahım hiç yok bugün iyiyim bugün çok belli bişey yok sadece ateş basmaları oluyo biraz belim ağrıyor bide başımda bi ağırlık var kamyon geçmiş üzerimden sanki göğüslerimi saymıyorum zaten her zamanki gibi ağrı hassaslık devam ediyo yumurtlamadan beriInsallah canim benim cok zor biliyorum ama beklemekden baska caremiz yok bekleyincede stresden gecikiyo al sana bi umut ... kasik agrin nerdr tam olarak sag yada soldaysa bu bi hamilelik belirtisi ama benim tam ortada o yuzden umudum yok
Cok fazla belirtin var bi yerde okumustum adete yakin vucut isisi azaliyomus . Eger piskolojik degilse hamilesin kramp agrisiysa da bu da bi ihtimal benimki sicak bi agri yayila yayila ilik bi agri nasil bi agri bu deme bunu bile tarif ederken zorlandimbenim sağ sol değilde saha çok adet sancısı gibi bi kaç kere sağa bi kaç kere sola kramp girdi karışık yani anlayamıyorum pek bide bi iki gün önce benim baş dönmem başladı iştahım hiç yok bugün iyiyim bugün çok belli bişey yok sadece ateş basmaları oluyo biraz belim ağrıyor bide başımda bi ağırlık var kamyon geçmiş üzerimden sanki göğüslerimi saymıyorum zaten her zamanki gibi ağrı hassaslık devam ediyo yumurtlamadan beri
Amin insallah ... benimde tek duam bu aralar bu diyebilirimbende 8yıllık evliyim çok şükür rabbime 2 kızım var benimde başta 1düşük oldu ondan sonra iki yıl olmadı beklemek zor bilirim her zaman dua ederim Rabbim el açıp isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
İki üç gün önce kasıklarımda acıma oldu bildiğin acıyordu bende tarif etmekte zorlanıyorum inan pıt pıt kıpırtılar oluyodu bakalım korumayı bıraktığımızda beri her belirtisi yaşıyom ama artık alıştım psikolojiktir diyorumCok fazla belirtin var bi yerde okumustum adete yakin vucut isisi azaliyomus . Eger piskolojik degilse hamilesin kramp agrisiysa da bu da bi ihtimal benimki sicak bi agri yayila yayila ilik bi agri nasil bi agri bu deme bunu bile tarif ederken zorlandim
Bildigim kadariyla normal gebelik testleri gec ogreniliyo biraz 4 5 gun hatta bazen on gun bile gecmesi lazim tabi bazilari sansli ki normal zamanindam once bile ogrenebiliyo ilk idrarla normal testi bi dene istersen erken gebelik testi hasas oldugu icin ogrenmen biraz daha yuksek ama beklemeni tavsiye ederim tabi basarabilirsenSelam kızlar bat 29 nisan kasik ağrıları iğne batması şeklinde ve sürekli uykum var hadi onlar psikolojiktir diyorum ama 2 gündür goguslerim acıyor normalde bat günü ağrı olur ama su anda dokunamıyorum acıyor diye cumartesiye kadar sabretmek için zorluyorum kendimi cumartesi günü erken gebelik testi mi normal test mi yapsam o taraftan kafam karışık su an
Insallah hamileyizdirde bu formda mujdeleri veririz bangir bangirİki üç gün önce kasıklarımda acıma oldu bildiğin acıyordu bende tarif etmekte zorlanıyorum inan pıt pıt kıpırtılar oluyodu bakalım korumayı bıraktığımızda beri her belirtisi yaşıyom ama artık alıştım psikolojiktir diyorum
Ben ilk düştükten sonra çok stres oldum inan çok taktım kafaya sürekli gün gün belirtileri araştırıp defter tutup hergün ona göre kendımı dinliyodum her ay gecikiyodu 5 10 gün test yapınca iki üç gün ağlardım ikimizde doktora gittik eşimle ikimizdede sorun yoktu bende iltihap vardı her zamanki gibi sonra olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedim saldım gitti o ay da hem amca kızının düğünü vardı hemde babalar ev taşıyordu düşünecek vaktim yoktu nasip işte o ay hamile kaldımAmin insallah ... benimde tek duam bu aralar bu diyebilirim
Bunu cok kisiden duydum malesef calismiyorum evdeyim ve bunu dusunmeden kendimi alamiyorum...Ben ilk düştükten sonra çok stres oldum inan çok taktım kafaya sürekli gün gün belirtileri araştırıp defter tutup hergün ona göre kendımı dinliyodum her ay gecikiyodu 5 10 gün test yapınca iki üç gün ağlardım ikimizde doktora gittik eşimle ikimizdede sorun yoktu bende iltihap vardı her zamanki gibi sonra olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedim saldım gitti o ay da hem amca kızının düğünü vardı hemde babalar ev taşıyordu düşünecek vaktim yoktu nasip işte o ay hamile kaldım
İnşallah cnm ya ben olmasam bile sizlerin olursa gene çok sevinirimInsallah hamileyizdirde bu formda mujdeleri veririz bangir bangir
elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama tiroid hastası olduğum için eğer varsa bebeğe bir sıkıntı yaratmasın diye kaygılanıyorum erken test alıyım en iyisi teşekkürlerBildigim kadariyla normal gebelik testleri gec ogreniliyo biraz 4 5 gun hatta bazen on gun bile gecmesi lazim tabi bazilari sansli ki normal zamanindam once bile ogrenebiliyo ilk idrarla normal testi bi dene istersen erken gebelik testi hasas oldugu icin ogrenmen biraz daha yuksek ama beklemeni tavsiye ederim tabi basarabilirsen
Bende çok duydum o zamanlar ama elinde olmuyo ki insanın gerçekten yok takmıyorum derdim ama elimde telefon sürekli araştırırdım o zamanlar tabi forumdan haberim yoktu olsaydı belki kafam dağılırdıBunu cok kisiden duydum malesef calismiyorum evdeyim ve bunu dusunmeden kendimi alamiyorum...
bende troid rahatsızlığım var cnm ilacımı aldığım için şuan onu sorun etmiyorum ama kaldığım gibi tekrar gidip kontrol ettircem inşallah hamilelikte dengesi bozulabiliyomuselimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama tiroid hastası olduğum için eğer varsa bebeğe bir sıkıntı yaratmasın diye kaygılanıyorum erken test alıyım en iyisi teşekkürler
bencede cnm erken gebelik testi al en güzeli inşallah bebişin gelmiştirelimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama tiroid hastası olduğum için eğer varsa bebeğe bir sıkıntı yaratmasın diye kaygılanıyorum erken test alıyım en iyisi teşekkürler
Bende oyle canim sevinilmezmi hic baskalari hamile kaliyo o bile umut oluyo bize o bile yetiyoİnşallah cnm ya ben olmasam bile sizlerin olursa gene çok sevinirim
O zaman kan testi yaptir canim onda sonuc daha erken cikiyoelimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ama tiroid hastası olduğum için eğer varsa bebeğe bir sıkıntı yaratmasın diye kaygılanıyorum erken test alıyım en iyisi teşekkürler
Bende çok duydum o zamanlar ama elinde olmuyo ki insanın gerçekten yok takmıyorum derdim ama elimde telefon sürekli araştırırdım o zamanlar tabi forumdan haberim yoktu olsaydı belki kafam dağılırdı[/QUOTEN aynen ben
Haklısın cnm umut oluyo onların belirtileri falanBende oyle canim sevinilmezmi hic baskalari hamile kaliyo o bile umut oluyo bize o bile yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?