• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Bu da kan vermrden evvel yptgm erken gebelk testim

Eklentiler

• 20171231_150112.jpg
    20171231_150112.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 149
Kizlar merhabalar
Hamile olanlara hayirli olsun
Benim de bata 7gun var . beklemedeyim ama zaman geçmiyor. Burada yazilanlarla umutlaniyorum. Hamilelik belirtileri adet geçikmesinden sonra mi basliyor?
herkese göre değişen bişey cnm ya benim adet günümde başlamıştı belirtilerim hep

merhaba hanımlar
benim de 6 kaldı bat a
yarın erken gebelik testi almayı düşünüyorum
varmı bu zamanlarda öğrenen ?

herkese merhaba bat 5 gün var. çok heycanlıyım bende.... bende öyle çokmu akıntı yok gögüslerim şiş ve çok ağrıyor gerçekten offf çok heycanlıyım. hamile olan tüm arkadaşalrı tebrik ediyorum

Merhaba bata 5 gün var. Bugün başlayan bir sıcaklık var bende. Normal dışı. Yanaklarım falan yanıyor kıpkırmızıyım. Bir de sağ kasığım sanki zorlamışım gibi hiçbir şey yapmamışken sancı girmeye başladı akşamdan beri. Ovülasyon dönemini takip ederek iyi değerlendirmiştik. Gebelik belirtisi olabilir mi bu sıcak basması

Merhaba bata 5 gün var. Bugün başlayan bir sıcaklık var bende. Normal dışı. Yanaklarım falan yanıyor kıpkırmızıyım. Bir de sağ kasığım sanki zorlamışım gibi hiçbir şey yapmamışken sancı girmeye başladı akşamdan beri. Ovülasyon dönemini takip ederek iyi değerlendirmiştik. Gebelik belirtisi olabilir mi bu sıcak basması

Merhaba benimde 5 gun kaldi ayni sekilde bugun cok sicak hissediyorum yanaklarim al al yaniyor.kasiklrimda birkac gundur birseyler oluyor yani agri gibi degil dolgunluk gibi sizi gibi bgenelde sag taraf arada solda oluyor.belirti olabilirmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum belirti aradikca uzuluyor insan.sizin kasik agrisi nasil oluyor.erken gebelik testi yapsak cikarmi acaba digru sonuc bide kac gun oldu yumurtlama geceli

Merhaba benimde 5 gun kaldi ayni sekilde bugun cok sicak hissediyorum yanaklarim al al yaniyor.kasiklrimda birkac gundur birseyler oluyor yani agri gibi degil dolgunluk gibi sizi gibi bgenelde sag taraf arada solda oluyor.belirti olabilirmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum belirti aradikca uzuluyor insan.sizin kasik agrisi nasil oluyor.erken gebelik testi yapsak cikarmi acaba digru sonuc bide kac gun oldu yumurtlama geceli
Yumurtlama geçeli 9 gün oldu. Kasığıma sanki parmakla sert bir şekilde bastırıyormuş gibi oluyor birkaç dakikada bir. Kasıkta bir nokta dışında bacağımın hiçbir yerinde ağrı yok. Belirti aramadığım halde ağrı oluştu ama ben de ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. 3 gün sonra erken gebelik testi yapsak daha doğru bir sonuç alırız sanırım

Merhaba cevaplarsanız sevinirim.ben 5 aralıkta düşük yaptım.5 haftalıktı. Kanamam aynı adet gibi sürdü. İki hafta sonra kasık agrısı göğüs hassasiyeti göğüste şişkinlik başladı. Şişkinlik azaldı gibi ama göğüs ucum çok acıyor ve mavi yeşil damar belli.Alt karnımda sertlik var. Sırtım ve belim ağrıyor. Sağ bacağıma ara ara ağrı giriyor. Adet takvimine göre 6 ocakta adet olmam gerekiyor. Adet agrısı gibi ağrı da başladı. Bilemedim hamilelik olabilir mi tekrar.

Bugün doktor gittim gebelik testi negatif çıktı beklediğim gibi hamilelik olmadığını biliyordum..

Selam kızlar benimde 10 gün var daha adetime beklemek cok sıkıcı yaaa suan ne gibi bir belirti olmasi gerekiyorkiii???

bir bak bakalım sen de görecekmisin

Eklentiler

• B8C42732-A2F6-40C6-A3A8-A9A95601A941.jpeg
    B8C42732-A2F6-40C6-A3A8-A9A95601A941.jpeg
    13,2 KB · Görüntüleme: 159
  • E13588E8-799B-4BFA-9064-CD67391B3A4E.jpeg
    E13588E8-799B-4BFA-9064-CD67391B3A4E.jpeg
    12,5 KB · Görüntüleme: 152
  • CA125409-5E2F-4D9A-92C2-9D8D26AECE64.jpeg
    CA125409-5E2F-4D9A-92C2-9D8D26AECE64.jpeg
    13,2 KB · Görüntüleme: 153
teknoloji özürlüyüm yeminle