- 2 Ocak 2018
- 103
- 72
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
herkese göre değişen bişey cnm ya benim adet günümde başlamıştı belirtilerim hepKizlar merhabalar
Hamile olanlara hayirli olsun
Benim de bata 7gun var . beklemedeyim ama zaman geçmiyor. Burada yazilanlarla umutlaniyorum. Hamilelik belirtileri adet geçikmesinden sonra mi basliyor?
Tesekkurler canim beklemedeyim :) bakalim Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder insallahherkese göre değişen bişey cnm ya benim adet günümde başlamıştı belirtilerim hep
Merhaba bata 5 gün var. Bugün başlayan bir sıcaklık var bende. Normal dışı. Yanaklarım falan yanıyor kıpkırmızıyım. Bir de sağ kasığım sanki zorlamışım gibi hiçbir şey yapmamışken sancı girmeye başladı akşamdan beri. Ovülasyon dönemini takip ederek iyi değerlendirmiştik. Gebelik belirtisi olabilir mi bu sıcak basması
Yumurtlama geçeli 9 gün oldu. Kasığıma sanki parmakla sert bir şekilde bastırıyormuş gibi oluyor birkaç dakikada bir. Kasıkta bir nokta dışında bacağımın hiçbir yerinde ağrı yok. Belirti aramadığım halde ağrı oluştu ama ben de ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. 3 gün sonra erken gebelik testi yapsak daha doğru bir sonuç alırız sanırımMerhaba benimde 5 gun kaldi ayni sekilde bugun cok sicak hissediyorum yanaklarim al al yaniyor.kasiklrimda birkac gundur birseyler oluyor yani agri gibi degil dolgunluk gibi sizi gibi bgenelde sag taraf arada solda oluyor.belirti olabilirmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum belirti aradikca uzuluyor insan.sizin kasik agrisi nasil oluyor.erken gebelik testi yapsak cikarmi acaba digru sonuc bide kac gun oldu yumurtlama geceli
Yaptin mi testi cnmmerhaba hanımlar
benim de 6 kaldı bat a
yarın erken gebelik testi almayı düşünüyorum
varmı bu zamanlarda öğrenen ?
Üzüldüm cnm ya insallah bu aya nasip olurBugün doktor gittim gebelik testi negatif çıktı beklediğim gibi hamilelik olmadığını biliyordum..
Yaptin mi testi cnm
Evet ben de gördüm canim çok güzel . adet gecikmesinden sonra insallah belirginleşir ya . çok dua edelimcanım erken gebelik testi yaptım bak hayalet bir çizgi var gibi
Evet ben de gördüm canim çok güzel . adet gecikmesinden sonra insallah belirginleşir ya . çok dua edelim
Yap canim markasi ne testin :) benim de daha bata 6gun var. Sabirsizlikla ben de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?