- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aa neden kiçok iyi.. geçtiği andan itibaren çok hızlı yükseliyor. Ben biraz erken öğrenmenin sancısını çekiyorum.
ben bata 4 gün kala testte gördüm sonra kan verdim. Şimdi bi yandan değer yükselecek mi kese ne zaman görülecek derdine düştüm.Aa neden ki
Siz ne zaman farkettiniz
Bitmiyor beklemeler :)ben bata 4 gün kala testte gördüm sonra kan verdim. Şimdi bi yandan değer yükselecek mi kese ne zaman görülecek derdine düştüm.
her zaman beta hcg değeriyle alakalı olmayabiliyor ama genel kanı 1000'i geçtiğinde vajinal ultasonla görüldüğü; 1500-2000 arasında ise karından ultrasonla görülebilir olduğu. Bu da 5. haftanın sonu 6. haftanın başına denk geliyor.Bitmiyor beklemeler :)
Kese ne zaman görülüyormus
Hgc değeri sanırım coklu dogumda da yüksek cıkabilşyormusher zaman beta hcg değeriyle alakalı olmayabiliyor ama genel kanı 1000'i geçtiğinde vajinal ultasonla görüldüğü; 1500-2000 arasında ise karından ultrasonla görülebilir olduğu. Bu da 5. haftanın sonu 6. haftanın başına denk geliyor.
4+5 gördümher zaman beta hcg değeriyle alakalı olmayabiliyor ama genel kanı 1000'i geçtiğinde vajinal ultasonla görüldüğü; 1500-2000 arasında ise karından ultrasonla görülebilir olduğu. Bu da 5. haftanın sonu 6. haftanın başına denk geliyor.
evet sanırım çoklu gebeliklerde daha hızlı yükseliyoHgc değeri sanırım coklu dogumda da yüksek cıkabilşyormus
Hakkımızda hayırlısı olsun :)
evet 4+5 dediğim de 5. haftaya giriyor. şu gebelik hesaplamalarını yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. çok karışıkmış4+5 gördüm
aynen 6 haftada kalp atışını ve bebeği görmüştü doktor hakkınızda hayırlısı olsun canımevet 4+5 dediğim de 5. haftaya giriyor. şu gebelik hesaplamalarını yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. çok karışıkmış
Amin canım. Zor aşamalar gerçekten. Çift çizgi görücem biticek sanıyordum. Meğer hersey yeni başlıyormuşaynen 6 haftada kalp atışını ve bebeği görmüştü doktor hakkınızda hayırlısı olsun canım
Simdi bana soranlara da oyle diyorum. Bebek olacak diye; dogru gün iliski, döllenme, dogru yere tutunma, kalp atisi duymak, saglikli gelisim ve dogum. . Bayaaa bi yol var aslindaAmin canım. Zor aşamalar gerçekten. Çift çizgi görücem biticek sanıyordum. Meğer hersey yeni başlıyormuş
Biraz sakin kalmak lazım. Ama ben dayanamıyorum pek. Hergün idrar testine devam. Yükseliyor mu diye. İnsan göremediği için Orda mı diye merak ediyor :)Simdi bana soranlara da oyle diyorum. Bebek olacak diye; dogru gün iliski, döllenme, dogru yere tutunma, kalp atisi duymak, saglikli gelisim ve dogum. . Bayaaa bi yol var aslinda
Insallah hep orda kalir 9 aya kucagindaBiraz sakin kalmak lazım. Ama ben dayanamıyorum pek. Hergün idrar testine devam. Yükseliyor mu diye. İnsan göremediği için Orda mı diye merak ediyor :)
Valla o canı içinde büyütmen allahın mucizesiAmin canım. Zor aşamalar gerçekten. Çift çizgi görücem biticek sanıyordum. Meğer hersey yeni başlıyormuş
İdrar testi nedir ?Biraz sakin kalmak lazım. Ama ben dayanamıyorum pek. Hergün idrar testine devam. Yükseliyor mu diye. İnsan göremediği için Orda mı diye merak ediyor :)
İdrarda gebelik testi demek istemiştim.İdrar testi nedir ?
Kesinlikle canımValla o canı içinde büyütmen allahın mucizesi
Amin canım inşallahInsallah hep orda kalir 9 aya kucaginda
Suan en ustteki bebek varsa benim testim olurHergün gebelik testine devam.. Bugün adetimin 1. gecikme günü. Beta hcg tahmini 210'larda olması lazım. Gebelik testinde ise +1 yazan
Eki Görüntüle 2194105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?