2 gün öncesinden başlar mı adet ağrıların? Bazılarında hamilelik belirtisi oluyorinş senin de öyledirAynen canım ama karnımda ağrılar var hasta olcam diye korkmaya başladım
Yok başlamaz adet olacağım gün başlardı hatta bir kaç saat öncesinde erken olacağım belki inşallah hamileyimdir çok istiyorum yoksa cuma günü aşılama tedavisi başlayacak hiç istemiyorum2 gün öncesinden başlar mı adet ağrıların? Bazılarında hamilelik belirtisi oluyorinş senin de öyledir
kan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.
6 gün kala yaptım negatif. 5 gün kala yapmadım ama yapsaydım da negatif görürdüm. 4 gün kala bile zor gözüktü bende.bende bat 5 gün var bu sabah test yaptım negatıftı acaba pozitif olma ıhtımalı var mı ? birde bende bel agrısı cok var adet olacakmısım gıbı ıgne batmaları oluyor sızde de oluyor muydu? üzülmüştüm negatıf cıktı diye umutlandım sizin yorumu görünce
6 gün kala yaptım negatif. 5 gün kala yapmadım ama yapsaydım da negatif görürdüm. 4 gün kala bile zor gözüktü bende.
Bel ağrım olmadı ama iğne batmasını yaşadım. Siz test yapmaya devam edin. Yarın sabah yapın bakalım. Lh testi var mı elinde? Ovulasyon testi yani
İnş bebiş vardır canım. Ben yaşamadım ama bu şekilde ağrı yaşayan çok gebe var.Yok başlamaz adet olacağım gün başlardı hatta bir kaç saat öncesinde erken olacağım belki inşallah hamileyimdir çok istiyorum yoksa cuma günü aşılama tedavisi başlayacak hiç istemiyorum
Yapıp burdan atabilir misin ovulasyon testi de koyu çıkıyor ama çok koyu çıkmazOvulasyon testi var elimde bu ay yumurtlama takıbı yapıp degerlendirdim. Ovulasyon testi mı yapıyım ondan nasıl anlaşılıyor acaba ?
Yapıp burdan atabilir misin ovulasyon testi de koyu çıkıyor ama çok koyu çıkmaz
Sayfa 8 de bata 2 kala ovu. Testim var
Maşallah canım inşallah benimde öyledir şimdi geçti ağrı arada gelip gidiyor anlamadım bendeİnş bebiş vardır canım. Ben yaşamadım ama bu şekilde ağrı yaşayan çok gebe var.
Hatta bizim Bi akrabamızın gelini karnım ağrıyor diyo. Kv de hamilesin kızım sen diyo. Ben de şaşırmıştım hatta demek eskiler de biliyormuş. Neyse işte sonra kadın hamile. Bayadır çocuk istiyordu ve oldu da doğdu bile
Simdi ben kendime merak ettim yaptim seninkinden açık lh imBata 2 gün kala ovulasyon testim
Eki Görüntüle 2193403
tabi kiGördüm ovulasyon testinizi evet bende aksam yapıp buraya atarım o zaman size zahmet olmassa sızde yorumlarsınız
inşallah hayırlara çıkar o ağrılarMaşallah canım inşallah benimde öyledir şimdi geçti ağrı arada gelip gidiyor anlamadım bende
lh hiç mi koyu değil.s n bata 5 var dedin benden açık olması normal kiSimdi ben kendime merak ettim yaptim seninkinden açık lh imsari akintim gelmeye basladi bugün. Lh az koyu olsaydi gebelik testi yapicaktim ama yapmicam artik
Bat ctesi ya da pazar benim. Ama gebelik testim de yaptim negatif. Ben kuzu kuzu adeti bekliyorum artiklh hiç mi koyu değil.s n bata 5 var dedin benden açık olması normal ki
İnşallah canıminşallah hayırlara çıkar o ağrılar
Yine de dilerim İnşallah gelmez..Bat ctesi ya da pazar benim. Ama gebelik testim de yaptim negatif. Ben kuzu kuzu adeti bekliyorum artik
Bir onceki gebeliğime göre suan 15-20 olurdu hcg. Cikar miydi bilmiyorum testtem neyse beklicem artik napalim. Kan degol idrar sonucta daha hicbir sey kesin degolYine de dilerim İnşallah gelmez..
15-20 civarlarını ben testte göremedim. Aynı marka olmasına rağmen. Burada silik çizgi görüp kanda çok ufak değer görenler var ama ben hayret ediyorum. 40 ı çok silik gördümBir onceki gebeliğime göre suan 15-20 olurdu hcg. Cikar miydi bilmiyorum testtem neyse beklicem artik napalim. Kan degol idrar sonucta daha hicbir sey kesin degol
Adet olana kadar umut var. Olunca artik yumurtami bekleyip tekrar umut etmeye devam. Ömür yettikçe15-20 civarlarını ben testte göremedim. Aynı marka olmasına rağmen. Burada silik çizgi görüp kanda çok ufak değer görenler var ama ben hayret ediyorum. 40 ı çok silik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?