- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Bencede yap canim bende oynadim az once biraz daha net gorunuyodu ilk idrarla daha gorunur cikarYarın sabah ilk idrarla yapsam mı bir test daha?
bir arkadaş oynadı testimle orda sanki daha belirgin.
Eki Görüntüle 2574554
Gerçekten mi?Bencede yap canim bende oynadim az once biraz daha net gorunuyodu ilk idrarla daha gorunur cikar
Olabilir tabi niye olmasin canim benim sabah tekrarla sen bakalim ne cikcakGerçekten mi?
ya umutlanmak istemiyorum olabilir mi gerçekten?
Tamam canım sabah tekrarlıycam inşaallahOlabilir tabi niye olmasin canim benim sabah tekrarla sen bakalim ne cikcak
Tamm canim etiketle beni yarin merak ediyorumTamam canım sabah tekrarlıycam inşaallah ☺
akşam bi ovulasyon testi daha yapıcam
Tamam canım mutlaka etiketliycemTamm canim etiketle beni yarin merak ediyorum ☺
Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut? Eki Görüntüle 2574441
Canım tebrik ederim insAllah sağlıkla ilerler var bence bariz konunun başında ovunu görünce direk diyecektim sonuna kadar okudum benim ovum daha da silikti böyle silik gördüğümde herkeste pik yapmıyor bence ovu ay çok sevindim hadi insAllah sağlıkla artar değerin kan verecek misinKızlaaaaarrr sanırım oldu bu sefer.
Gebelik testim silik çıktı.
birde siz bakınD1DEM
Eki Görüntüle 2574750
Pozitif diyorsun yaniBak üstteki ovu alttaki HCG ydi adete bir gün kala muhtemelen
Bence öyle bugün yine ovun varsa yapar mısın ben iki gün üst üste iki çizgi olduğu için yapmıştım HCG pozitiftiPozitif diyorsun yani
Ve benim ovulasyondan sonraki 10. Günüm daha
Markası ne canımTest yanlış pozitif vermez değil mi?
bu testi ne zaman yaptıysam kuruma çizgisi bile çıkmadı
Freely canımMarkası ne canım
Sonucu bildir mutlaka canımKan vermeye gidicem birazdan
Kızlaaaaarrr sanırım oldu bu sefer.
Gebelik testim silik çıktı.
birde siz bakınD1DEM
Eki Görüntüle 2574750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?