- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleyelim bakalim cnm seninkinin erken oldugunu düsünüyomCnm ben göremedim sanki yaa
Ama ben bu çubuk testleri pek göremiyorum
Inş ins vardır
Sen hangi gün yumurtlamistin cnmbekleyelim bakalim cnm seninkinin erken oldugunu düsünüyom
Ayin 6. Da yumurtlama oldu cnm bügün 11. GünSen hangi gün yumurtlamistin cnm
Ben evde ovu testiyle görmüştüm
Bu testlere verilen paralari kenara atsaydik iyi para ederdiAyin 6. Da yumurtlama oldu cnm bügün 11. Gün
1 gun varmış aramizda☺☺Ayin 6. Da yumurtlama oldu cnm bügün 11. Gün
Aynen cnm ne zamandir istiyosun sen ilkmi ?1 gun varmış aramizda☺☺
Yok cnm bir kizim var sukurAynen cnm ne zamandir istiyosun sen ilkmi ?
Aynen canim 4 yasinda oglum var rabbim ikiciyide nasip eder insallahYok cnm bir kizim var sukur
Ikinciyi istiyorum ins
Seninde oğlun var anlasilan![]()
Maalesef kızlar bende de yok bu ayda olmadı
Amin cnm Rabbim cumlemizinkini bağışlasın isteyen herkese nasip etsin insAynen canim 4 yasinda oglum var rabbim ikiciyide nasip eder insallahallah bagislasin yavrunu
Adetine daha varsa bekle cnm ins vardirMaalesef kızlar bende de yok bu ayda olmadı
20 Ekim bat canım 3 gün var şimdiye çıkması gerekirdi tatlımSelanikMuhaciri kac gün var adetine cnm. Hayirisi yarin yine yapariz artik
Yumurtlamanin 11. Günü demi ama yumurtlamadan 10. Gün ilk kanda cikar diyolar bence bekle bakalim erken olabilir20 Ekim bat canım 3 gün var şimdiye çıkması gerekirdi tatlım
12. Gün canım yumurtlama 5 iYumurtlamanin 11. Günü demi ama yumurtlamadan 10. Gün ilk kanda cikar diyolar bence bekle bakalim erken olabilir
Cnm bellide olmayabiliyo o işler adet geçtikten sonrada cikabiliyo bazilarinda20 Ekim bat canım 3 gün var şimdiye çıkması gerekirdi tatlım
Bende ilk defa bu ay pik gordum cnm bakicam artık 14. Gunmu olucakKizlar bilen birisi bana aciklasin lütfen ben hapi birakali 38 35 en sonda 33 güne bi hastalandim bu ay yumurtlama 6 sinda olduguna göre adetim ne zaman olur yani bu dedikleri yumurtlamadan 14 gün sonra kesinmi ?