Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm insanın üstünden yük kalkıyor resmen benim 44 gün gecikmenin üstüne oldum kuzum

Canım kan vermelisin
Mevsim geçişinden dolayı da olabilir ama belli de olmaz idrarda hiç çıkmayan var
Gittim ama kan tahlili yapmadı doktor pazartesi gel 4 gün gecikme daha çok erken dedi gribin icinse parol iç bol sıvı al geçer dedi bi kurtulamadım su stresten

Cuma günü yapcam canım test şuan sebretmeye çalışıyorum ama hamilelik olmadığınada eminim aslında olsa pazartesi günü erken gebelik testinde çıkardı
Bende aynı fikirdeyim ama belki vardır Bi ihtimal dedim 1 testi yap zaten varsa çıkar canm

Sen hayıt otu kullanmış mıydın canım?
Evet ben hafif pko hastasıydim doktor bebek istediginde tedaviye baslicaz dedi 5 ay bebegim olmadı sinra hamile bi arkadaşım hayıt tohumunu önerdi denedim ve 2.ay hamile kaldım oglum 11 aylikken tek bir kacamaktan kızıma hamile kaldım ve artik pkonun hiç bi belirtisi yok adetlerim çok düzenli ben hatit tohumu sayesibde hamile kaldım dogumlada rahim kendini yeniledi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…