• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk sayfalarda yazmıştım ben ovulasyondan sonra 9. Gün, 11. Gün ve 13.gün test yapmıltım, onları buldum şimdi eklemek istiyorum. 9. Günki test bembeyaz çıkmışto onun resmi yok. İlk test 11. Gün ikincisini 13 gün yapmıştım. İlk testin markasını bilmiyorum 5 tllik olanlardan Dı, ikinci predictor markaydı.

a4d7aded14324a2eb7c32b52cb7cbe83.jpg

f7b84e8e1d1f7dbf17a6b4ab5b52bc3e.jpg

Ama benim son hamileliğim ikiz olarak başlamış o yüzden hcg yüksekti sanırım, öncekilerde bat gününden sona belirginleşmeye başlamıştı.

Evet ben hafif pko hastasıydim doktor bebek istediginde tedaviye baslicaz dedi 5 ay bebegim olmadı sinra hamile bi arkadaşım hayıt tohumunu önerdi denedim ve 2.ay hamile kaldım oglum 11 aylikken tek bir kacamaktan kızıma hamile kaldım ve artik pkonun hiç bi belirtisi yok adetlerim çok düzenli ben hatit tohumu sayesibde hamile kaldım dogumlada rahim kendini yeniledi diye düşünüyorum
Peki tam olarak nasıl kullandın detaylı anlatabilir misin? Adetle mi başladın kaç gün kullandın?

Peki tam olarak nasıl kullandın detaylı anlatabilir misin? Adetle mi başladın kaç gün kullandın?
Adetinin ilk günü başlıyosun arkadaşım sabah aksam günde 2 kez 1 tatli kaşıgı hayıt tohumunu havanda ezerek( bu özün çıkması ve daha etkili olması icin gerekli) 1 su bardağı kaynar suya katıp bardağın ağzınıda kapatım ıĺıyana kadar bi 5_10 dk demlendiriyosun daha sobra süzerek içiyosun biraz acı tadı var ama ben seker katarak kullandım ve alıştım 11 gün sonunda bırakıyosun bu sayede yumurtaların daha sağlıklı oluyo rahminde temizleniyo bebek olasılıgı cok yükseliyo daha sonra inşallah adetin gelmez ve hamiş kalırsın olmadı adet olursan adetin ilk günü tekrar başlarsın ben 2 ay denedim ve hamile kaldım deneyen arkadasımın birisi ilk ay hamile kalsı inşallah sendende güzel haberler alırız

Adetinin ilk günü başlıyosun arkadaşım sabah aksam günde 2 kez 1 tatli kaşıgı hayıt tohumunu havanda ezerek( bu özün çıkması ve daha etkili olması icin gerekli) 1 su bardağı kaynar suya katıp bardağın ağzınıda kapatım ıĺıyana kadar bi 5_10 dk demlendiriyosun daha sobra süzerek içiyosun biraz acı tadı var ama ben seker katarak kullandım ve alıştım 11 gün sonunda bırakıyosun bu sayede yumurtaların daha sağlıklı oluyo rahminde temizleniyo bebek olasılıgı cok yükseliyo daha sonra inşallah adetin gelmez ve hamiş kalırsın olmadı adet olursan adetin ilk günü tekrar başlarsın ben 2 ay denedim ve hamile kaldım deneyen arkadasımın birisi ilk ay hamile kalsı inşallah sendende güzel haberler alırız
Yaa hadi inşAllah kuzum acaba yumurta kalitesini de etkisi var mıdır? 🤗.🤔

İnşAllah bana da şifa olur. Dokuz ay olacak sebepsiz :KK43: Bazen çok bunalıyorum bazen hayırlısı böyleymiş diyorum çok zor beklemek sabretmek...
İnsallah canım ya bana diyen arkadaşim hayıt tohumuyla hamile kalmıs bende aynı şekilde 3 arkadaşıma söyledim 3de hamile kaldı şimdi Rabbim sanada nasip eder insallah

Kızlar ilk sayfalarda yazmıştım ben ovulasyondan sonra 9. Gün, 11. Gün ve 13.gün test yapmıltım, onları buldum şimdi eklemek istiyorum. 9. Günki test bembeyaz çıkmışto onun resmi yok. İlk test 11. Gün ikincisini 13 gün yapmıştım. İlk testin markasını bilmiyorum 5 tllik olanlardan Dı, ikinci predictor markaydı.

Eki Görüntüle 2551966

Eki Görüntüle 2551967
E çok iyi testlere göre hamilesin :KK37: Kan verdin mi canım?

Back