- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.741
Test yap kızKız valla kan testinden sonra kesinlikle aklıma bile getirmedim yok biliyorm emindim ama işte artk yumurtlama olmuştur adet günüde geçince yine korunmadı eşim bende kendime çok güvendimama leke gelince yine aklıma düştü ve hala bişey yok ağrım da yok anlamadm olabilir mi hala Yumurtlamamış olabilir miyim
Acaba düzgün olmasa da oluyor mu..ben ilk defa bu ay yaptım,allahım taktir etsin sağlıklı gebelik geçirelim..Aynısı bana da oldu düzgün iki cizgi göremedimbu islerden de anlamıyorum inşallah bigisi olan bizi aydınlatır yaaa
Adet oldum canımTest yap kız
Hayırlısı olsunn canmAdet oldum canım ☺
Kuzum en azından soru işaretleri gittiAdet oldum canım
Diğer aya çalışcaz pes etmek yokAdet oldum canım ☺
Sağol canmHayırlısı olsunn canm
Aynen canm çok rahatladm vallaKuzum en azından soru işaretleri gitti
Benden bu kadar rabbim olmayanlara versin inşallah aratmadan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahDiğer aya çalışcaz pes etmek yok
Sadece bir gün ağrı oldu canım o zamanlar hastaydım tüm vücudum ağrıdığı için ayırt edemedim açıkçası.
Gün aşırı değerlendir bu zamanları
Benden bu kadar rabbim olmayanlara versin inşallah aratmadan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Gebe misin canmKızlar bi tane parol içtim sıkıntı olmaz sanırım
Gebe misin canm
Ben bugün gebe olduğu mu ogrendim bas agrım için ağrı kesici parol verdiler sıkıntı olmazYok canım değilim ama her ay ki umutlar işte ya varsa falan diye
Ama parolun yan etskisi en azmış baktım şimdi zaten yoktur
Ben bugün gebe olduğu mu ogrendim bas agrım için ağrı kesici parol verdiler sıkıntı olmaz
EVET bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim bu 3. gebeliğimYaa çok sevindim canım hayırlı olsun gözünüz aydın
İnşallah sağlıkla ilerler
Sanki önceden testlerde pozitif görmüştün sen değil mi
EVET bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim bu 3. gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?