- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.761
korktuğum şey de bu ben 27 ekim de adet oldum normal bir adetti 2 gün normal ggeldi sonra kahve rengi oldu bugün de doktor kontrollüne gittim neden sağlıklı gebeliklerim olmuyor diye kan verdim eve geldim evdn baktım sonuçlara beta hcg 71 çıktı şok oldum beklemiyordum tekrar koşa koşa hastaneye gittim doktor pozitif dedi 2 gün sonra tekrar kan ver dedi belirtim kasık ağrısı vardı sadeceİnşallah bu sağlıkla ilerler canım
Adetin kaç gün geçti
Belirtin oldu mu
Bizimle paylaşır mısın
korktuğum şey de bu ben 27 ekim de adet oldum normal bir adetti 2 gün normal ggeldi sonra kahve rengi oldu bugün de doktor kontrollüne gittim neden sağlıklı gebeliklerim olmuyor diye kan verdim eve geldim evdn baktım sonuçlara beta hcg 71 çıktı şok oldum beklemiyordum tekrar koşa koşa hastaneye gittim doktor pozitif dedi 2 gün sonra tekrar kan ver dedi belirtim kasık ağrısı vardı sadece
inşallah yaa çarşamba tekrar kan verecğimCanım çok şaşırdım gerçekten
Bi arkadaşımın da böyle oldu
Ama o farketmemiş
Adet oldım normal diuor hatta pıhtılıydı diyor
Ama meğerse o adetinde hamileymiş
Şuan 3 aylık oldu onunki
İnşallah senin bebeğin de gelmiştir
inşallah yaa çarşamba tekrar kan verecğim
adet biteli 5 gün oldu fazla yoğun değil di sonradan kahve ye döndü rengiBizi de haberdar et canım adetin biteli kaç gün oldu şimdi
Bide kanaman oldu mu
Yoğunluğu nasıldı
adet biteli 5 gün oldu fazla yoğun değil di sonradan kahve ye döndü rengi
yok yerleşme olduğunu zannetmiyorum yaa bakalım çarşamba belli olacakAcaba yerleşme dedikleri mi oldu
İnşallah öyledir
yok yerleşme olduğunu zannetmiyorum yaa bakalım çarşamba belli olacak
bir bucuk yıldırÜstüne görmüş de olabilirsin canım
Ne kadar süredir istiyosunuz
bir bucuk yıldır
Yumurtlama olmasi lazim yaniSelam kizlar bende hastayim baya grip falan oldum antibiotike basladim bügün ve bu hafta sonuna dogru yada hafta sonu yumurtlama olmadi lazim sizce etkisi olurmu ?
Doktora sormalisin canım ben de çok ağır hastalık geçirdim antibiyotik verdi doktor. Gebelikte de veriyoruz bunu dedi.Selam kizlar bende hastayim baya grip falan oldum antibiotike basladim bügün ve bu hafta sonuna dogru yada hafta sonu yumurtlama olmadi lazim sizce etkisi olurmu ?
Hayırlısı olsunMalesef eşim şehir dışına gitti
Bugün sabahtan bri başım çok ağrıyor asla geçmedi
Üşüttüm sanırım
evet gittim bir sorun yoktuGebelik düşününce kontrole gittin mi canım yada doktora gittin mi hiç
Hayırlısı olsun
Baş ağrın geçti mi?
Hahhhaa öyleyse benim bu migrenle dokuz doğurmam lazımdıİlaç aldıktan sonra hafifledi ama şuan yine ağrıyor uzun süredir bu kadar çok ağrımamıştı
Acaba başı ağrıyıp hamile olan var mıdır
Ben yine saçmalarken
Bence kan ver kuzum hem için rahatlar hemde yoksa rahatlayınca adetin gelirKızlar adetim 3 gün geçmiş oldu sizce yarın kan vereyim mi çünkü idrar testleri negatifte çıksa kan testini görmeyince 8çim rahat etmiyo grip olucsm ya bisey varsa diye hapda içemiyorum
Evet yaaa gelsin gelicekse rahatlıyım artık ama sağlık ocagında kan vercem onun sonucuda ertesi gün çıķıyo ekimin 20 sinde vermistim en son kan 0 çıkmıstı yine 0 çıkcak ama olsun icim rahatlasın senin adetinde gecmisti demi arkadasım?Bence kan ver kuzum hem için rahatlar hemde yoksa rahatlayınca adetin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?