- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.821
Gözün aydın umutlar Bi sonraki ay,Veeee benim kırmızılar 5 gün gecikmenin ardından geldi
Saol kuzum umutlar bi beş on sene sonraya size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkesin göbüşü dolsun bu ay bizimde evlatlarimıza uzun ömürler versin canımGözün aydın umutlar Bi sonraki ay,
Amin canım inşallah bu ay herkes güzel haberler alacak inşallahSaol kuzum umutlar bi beş on sene sonraya size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkesin göbüşü dolsun bu ay bizimde evlatlarimıza uzun ömürler versin canım
Geleyim etiketle benideAmin canım inşallah bu ay herkes güzel haberler alacak inşallah☺ kuzum topiğimiz var sende gelsene belki uğurlu gelir sana
Kız 1970 doğumlu yazıyo yaa49 mukız naptin ben daha 29 yaşındayım
49 muuu
Kız 1970 doğumlu yazıyo yaaAnaaa utandım bebeğin tahmini doğum tarihimiş
1970 mi hiç dikkat etmedim valla oralara olabilir ama yaşım 29tazeyim ben daha
Canım benimde adetim hiç gecikmezdi dün 2. Günüydü test yaptım negatif cıktı bugun 3. Gun hala bisey yok. Ne gebelim belirtisi var ne regl belirtisi hic bisey yok pazartesiyi bekleyecegim adet olmazsam.doktora gidecegimbiz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Bence erken ya.. bazen erken dollenme bazen gec dollenme oluyor idrara zaten hormon gec ulasiyor.. bir hafta varsa erken testlerden alip baksaydiniz yinede bazen oluyorki gec veriyor... Allah yardimciniz olsun... gobisinizi bebeginizle Allah doldursun..Kizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Adet 3 gün gecikti ovulasyon testi negatif gebelik negatif of noluyo yarın doktora gitcem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?