• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar napiyonuz hic birimizin sesi cikmiyo adete yakin sesler yükseliyo 😂 benimde haftaya falan yumurtlama olur insallah evde ovulasyon testlerim var yapmak dahi istemiyorum yani rahat biraktim kendimi takmiyorum insallah adete yakinda öyle olurum

Kizlar napiyonuz hic birimizin sesi cikmiyo adete yakin sesler yükseliyo 😂 benimde haftaya falan yumurtlama olur insallah evde ovulasyon testlerim var yapmak dahi istemiyorum yani rahat biraktim kendimi takmiyorum insallah adete yakinda öyle olurum
Soğan kürüne devam😅 yumurtlama günlerini değerlendiremedik Biz o yüzden paşa paşa bekliycem adeti 😁

Screenshot_20191101-071240_1.webp
Screenshot_20191101-071310_1.webp
Screenshot_20191101-071344_1.webp

Aynen canım adete yakın toplaşıyoruz 😄
Bende soğan kürü yapıyorum bugün 4.gün kaldı 11 gün bakalım hayırlısı
Ama bizde değerlendiremicez bu ay hayırlısı artık 🤗

Geçmiş yzılarıma baktım dün her ay yazmışım ki bu ay farklı hissediyorum kesin hamileyim falan 😃😃 bu ayda hissetmiyorum gebelik falan 😅 bi değişiklik olsun

Ben korunmayı bırakınca muayene olamdım 🙄
Ama güzel açıklamış gerçekten
Bende ovü yaprken çok stres olmuştuk sıkılmıştık resmen
O zaman da 4 5 aydır deniyorduk yani
Şimdi 11.ayımıza girdik
Bende hep 1 sene dolsun diyip diyip duruyırum
1 ay kaldı sonra doktıra gidicem
Ama gitmeden soğan kürünü yapmayı çok istemiştim o yğzden iyi oldu elhamdülillah
Bitince aslanpençesi çayı da içmek istiyorum
İnşallah şifa olur
Sıkıntısız stressiz sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz 🤗🤗🤗

Ben korunmayı bırakınca muayene olamdım 🙄
Ama güzel açıklamış gerçekten
Bende ovü yaprken çok stres olmuştuk sıkılmıştık resmen
O zaman da 4 5 aydır deniyorduk yani
Şimdi 11.ayımıza girdik
Bende hep 1 sene dolsun diyip diyip duruyırum
1 ay kaldı sonra doktıra gidicem
Ama gitmeden soğan kürünü yapmayı çok istemiştim o yğzden iyi oldu elhamdülillah
Bitince aslanpençesi çayı da içmek istiyorum
İnşallah şifa olur
Sıkıntısız stressiz sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz 🤗🤗🤗
İnşAllah canım 🤗 kontrol işini aksatma. Bu arada hayıt tohumu da tutunmasi için çok iyiymiş. Adet dönemi yapmak gerekiyormuş onu da yazdım bir kenara.
Bir deee bugün cuma 1000 Ya Evvel Cellecelalûhû okumayı ihmal etmeyelim 🤗

Aynen canım adete yakın toplaşıyoruz 😄
Bende soğan kürü yapıyorum bugün 4.gün kaldı 11 gün bakalım hayırlısı
Ama bizde değerlendiremicez bu ay hayırlısı artık 🤗

Geçmiş yzılarıma baktım dün her ay yazmışım ki bu ay farklı hissediyorum kesin hamileyim falan 😃😃 bu ayda hissetmiyorum gebelik falan 😅 bi değişiklik olsun
Hayirlisi artik cnm belki rahat biraksak olcak ama nasip iste. Bu ayda rahat davranalim bakalim nolcak

Merhaba arkadaslar bana yardimci olun benim gibi olan varsa umut olsun. Konu actim ama cevap gelmedi. Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi silik cizgi zikmisti ama bi saat sonraa sonra 10. Gun kan testi yaptirdim 2.1 cikti sonra 5 tane idrar testi yaptim hep negatif bugun 12. Gun iki test daha yaptim yine negatif ve ignedenden sonra uc gun hafif agrim oldu sonra gecti. Iki gundur cook usuyorum ve sabahhlari kasiklarim cok agriyor bugunde sol gogsum agriyodu suan gecti.. Ben yarin doktora gidicem bakalim ne dicek daha erkenmii yoksa negatifse negatifmi ignenin etkisi geceli cok oldu yani.

Merhaba arkadaslar bana yardimci olun benim gibi olan varsa umut olsun. Konu actim ama cevap gelmedi. Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi silik cizgi zikmisti ama bi saat sonraa sonra 10. Gun kan testi yaptirdim 2.1 cikti sonra 5 tane idrar testi yaptim hep negatif bugun 12. Gun iki test daha yaptim yine negatif ve ignedenden sonra uc gun hafif agrim oldu sonra gecti. Iki gundur cook usuyorum ve sabahhlari kasiklarim cok agriyor bugunde sol gogsum agriyodu suan gecti.. Ben yarin doktora gidicem bakalim ne dicek daha erkenmii yoksa negatifse negatifmi ignenin etkisi geceli cok oldu yani.
Yani iğnenin etkisiyle silik çizgi çıkmıştır diye düşünüyorum ama daha idrar testinde çıkmayabilir yarn varsa kanda çıkar zaten güzel haberler alırsın inşallah 🙏🙏

Back