- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.461
Kuzum ben hamileligimden 1 ay once adet olmadan 1 gun once test yaptim silik cikti elim ayagim dolandi birbirine dusunmuyodum bebek korkmustum oturdum agladim ertesi gun adet oldum herkes kimyasal dedi ertesi ay hamile kaldim belkide bebek dusunmeme iten sey onu yasamis olmamdi esim evlenmeden onde cocuk isimlerini bile belirlemisti ben 2-3 sene yok demistim o olaydan sonra dusunmeye basladim insallah sende onumuzdeki ay hamiss kalirsinErken düşük dedi kuzum
Kuzum nasıl yapicam bana bı akıl verin şimdi benim bu kanamayı adet olarak mi sayıyoruz ve normal kadın doğuma mi gidip araştırmalarını test yapmalarını isticemTahlillerini yaptır kuzuu biraz korunun sonuç çıkana kadar ona göre önlem alınır en azından üzülmezsin Bi daha
Aynen bende 13 aydır
Üzüldüm kuzum inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinKuzum ben hamileligimden 1 ay once adet olmadan 1 gun once test yaptim silik cikti elim ayagim dolandi birbirine dusunmuyodum bebek korkmustum oturdum agladim ertesi gun adet oldum herkes kimyasal dedi ertesi ay hamile kaldim belkide bebek dusunmeme iten sey onu yasamis olmamdi esim evlenmeden onde cocuk isimlerini bile belirlemisti ben 2-3 sene yok demistim o olaydan sonra dusunmeye basladim insallah sende onumuzdeki ay hamiss kalirsin
Allahım büyük sınıyor bizleri canım sabır edecegiz başka çaremiz yok rabbim en iyisini bilir deyip ona sıgınacagız elimizden geleni de yapacagız ve birgün inş bebişlerimize kavuşacgızAllahım sana da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzum , 1,5 senenin üstüne yeni olmuştu bı Kayibim vardı zaten kalp gelişim durduğu için bu 2 oldu
Ben hiç doktora gitmedim birde o var ve ovulasyonu doğru düzgn takipedip ilşki olmadı sadece bu ay çok düzenli oldu akıntı başladı ve ilişki düzenli oldu hatta çatlama günm 2gün sürdü sancılı ogünler hep ilişki oldu yani bu ayda olmassa kesin doktora gidiceğimAynen bende 13 aydır
Olur olur bacım zamanı değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı olarak evladın gelsin rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur. Bak ben 5 sene bekledim dünyalar tatlısı Bi kızım oldu rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizeBakicam kuzum , zaten biz korunmasakta olmuyordu sanırım bu yumurtlama günlerini takip etmedigimden kaynakliydi artık eşime sarmistim sende mi problem var diye
İnşallah kuzumAllahım büyük sınıyor bizleri canım sabır edecegiz başka çaremiz yok rabbim en iyisini bilir deyip ona sıgınacagız elimizden geleni de yapacagız ve birgün inş bebişlerimize kavuşacgız
Amin kuzum inşallahOlur olur bacım zamanı değilmiş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı olarak evladın gelsin rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur. Bak ben 5 sene bekledim dünyalar tatlısı Bi kızım oldu rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Cok aglattilar cok uzduler yer yarildi yerin dibine girdi sanki gercekten dunden beri cok agladim emek emek aradim o alyansi hepsinin ici bostu alyanslarin iyi olsun ömürlük aliyoruz dedik esim kredi cekmisti nisan zamani o zor zamanlarda alinan bi alyansti maddi boyutunuda gectim manevi olarak cok uzuldum ki hala uzuluyorum Allahım eger biri aldiysa beter etsin insallah iki yakasi bir araya gelmez beter olur bende gorurum o halleriniFasulye annesi çok geçmiş olsun canım gerçekten hem maddi hem manevi bı kayip üstelik bide hamilesin yarabbim inşallah alan kimse vicdana gelir de biyere bırakır yada kimse almamıştır da biyerden çıkar üzülmek elde değil ama hamilesin kendini yıpratma
Bi yerlerden çıkar inşAllah kendini yıpratma kuzumCok aglattilar cok uzduler yer yarildi yerin dibine girdi sanki gercekten dunden beri cok agladim emek emek aradim o alyansi hepsinin ici bostu alyanslarin iyi olsun ömürlük aliyoruz dedik esim kredi cekmisti nisan zamani o zor zamanlarda alinan bi alyansti maddi boyutunuda gectim manevi olarak cok uzuldum ki hala uzuluyorum Allahım eger biri aldiysa beter etsin insallah iki yakasi bir araya gelmez beter olur bende gorurum o hallerini
İnsallah cikar insallah yipratmamaya calisiyorum ama aklima geliyo sinirden oturup agliyorum gozlerim sisti dunden beriBi yerlerden çıkar inşAllah kendini yıpratma kuzum
Çok iyi anlıyorum seni ben de çok önem veririm çizik olunca bile üzülüyorum manevi değeri çok büyük çünkü. Hiç ummadığın anda çıkıverir İnşAllahİnsallah cikar insallah yipratmamaya calisiyorum ama aklima geliyo sinirden oturup agliyorum gozlerim sisti dunden beri
İnsallah kuzum insallahÇok iyi anlıyorum seni ben de çok önem veririm çizik olunca bile üzülüyorum manevi değeri çok büyük çünkü. Hiç ummadığın anda çıkıverir İnşAllah
HahhhahaAyyy tam iki gündür her firsatta yazdıklarınızı okuyorum kendi sorunlarimın cevabı ı ararken daldım topiğinize ve bidahada çikamadim tam 148 sayfa okumusumtestlerinizde çizgi aramaktan gözlerim şası oldu Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende hafif pko hastasiydım bebisim olmuyodu sonra bi arkadaşım hayıt tohumunu önerdi 2 ay yaptım ve 2. Ay hamile kaldım çok şüķür ama aynı sizin gibi hergün test tapıyodum hatta şöyle söyliyim testi krıp aspirötörün ışığını açip oraya yaklaştırıp bakıbca cok rahat görünüyodu silik çizgiler neyse bi oğluşum oldu çok şükür sonra oğlum 10 aylıkken bir kez korunmasız ilişki oldu ve hiç ummasamda Rabbim ol demişti 2 kez hamile kaldım ve çok sükür bi kızım oldu Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu şimdi kızım 6 yasında ve ben hiç 3. Yü düşünmediğim halde yine topikler karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?