- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.633
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.321
Canim merhaba bende bu ay korunmayi biraktim ilk denememiz adetin ilk gununden itibaren gecen aylar hep 33 34.gunler oldum. Ama suan sol kasikta batma agri var yarin bat gunum 3 gun oncede cok fena kasik agrisi cektim sende de oluyormu acaba gec adet oldugundan mi oluyor bu agrilar
Testkopat oldum kuzum
Amin cnm inşHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla artar
3 günlük geçikme var tatlım kaç 40 ben bugün kırk verdim toplamda 150 falan olmuşturAh kuzum kaç gün geçti adet
Yapmayalım kendimize artık bu eziyeti
Ben bu ay tam 40 tl yi aşkın teste para harcamışım
Varsa öğreniriz zaten
Bence teste ara ver tatlım
Görüyor Musun peki canım bişeylerTestkopat oldum kuzum
3 günlük geçikme var tatlım kaç 40 ben bugün kırk verdim toplamda 150 falan olmuştur
HayırAboo peki normalde gecikir mi adetin
Görüyor Musun peki canım bişeyler
Anladım yani yok diyorsun peki 295 değere bu kasar bile çıkmayan testimin olduğunu söylesem ne dersin canım ben öyle bir ihtimal olduğunu bile düşünüyorum açıkçasıCanım ikincisinde çok silik var gibi ama benim son yaptığım testelr bunlardan daha belirgindi
Anladım yani yok diyorsun peki 295 değere bu kasar bile çıkmayan testimin olduğunu söylesem ne dersin canım ben öyle bir ihtimal olduğunu bile düşünüyorum açıkçası
Altta paylaştığım testi yaptığımda 295 di değerim ve test nasıl çıkmış görüyor Muş’un tatlımCanım yani tam tersi de olabilir diyorum
Var gibi gözüküene yok çıkıyor
Hiç çıkmıyor ama gebelik tavan yapmış arkadaşım negatifti testi ve 46 bin değeri çıktı
295 değer derken kan mı verdin yoksa
Altta paylaştığım testi yaptığımda 295 di değerim ve test nasıl çıkmış görüyor Muş’un tatlım
Sen kesin kimyasal geçirdin ben toplam 7 düşüpüm var sadece 1 -2değil kiEvet canım gördümm
Yani çıkmayabiliyor evet
Umudınu yitirme geçen ay mı kimyasal geçridin
O zaman benimde birden düşmüş olabilir dimi canım kanım
Bende kimyasal geçirdim heralde
Saraçoğlu adet bitiminden 3-7 gün arası başlatın diyor sitesinde. Benim adet biteli ikinci günüm olacak yarın ve başlayacağım bir defaya mahsus 15 gün yapmayı düşünüyorum istersen birlikte takip edelimCanım bendr mi başlasam acaba adrtin 3.günü olmuş oluyor saraçoplu bitince 2. gün başlayın diyor ama sence ?
Canım ilk denemeyse herşey olabilir belki gebelik oluşuyordur inşallah öyledir
Bende kasık ağrısı çok olmadı
Ama bu ay adet olduğumdan beri şu iğne batması dedikelri sancı giriyor sık sık
Sana tavsiyem stres yapma daha ilk denemeniz
İnsam hemen olucak gibi geliyor ama her ilişki %20 olasılık taşıyor
Dilerim tutunmuştur bebeğin
Bizi haberdar et mutlaka
Bende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizdenKızlar idrar testine güvenim kalmadı. Çift çizgi çıkmıştı ama az önce kan sonucumu aldım yine 0,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?