- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.633
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.301
Canim bunu şimdi yaptım sence var mı
Canım benimde bat günü böyleydi
Bence var inşallah sağlıkla devam eder
Benim kimyasal oldu sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bunu şimdi yaptım sence var mı
canım pembelik bariz gözüküyorCanim bunu şimdi yaptım sence var mı
Albi diye bir test ilk defa aldım cnmcanım pembelik bariz gözüküyor
testinin markası ne ?
Benimde 2 ay önce kimyasalım oldu inş bu sağlıklı olur kan verdim bekliyorumCanım benimde bat günü böyleydi
Bence var inşallah sağlıkla devam eder
Benim kimyasal oldu sanırım![]()
Aynen canm çünkü hiç kırkta bir adet olmazdım anldmki farkında olmadan stres yapmsim güya rahtm ayaklrindaym ama baya baya bı beklntiye girmisimCanım benimde ilk aylar 35 i 40 ı buldu korunmayı bırakınca düzen değişiyor sanırım ama şimdi eski düzenine girdi şükür seninde girer inşallah ve evet beklentiye girdiğimiz için stresten de gecikiyor
Bende gördüm cizgi pembe silkte olsa belli inşallah hamissindirCanim bunu şimdi yaptım sence var mı
Maşallah hamissin sen hayırlı olsun endişelenmeye artar inşallahCanlar kan sonucumu paylaşıyorum adetime 2 yada 3 Gün var umarım düzenli artar
Artmadan inanamayacağım canimMaşallah hamissin sen hayırlı olsun endişelenmeye artar inşallah![]()
Benimde 2 ay önce kimyasalım oldu inş bu sağlıklı olur kan verdim bekliyorum
İns cnm düzenliydi inş bu da kimyasal olmaz şimdi bunun derdine düştümİnşallah bende kısa sürede hamile kalırım
Peki kşmyasal sonrası adetin nasıldı
Canim merhaba bende bu ay korunmayi biraktim ilk denememiz adetin ilk gununden itibaren gecen aylar hep 33 34.gunler oldum. Ama suan sol kasikta batma agri var yarin bat gunum 3 gun oncede cok fena kasik agrisi cektim sende de oluyormu acaba gec adet oldugundan mi oluyor bu agrilarCanım benimde ilk aylar 35 i 40 ı buldu korunmayı bırakınca düzen değişiyor sanırım ama şimdi eski düzenine girdi şükür seninde girer inşallah ve evet beklentiye girdiğimiz için stresten de gecikiyor
Ben kendime sasrirken bı baktım sanrm bu ay herkes aynı sorunu yaşamış test pozitif bende lobuik markadan almstm dört tane gebelik testi silkte olsa belliydi ama sonuç kırmızılar geldi ooofff belki de kimyasal geçirdim gönulmeyvesi bende bu ay baya pelteli bı kanamam oldu sanki ciğer gibi et parçaları pedimde vardı sende de aynı mi oldu
Canlar kan sonucumu paylaşıyorum adetime 2 yada 3 Gün var umarım düzenli artar
Kızlar yarın bat günüm. Bir-kac gündür tiksinme var bu aksam da yemekten sonra ayıptır söylemesi çıkardım. Hâlâ midem berbat ama sabahları olmuyor. Test almiyorum direniyorum. Psikolojik olabilir tabi. Bir de asiri çocuklu bebekli ruyalaar görmeye başladım.![]()
İns cnm düzenliydi inş bu da kimyasal olmaz şimdi bunun derdine düştüm