• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde ilk aylar 35 i 40 ı buldu korunmayı bırakınca düzen değişiyor sanırım ama şimdi eski düzenine girdi şükür seninde girer inşallah ve evet beklentiye girdiğimiz için stresten de gecikiyor
Aynen canm çünkü hiç kırkta bir adet olmazdım anldmki farkında olmadan stres yapmsim güya rahtm ayaklrindaym ama baya baya bı beklntiye girmisim

Ben kendime sasrirken bı baktım sanrm bu ay herkes aynı sorunu yaşamış test pozitif bende lobuik markadan almstm dört tane gebelik testi silkte olsa belliydi ama sonuç kırmızılar geldi ooofff belki de kimyasal geçirdim gönulmeyvesi bende bu ay baya pelteli bı kanamam oldu sanki ciğer gibi et parçaları pedimde vardı sende de aynı mi oldu

Canlar kan sonucumu paylaşıyorum adetime 2 yada 3 Gün var umarım düzenli artar

Eklentiler

• 8062D777-4DE8-49A4-ABBB-A5FABCE04964.webp
    8062D777-4DE8-49A4-ABBB-A5FABCE04964.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar yarın bat günüm. Bir-kac gündür tiksinme var bu aksam da yemekten sonra ayıptır söylemesi çıkardım. Hâlâ midem berbat ama sabahları olmuyor. Test almiyorum direniyorum. Psikolojik olabilir tabi. Bir de asiri çocuklu bebekli ruyalaar görmeye başladım. 😂😂😂

Canım benimde ilk aylar 35 i 40 ı buldu korunmayı bırakınca düzen değişiyor sanırım ama şimdi eski düzenine girdi şükür seninde girer inşallah ve evet beklentiye girdiğimiz için stresten de gecikiyor
Canim merhaba bende bu ay korunmayi biraktim ilk denememiz adetin ilk gununden itibaren gecen aylar hep 33 34.gunler oldum. Ama suan sol kasikta batma agri var yarin bat gunum 3 gun oncede cok fena kasik agrisi cektim sende de oluyormu acaba gec adet oldugundan mi oluyor bu agrilar

Ben kendime sasrirken bı baktım sanrm bu ay herkes aynı sorunu yaşamış test pozitif bende lobuik markadan almstm dört tane gebelik testi silkte olsa belliydi ama sonuç kırmızılar geldi ooofff belki de kimyasal geçirdim gönulmeyvesi bende bu ay baya pelteli bı kanamam oldu sanki ciğer gibi et parçaları pedimde vardı sende de aynı mi oldu

Aynen öyle canım ilk gün çok fecii ağrı çektim normalde acı eşiğim yüksektir ama nerdeyse doktora gieecektim ve çok kıvamlı bi kanamam başladı yoğun ve pıhtıloydı
Fasulye büyüklüğünde bi kan parçası gelmişti peçeteye
Kimyasal geöirdiğimi düşünüyorum

Kızlar yarın bat günüm. Bir-kac gündür tiksinme var bu aksam da yemekten sonra ayıptır söylemesi çıkardım. Hâlâ midem berbat ama sabahları olmuyor. Test almiyorum direniyorum. Psikolojik olabilir tabi. Bir de asiri çocuklu bebekli ruyalaar görmeye başladım. 😂😂😂

Canımm hamiş olabilirsin inşallah bebiktendir 😍😍 hayırlı haberlerini bekliyıruzz

Back