• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim merhaba bende bu ay korunmayi biraktim ilk denememiz adetin ilk gununden itibaren gecen aylar hep 33 34.gunler oldum. Ama suan sol kasikta batma agri var yarin bat gunum 3 gun oncede cok fena kasik agrisi cektim sende de oluyormu acaba gec adet oldugundan mi oluyor bu agrilar

Canım ilk denemeyse herşey olabilir belki gebelik oluşuyordur inşallah öyledir
Bende kasık ağrısı çok olmadı
Ama bu ay adet olduğumdan beri şu iğne batması dedikelri sancı giriyor sık sık

Sana tavsiyem stres yapma daha ilk denemeniz
İnsam hemen olucak gibi geliyor ama her ilişki %20 olasılık taşıyor
Dilerim tutunmuştur bebeğin 😍😍

Bizi haberdar et mutlaka

Ah kuzum kaç gün geçti adet
Yapmayalım kendimize artık bu eziyeti
Ben bu ay tam 40 tl yi aşkın teste para harcamışım
Varsa öğreniriz zaten
Bence teste ara ver tatlım🤗🤗
3 günlük geçikme var tatlım kaç 40 ben bugün kırk verdim toplamda 150 falan olmuştur 🙄

Canım ikincisinde çok silik var gibi ama benim son yaptığım testelr bunlardan daha belirgindi :(
Anladım yani yok diyorsun peki 295 değere bu kasar bile çıkmayan testimin olduğunu söylesem ne dersin canım ben öyle bir ihtimal olduğunu bile düşünüyorum açıkçası 🤔

Anladım yani yok diyorsun peki 295 değere bu kasar bile çıkmayan testimin olduğunu söylesem ne dersin canım ben öyle bir ihtimal olduğunu bile düşünüyorum açıkçası 🤔

Canım yani tam tersi de olabilir diyorum
Var gibi gözüküene yok çıkıyor
Hiç çıkmıyor ama gebelik tavan yapmış arkadaşım negatifti testi ve 46 bin değeri çıktı

295 değer derken kan mı verdin yoksa

Canım yani tam tersi de olabilir diyorum
Var gibi gözüküene yok çıkıyor
Hiç çıkmıyor ama gebelik tavan yapmış arkadaşım negatifti testi ve 46 bin değeri çıktı

295 değer derken kan mı verdin yoksa
Altta paylaştığım testi yaptığımda 295 di değerim ve test nasıl çıkmış görüyor Muş’un tatlım

Evet canım gördümm 😮😮

Yani çıkmayabiliyor evet :KK43:

Umudınu yitirme geçen ay mı kimyasal geçridin

O zaman benimde birden düşmüş olabilir dimi canım kanım
Bende kimyasal geçirdim heralde
Sen kesin kimyasal geçirdin ben toplam 7 düşüpüm var sadece 1 -2değil ki 🥺kimseye yaşatmasın Rabbim 🙏

Canım bendr mi başlasam acaba adrtin 3.günü olmuş oluyor saraçoplu bitince 2. gün başlayın diyor ama sence ?
Saraçoğlu adet bitiminden 3-7 gün arası başlatın diyor sitesinde. Benim adet biteli ikinci günüm olacak yarın ve başlayacağım bir defaya mahsus 15 gün yapmayı düşünüyorum istersen birlikte takip edelim

Canım ilk denemeyse herşey olabilir belki gebelik oluşuyordur inşallah öyledir
Bende kasık ağrısı çok olmadı
Ama bu ay adet olduğumdan beri şu iğne batması dedikelri sancı giriyor sık sık

Sana tavsiyem stres yapma daha ilk denemeniz
İnsam hemen olucak gibi geliyor ama her ilişki %20 olasılık taşıyor
Dilerim tutunmuştur bebeğin 😍😍

Bizi haberdar et mutlaka

Insallah canim benim konusmalarinizi surekli takip ediyorum sizin adiniza burda bende heyecanlaniyorum uzaktan 🙊 aslinda bir kizim var 2yasinda korunmayi yeni biraktik 🙂 tecrubeli sayilirim ama her yeni gebelik heyecan uyandiriyo iste 😍 guzel haberler alacagimiz bir ay olsun insallah🙏

selam herkese.inşaallah isteyen herkes tez zamanda sağlıkla hamile kalabilir.Bir baştan bir sondan konuyu okuyorum selam edeyim dedim.Bende test heyecanını geçen ay yaşadım.Sonu hüsran oldu ama zaten benimki tüp bebek rabbim inşallah bu sefer nasip eder.
Test konusundaki tecrübelerimde bence gebelik varsa ucuz testte dahi olsa çıkıyor.İstisnai durumlar elbet olabilir.Yüksek hcg ye rağmen çıkmaması nadirdir diye düşünüyorum.Ucuz testlerde albi bence kötü şakalar yapan bir marka.Aynı anda 2 tanede çizgi çıktı ama sonucum negatif oldu.eczaneden test almak maliyetli ben bu ay ovulasyon ve gebelik testini internetten sipariş ettim.daha ekonomik oldu.Bu ay dinlenmedeyim ama belki rabbim nasip eder.Denemek için ovulasyon testi yapacağım.Bende sizleyim bu ay hadi hayırlısı :)

Back