- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kan vermedin mi hala senates olmasi normall vucut sicakliginin yukselmesi hamilelik belirtisi zaten ayrica ben grip oldum hamileyken bicok kiside ilk haftalarda mutlaka grip oluyomus oyle dediler
Olursun canim bas agrisi filan varsa valla bndede oldu bi basagrisi ertesi gun grip hep nane limon yaptm iyi geldiHayır vermedim malesef yarın asm ye gidicem
Haif baş ağrısı da var inşallaj grip olmam bende
Bende gebeligimi yeni ogrenenlerdenm canim bende hep iliski birgun oldu birgun olmadi.ve ovu testiyle takip ettim iliskiden snra ayaga kalkmadm . belki adete doneblr canm herseye hazirla kendini insallah tutmustr bu ayKızlar selam bişey sorucam yumurtlamam bu ayın 7'siydi , 8de çatladı 7,8,9 değerlendirdik. Bugün batımdı sabah test yaptım negatif çıktı , ama dünden beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Sizde böyle oldu mu hiç merak ediyorum
Allahın izniyle yarın sabah buraya hamiş oldugumu yazacağımBende bende bide başım da dönüyo gibi Bi fena oluyorum. Sen yarn ben salı öğrenicez inşallah canım
İnsallah canimAllahın izniyle yarın sabah buraya hamiş oldugumu yazacağım❤
Bebeğim bunu yapali çok oldu biliyosun bekleyince bu kadar netleşti kesin bisi yok bunda bence yarın belli olcak ama öncekiler de hiç bisi olmamıştı beklese bile tek çizgi hep acaba mı ya abooo ben yarını sabırsızlıkla bekliyorumYuppiBi tospik daha geliyo
Kız bende çok heyecanlandım yarın sen öbür gün ben bakalım hepimiz için hakkımda hayırlısıBebeğim bunu yapali çok oldu biliyosun bekleyince bu kadar netleşti kesin bisi yok bunda bence yarın belli olcak ama öncekiler de hiç bisi olmamıştı beklese bile tek çizgi hep acaba mı ya abooo ben yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen hakkımızda hayırlısı valla ara ara karnım agriyo gibi oluyo şimdi sağ kalcam agriyo yürürken batiyo hatta canımı acitiyoKız bende çok heyecanlandım yarın sen öbür gün ben bakalım hepimiz için hakkımda hayırlısı
Benim öyle canımı acıtacak Bi ağrım olmadı daha gerçi ben çok acılar çektim ondan da alışmış ta olabilirimAynen hakkımızda hayırlısı valla ara ara karnım agriyo gibi oluyo şimdi sağ kalcam agriyo yürürken batiyo hatta canımı acitiyo
Rabbim bir daha göstermesin canım benim vallahi ben herkesin belirtisinin aynı olacağına inanmıyorum ilk gebelikte çok şiddetli göğüs ağrısı yaşayıp ikinci de hiç hissetmeyen biliyorum bu yüzden belirtiler aslında sadece makara benim için vallahi laf olsun işte kendime telkin veriyorumBenim öyle canımı acıtacak Bi ağrım olmadı daha gerçi ben çok acılar çektim ondan da alışmış ta olabilirim
Bende emin gibiyim hamile 8lduğuma fena patlıcam sanırımRabbim bir daha göstermesin canım benim vallahi ben herkesin belirtisinin aynı olacağına inanmıyorum ilk gebelikte çok şiddetli göğüs ağrısı yaşayıp ikinci de hiç hissetmeyen biliyorum bu yüzden belirtiler aslında sadece makara benim için vallahi laf olsun işte kendime telkin veriyorum
Hakkında hayırlısı canmBenimde 4gun kaldi yarin test yapmayi dusunuyorum insallah pozitifleri gorurruz :)
Vallahi beklemedeyim canım benim InsaAllah hamissindir mutluluğunu bizimle paylaşırsınBende emin gibiyim hamile 8lduğuma fena patlıcam sanırım
4 gün erken bence ya ama belirtim var diyorsan buyur sende katıl bizeBenimde 4gun kaldi yarin test yapmayi dusunuyorum insallah pozitifleri gorurruz :)
Hayırlısı bakalım canmVallahi beklemedeyim canım benim InsaAllah hamissindir mutluluğunu bizimle paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?