Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan vermedin mi hala sen ates olmasi normall vucut sicakliginin yukselmesi hamilelik belirtisi zaten ayrica ben grip oldum hamileyken bicok kiside ilk haftalarda mutlaka grip oluyomus oyle dediler
Hayır vermedim malesef yarın asm ye gidicem
Haif baş ağrısı da var inşallaj grip olmam bende
Olursun canim bas agrisi filan varsa valla bndede oldu bi basagrisi ertesi gun grip hep nane limon yaptm iyi geldi

Bende gebeligimi yeni ogrenenlerdenm canim bende hep iliski birgun oldu birgun olmadi.ve ovu testiyle takip ettim iliskiden snra ayaga kalkmadm . belki adete doneblr canm herseye hazirla kendini insallah tutmustr bu ay

Yuppi Bi tospik daha geliyo
Bebeğim bunu yapali çok oldu biliyosun bekleyince bu kadar netleşti kesin bisi yok bunda bence yarın belli olcak ama öncekiler de hiç bisi olmamıştı beklese bile tek çizgi hep acaba mı ya abooo ben yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Kız bende çok heyecanlandım yarın sen öbür gün ben bakalım hepimiz için hakkımda hayırlısı

Aynen hakkımızda hayırlısı valla ara ara karnım agriyo gibi oluyo şimdi sağ kalcam agriyo yürürken batiyo hatta canımı acitiyo
Benim öyle canımı acıtacak Bi ağrım olmadı daha gerçi ben çok acılar çektim ondan da alışmış ta olabilirim

Benim öyle canımı acıtacak Bi ağrım olmadı daha gerçi ben çok acılar çektim ondan da alışmış ta olabilirim
Rabbim bir daha göstermesin canım benim vallahi ben herkesin belirtisinin aynı olacağına inanmıyorum ilk gebelikte çok şiddetli göğüs ağrısı yaşayıp ikinci de hiç hissetmeyen biliyorum bu yüzden belirtiler aslında sadece makara benim için vallahi laf olsun işte kendime telkin veriyorum

Bende emin gibiyim hamile 8lduğuma fena patlıcam sanırım

Vallahi beklemedeyim canım benim InsaAllah hamissindir mutluluğunu bizimle paylaşırsın
Hayırlısı bakalım canm normalde kafaya takmazdm bu kadar ama sizin testleri gördükçe bende kaptırdım bağımlılık yaptı burası hamile olduğumuzu görmek istiyorum ve burda doğumumuzu sonrasını hep birlikte konuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…