- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.001
Uygundur bence tam bizlikKızlar grup açıcam adını da "çılgın hamiş ve hamiş adayları" koyucam uygunmudur
Dimi çok kanım kaynadı size ayrılmayalım grubumuz olsun istedimUygundur bence tam bizlik
InsaAllah Bebeğim gebelik testi yerine bebislerimizin fotosunu koymayı nasip etsin Rabbim hepimizeHayırlısı bakalım canmnormalde kafaya takmazdm bu kadar ama sizin testleri gördükçe bende kaptırdım bağımlılık yaptı burası hamile olduğumuzu görmek istiyorum ve burda doğumumuzu sonrasını hep birlikte konuşmak istiyorum
Aç gelsin tatlım uygunKızlar grup açıcam adını da "çılgın hamiş ve hamiş adayları" koyucam uygunmudur
Amin inşallah canmInsaAllah Bebeğim gebelik testi yerine bebislerimizin fotosunu koymayı nasip etsin Rabbim hepimize
Eveet kuzum benimde size ayni sekil baci olduk gııDimi çok kanım kaynadı size ayrılmayalım grubumuz olsun istedim
AA çok sevindim bacımmmEveet kuzum benimde size ayni sekil baci olduk gııbuarada benim twsti ben aldigim yere atmistim ya kadin onu yumurtlama testi sandigi icin bu bisey ifade etmiyor demis hcg oldugunu deyince kist yoksa eger yeni gebelik dedi
Kuzum insallah hepimiz hamisizdirAA çok sevindim bacımmmgözün aydın olsun ceee eee geliyooooop
İnsallah canimKuzum insallah hepimiz hamisizdirarada bi 10 saniyelik kramp gibi agrilar geliyo gidiyor
Etiketle kuzum biziKızlar açtm gelin hepiniz tamam mılistede oluşturucam bat lar ve hamişlerimiz falan bekliyorum
Canım hayırlı olsun yahu hamissmisin sen şimdiEtiketle kuzum bizi
Bende bilmiyorum insallah hamisizdir hepimizCanım hayırlı olsun yahu hamissmisin sen şimdi
Hamissin ohaaa ne bereketli oldu bu başlık yaa süper Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim hayırlı bir şekilde gelsin insaAllahBende bilmiyorum insallah hamisizdir hepimiz
Adete 2 gun kala yapmistim kuzum simdi 3 gun gecikmedeyimHamissin ohaaa ne bereketli oldu bu başlık yaa süper Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim hayırlı bir şekilde gelsin insaAllah
Bende bi hafta önce yaptım tatlım ve tekrarlamadım bence yarın bir test yapgeçmiş zaten varsa çıkar Rabbimin izniyle bende yarın yapicam bu gün adet günüm du olmadım:))Adete 2 gun kala yapmistim kuzum simdi 3 gun gecikmedeyimama tekrar test yapmadim son durum ne bilmiyorum
Canimm olsun saglik olsun senin adetin gelse bile bidaki ay olur hepimiz senle ayni durumdayiz ben daha hastanmadim agrilarim var heran olabilir ben artik takmicam sende takma taktikca olmuyo gör bak bi anda nasip etcek rabbim bize insallahKızlar ab itibariyle lekem geldi kahverengi kormızı karışık dün gece çok moralim bozuktu bi saat ağladım nerdryse o mu etki.etti bilmiyorum ama ben testlerde yanıldım sanırım bütün hislerim boş resmen şuan dadün anneme de söyledim oolabilir diye çok kötü.hissediyyorum kendimi
Yine olmadı
O kadar belli.ettim ki eşime anneme
Eşim sanki olmayacağını bilir gibiydi
Bende dün ona sen inanma ama ben hamileyim öyle hissediyorum demiştim hepsi boş çıktı...
Kan vermeye gidicektim bi kaç saat sonra
Sizce de artık gerek kalmadı değil mi ?
Bide dün tam bi saatte yürüttü eşim sağolsun
Yürüyüş moral bozukluğu ağlama hepsi üst üste geldi ve sonun da da regl geldi
İnşallah isteyen herkesin olur
Ben çok hissetmiştim hele son testim pembik ti resmen
@Darkgod @_DeReN_ @MoonfacedMom @icecreamm @Fasulye annesi @Canimm oglum @Cikilop1 @Amine23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?