Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsaAllah Bebeğim gebelik testi yerine bebislerimizin fotosunu koymayı nasip etsin Rabbim hepimize

Dimi çok kanım kaynadı size ayrılmayalım grubumuz olsun istedim
Eveet kuzum benimde size ayni sekil baci olduk gıı buarada benim twsti ben aldigim yere atmistim ya kadin onu yumurtlama testi sandigi icin bu bisey ifade etmiyor demis hcg oldugunu deyince kist yoksa eger yeni gebelik dedi

Eveet kuzum benimde size ayni sekil baci olduk gıı buarada benim twsti ben aldigim yere atmistim ya kadin onu yumurtlama testi sandigi icin bu bisey ifade etmiyor demis hcg oldugunu deyince kist yoksa eger yeni gebelik dedi
AA çok sevindim bacımmm gözün aydın olsun ceee eee geliyooooop

Hamissin ohaaa ne bereketli oldu bu başlık yaa süper Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim hayırlı bir şekilde gelsin insaAllah
Adete 2 gun kala yapmistim kuzum simdi 3 gun gecikmedeyim ama tekrar test yapmadim son durum ne bilmiyorum

Adete 2 gun kala yapmistim kuzum simdi 3 gun gecikmedeyim ama tekrar test yapmadim son durum ne bilmiyorum
Bende bi hafta önce yaptım tatlım ve tekrarlamadım bence yarın bir test yapgeçmiş zaten varsa çıkar Rabbimin izniyle bende yarın yapicam bu gün adet günüm du olmadım:))

Kızlar ab itibariyle lekem geldi kahverengi kormızı karışık dün gece çok moralim bozuktu bi saat ağladım nerdryse o mu etki.etti bilmiyorum ama ben testlerde yanıldım sanırım bütün hislerim boş resmen şuan da dün anneme de söyledim oolabilir diye çok kötü.hissediyyorum kendimi
Yine olmadı
O kadar belli.ettim ki eşime anneme
Eşim sanki olmayacağını bilir gibiydi
Bende dün ona sen inanma ama ben hamileyim öyle hissediyorum demiştim hepsi boş çıktı...
Kan vermeye gidicektim bi kaç saat sonra
Sizce de artık gerek kalmadı değil mi ?
Bide dün tam bi saatte yürüttü eşim sağolsun
Yürüyüş moral bozukluğu ağlama hepsi üst üste geldi ve sonun da da regl geldi
İnşallah isteyen herkesin olur
Ben çok hissetmiştim hele son testim pembik ti resmen

@Darkgod @_DeReN_ @MoonfacedMom @icecreamm @Fasulye annesi @Canimm oglum @Cikilop1 @Amine23

Canimm olsun saglik olsun senin adetin gelse bile bidaki ay olur hepimiz senle ayni durumdayiz ben daha hastanmadim agrilarim var heran olabilir ben artik takmicam sende takma taktikca olmuyo gör bak bi anda nasip etcek rabbim bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…