- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.021
Kızlar ab itibariyle lekem geldi kahverengi kormızı karışık dün gece çok moralim bozuktu bi saat ağladım nerdryse o mu etki.etti bilmiyorum ama ben testlerde yanıldım sanırım bütün hislerim boş resmen şuan dadün anneme de söyledim oolabilir diye çok kötü.hissediyyorum kendimi
Yine olmadı
O kadar belli.ettim ki eşime anneme
Eşim sanki olmayacağını bilir gibiydi
Bende dün ona sen inanma ama ben hamileyim öyle hissediyorum demiştim hepsi boş çıktı...
Kan vermeye gidicektim bi kaç saat sonra
Sizce de artık gerek kalmadı değil mi ?
Bide dün tam bi saatte yürüttü eşim sağolsun
Yürüyüş moral bozukluğu ağlama hepsi üst üste geldi ve sonun da da regl geldi
İnşallah isteyen herkesin olur
Ben çok hissetmiştim hele son testim pembik ti resmen
@Darkgod @_DeReN_ @MoonfacedMom @icecreamm @Fasulye annesi @Canimm oglum @Cikilop1 @Amine23
Canım acaba kimyasal mı geçirdin diyeceğim ama sanmıyorum.
aslında çok inanmıştım ama nasip değilmiş demekki
sıkma canını her ay yeni bir umut
12 kasımda benim bat kızlarKızlar ab itibariyle lekem geldi kahverengi kormızı karışık dün gece çok moralim bozuktu bi saat ağladım nerdryse o mu etki.etti bilmiyorum ama ben testlerde yanıldım sanırım bütün hislerim boş resmen şuan dadün anneme de söyledim oolabilir diye çok kötü.hissediyyorum kendimi
Yine olmadı
O kadar belli.ettim ki eşime anneme
Eşim sanki olmayacağını bilir gibiydi
Bende dün ona sen inanma ama ben hamileyim öyle hissediyorum demiştim hepsi boş çıktı...
Kan vermeye gidicektim bi kaç saat sonra
Sizce de artık gerek kalmadı değil mi ?
Bide dün tam bi saatte yürüttü eşim sağolsun
Yürüyüş moral bozukluğu ağlama hepsi üst üste geldi ve sonun da da regl geldi
İnşallah isteyen herkesin olur
Ben çok hissetmiştim hele son testim pembik ti resmen
@Darkgod @_DeReN_ @MoonfacedMom @icecreamm @Fasulye annesi @Canimm oglum @Cikilop1 @Amine23
Şimdi baya baya adet oluyor musunEvet canım bende inanmıştım ama nasip değilmiş
Şimdi kan verdim eğer kimyasalsa çıkar
Şimdi baya baya adet oluyor musun
Yoğun muEvet canım kırmızıyı gördüm ve ağrım çok fazla
Bugünde kahve rengi akımtım var çözemedim ya ne yapsam ki acaba hiç regl sancımda yok kasıklarımda ağrı var sadeceBenim de oldu canım sonrasında bugün adet oldum ben
Yumurtlamadan itibaren 12.gün olmuş senin yerleşme kanaması da olabilir bence
Az daha bekle ne zaman çatlama gördünKizlar ben daha hastalanmadim ayin 6. Da yumurtlama olmustu dünkü testimde negatifti bilemedim valla
Kan versene canm artk varsa kesin çıkarKizlar ben daha hastalanmadim ayin 6. Da yumurtlama olmustu dünkü testimde negatifti bilemedim valla
Sonuç ve çıktıEvet canım kırmızıyı gördüm ve ağrım çok fazla
Cnm yurt disindayim ben hemen gidilip kan verilmiyo randevu alip gidip doktora bajtirip öyle kan aliyo o yüzden bekleyim olmassa gidecemKan versene canm artk varsa kesin çıkar
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaCnm yurt disindayim ben hemen gidilip kan verilmiyo randevu alip gidip doktora bajtirip öyle kan aliyo o yüzden bekleyim olmassa gidecem
Canım yok şuan ama az daha bekleKızlar bişey deyin bana
Ciddi misiniz kızlar ya çok üzüldüm o zaman benim hiç umudum kalmadıSonuç ve çıktı
Kuzum o kadar attın test ama ben ilk defa sopsoluk bir pembe çizgi gördüm. İnşallah hamilesindir.Kızlar bişey deyin bana
Sonuç ve çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?