Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olayı var kuzum belki

Eklentiler

• A5746A19-4EAA-4FF5-840A-DBDF02DAD4A9.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 77
Bizede nasip et Rabbim hayırlısıyla

Aminnn canımm hepimizee nasip olsunn
Canım bekleyen testler geçersiz sayılıyor ama senin ilkin de de çıkmış ti bir an önce yarın olsun

Evet canım ilk yapınca belirginleşiyor zaten aöa çok soluk oluyor bekledikçe rengi koyulaşıyor sadece zamanında çok test yaptığım için farkı görüyorum ama yinede bu testlerin işi belli olmaz bende çok sanırsızım yaa bide karnın gur gur gur hani adet öncesi fıkırdarya öyle bide midem çok ağrıyo

Canm senin var bence pembiş gördüm

İnşallah canımm bende görüyorum evet fotodan daha net inşallah vardır
O zaman adet ağrısı ve gebelik birbirine çok yakınmış dicem

Kızlar gece 02:40 civarı yaptığım test

Eklentiler

• BEB5FCFF-9428-4874-954D-E451705AAB18.webp
    192,9 KB · Görüntüleme: 66
Aynı gibiler canm

Kizzz hamissin sen hala ne adet diyosun bak benimde oyleee ve ben bunu arastirdim bircok kadin hamileyken adet donemine geldiginde adet sancisi gibi sanci cekermis 9 ay boyunca ki bende de oldu ben kan tahlilinde 90.54 gordukten sonra adet gunum geldi o zaman bile acaba kimyasal mi ki diye kostur kostur gidiyodum yapma kendine git kanini ver stres yok benim isim cok stresli su halime bak surekli hastaneye kosuyorum az once uyumusum ruyamda bile hastaneye yatisimi veriyolardi

Aynı gibiler canm

Ayy inşallah kuzummm sizi de strese soktum hee resmen hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm

Oy canım benimm inşallah bundan sonra daha sakin geçirmeye bak canımm bende şimdi yemek yapıcam ama hiç.birşey yiyesim yok

Bide bşey sorucam epilasyon aleti kullanmak zararlı olur mu benimki şarjlı yoksa kullanmayayım mı

Bende aynıyım bakalım ne olacak
Baksana benim göbek gittikçe gidiyor birde söylemeyi akıl edemedim geçen ay adetim 2 3 gün sürmedi ama çok farklıydı kahverengi gibi geldi çoğunlukla biraz kırmızı kahverengi garipti bu bebek değil gobekse sıkıntı

Eklentiler

• Screenshot_20191020-150414_Gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 51
Yok canm yeterki hamile olduğunu öğren benlik sıkıntı yok

Alt karın şiş dimi bende öyleyim dediğin gibi bebekse sonumuzu düşünemiyorum ilk aydan böyle olursak

Ben agdaya gidiyorum kuzum evlenmeden once alistirdim acamiyodum normalde bi yer buldum ona yaptiriyorum bilmiyorum bence kullanma sonucta elektrikli her alette radyasyon var diyolar birde cok yakin yaaa rahime baska alternatifin varsa onu dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…