- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
MoonfacedMom SelanikMuhaciri Darkgod @icecreamm @Canimm oglum @Cikilop1 @_DeReN_
Kızlar beklemiş hali böyle yarına olmazsam kan vermeye gidicem sabah
Ama hafif adet ağrım hala devam ediyor☺
Canım bekleyen testler geçersiz sayılıyor ama senin ilkin de de çıkmış ti bir an önce yarın olsunMoonfacedMom SelanikMuhaciri Darkgod @icecreamm @Canimm oglum @Cikilop1 @_DeReN_
Fotolarda efekt kullanmadım kızlar ben görüuorum net açık pembik çizgiyi ama fotolarde belli olmuyır pek
Geç döllenme olayı var kuzum belkiBuda bügünkü yaptigim test adetim olmasi lazim bügün yumurtlamanin 14. Günü. Ben gözümdeki perdeyi indirdim hamile olmadigimin farkina vardim tabi rabbim bilir, cünkü o zaman daha cok üzülüyorum. Olsaydi net sekilde cikardi diye düsünüyorum
Canm senin var bence pembiş gördümMoonfacedMom SelanikMuhaciri Darkgod @icecreamm @Canimm oglum @Cikilop1 @_DeReN_
Fotolarda efekt kullanmadım kızlar ben görüuorum net açık pembik çizgiyi ama fotolarde belli olmuyır pek
MoonfacedMom SelanikMuhaciri Darkgod @icecreamm @Canimm oglum @Cikilop1 @_DeReN_
Bizede nasip et Rabbim hayırlısıyla❣
Canım bekleyen testler geçersiz sayılıyor ama senin ilkin de de çıkmış ti bir an önce yarın olsun
Canm senin var bence pembiş gördüm
Aynı gibiler canmAminnn canımm hepimizee nasip olsunn
Evet canım ilk yapınca belirginleşiyor zaten aöa çok soluk oluyor bekledikçe rengi koyulaşıyor sadece zamanında çok test yaptığım için farkı görüyorum ama yinede bu testlerin işi belli olmazbende çok sanırsızım yaa bide karnın gur gur gur hani adet öncesi fıkırdarya öyle bide midem çok ağrıyo
İnşallah canımm bende görüyorum evet fotodan daha net inşallah vardır
O zaman adet ağrısı ve gebelik birbirine çok yakınmış dicem
Çok silik var gibi canm sen net görebiliyor musun fotoda daha silik çıkar çünküKızlar gece 02:40 civarı yaptığım test
18 eylul yumurtlamamdi 2 ekimde ogrendim yani usenmeden gittim takvime baktim 14. Gun kuzumKaçıncı günü gebelik öğrenmişti canım
Kizzz hamissin sen hala ne adet diyosun bak benimde oyleee ve ben bunu arastirdim bircok kadin hamileyken adet donemine geldiginde adet sancisi gibi sanci cekermis 9 ay boyunca ki bende de oldu ben kan tahlilinde 90.54 gordukten sonra adet gunum geldi o zaman bile acaba kimyasal mi ki diye kostur kostur gidiyodum yapma kendine git kanini ver stres yokCanım dışardaydım şimdi geldim adet oldum sandım ama bişey yok şimdilik gece yaptığım testte li çizgi de belirginleşmiş yani hala ümit var yorulmuşum şimdi yatıyorum
Bide bugün çok duygusalım
Çok silik var gibi canm sen net görebiliyor musun fotoda daha silik çıkar çünkühadi hayırlısı bakalım senin bat bugündü dimi kan versene bugün
Özel hastane yok canım acildede kırktane laf yapıyorlar yarın en güzeli poliklinik ten kan isteği yapılmasıKızlar 02:40 civarı yaptığım test
18 eylul yumurtlamamdi 2 ekimde ogrendim yani usenmeden gittim takvime baktim 14. Gun kuzum♥
1 gün daha bekle canm sonu güzel olsun inşallahÖzel hastane yok canım acildede kırktane laf yapıyorlar yarın en güzeli poliklinik ten kan isteği yapılması
Aynı gibiler canm
Kizzz hamissin sen hala ne adet diyosun bak benimde oyleee ve ben bunu arastirdim bircok kadin hamileyken adet donemine geldiginde adet sancisi gibi sanci cekermis 9 ay boyunca ki bende de oldu ben kan tahlilinde 90.54 gordukten sonra adet gunum geldi o zaman bile acaba kimyasal mi ki diye kostur kostur gidiyodum yapma kendine git kanini ver stres yokbenim isim cok stresli su halime bak surekli hastaneye kosuyorum az once uyumusum ruyamda bile hastaneye yatisimi veriyolardi
Baksana benim göbek gittikçe gidiyor birde söylemeyi akıl edemedim geçen ay adetim 2 3 gün sürmedi ama çok farklıydı kahverengi gibi geldi çoğunlukla biraz kırmızı kahverengi gariptiBende aynıyım bakalım ne olacak
Yok canm yeterki hamile olduğunu öğren benlik sıkıntı yokAyy inşallah kuzummm sizi de strese soktum hee resmen hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm
Oy canım benimm inşallah bundan sonra daha sakin geçirmeye bak canımmbende şimdi yemek yapıcam ama hiç.birşey yiyesim yok
Bide bşey sorucam epilasyon aleti kullanmak zararlı olur mu benimki şarjlı yoksa kullanmayayım mı
Alt karın şiş dimiBaksana benim göbek gittikçe gidiyor birde söylemeyi akıl edemedim geçen ay adetim 2 3 gün sürmedi ama çok farklıydı kahverengi gibi geldi çoğunlukla biraz kırmızı kahverengi gariptibu bebek değil gobekse sıkıntı
Şişkinlik oluyomuş ya belki ondandır kız ay ben varya namaza eğilip kalkarken kusacak gibi oluyorum aşırı midem bulaniyo :))Alt karın şiş dimibende öyleyim dediğin gibi bebekse sonumuzu düşünemiyorum ilk aydan böyle olursak
Ben agdaya gidiyorum kuzum evlenmeden once alistirdim acamiyodum normalde bi yer buldum ona yaptiriyorum bilmiyorum bence kullanma sonucta elektrikli her alette radyasyon var diyolar birde cok yakin yaaa rahime baska alternatifin varsa onu dene derimAyy inşallah kuzummm sizi de strese soktum hee resmen hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm
Oy canım benimm inşallah bundan sonra daha sakin geçirmeye bak canımmbende şimdi yemek yapıcam ama hiç.birşey yiyesim yok
Bide bşey sorucam epilasyon aleti kullanmak zararlı olur mu benimki şarjlı yoksa kullanmayayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?