• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şişkinlik oluyomuş ya belki ondandır kız ay ben varya namaza eğilip kalkarken kusacak gibi oluyorum aşırı midem bulaniyo :))
Bende bende bide başım da dönüyo gibi Bi fena oluyorum. Sen yarn ben salı öğrenicez inşallah canım 🥰🥰

MoonfacedMom MoonfacedMom @Kertemeyenkelebek @Darkgod @icecreamm @Canimm oglum C Cikilop1 _DeReN_ _DeReN_

Kızlar beklemiş hali böyle yarına olmazsam kan vermeye gidicem sabah
Ama hafif adet ağrım hala devam ediyor 😐

Fotolarda efekt kullanmadım kızlar ben görüuorum net açık pembik çizgiyi ama fotolarde belli olmuyır pek

Bende görüyorum canim
Insallah saglikla ilerler. Bence daha cok yeni. O yuzden doktorlar adet gunu gectikten 1 hafta sonra test yapin diyorlar. Ama yinede ver sen kan icin rahat etsin artik.😊

Benim kırmızılar geldi kızlar😢
Ovulasyonum hep koyu çıkıyordu ondan ümitlenmiştim ama demekki ovunun koyu olması birşeyi ifade etmiyor 😢
Sizleri sıkı takip ediyorum kızlar inşallah müjdeli haberi verirsiniz

Yok canm yeterki hamile olduğunu öğren benlik sıkıntı yok 🙏🙏😊😊
Sağol Canım Allah razı olsuunn 🤗😚
Alt karın şiş dimi 😁bende öyleyim dediğin gibi bebekse sonumuzu düşünemiyorum ilk aydan böyle olursak 🤓🤓
Kızlar benimde hep adet şişliği olurdı ama 2 gündür karnım dümdüz nerdeyse 😄😄

Ben agdaya gidiyorum kuzum evlenmeden once alistirdim acamiyodum normalde bi yer buldum ona yaptiriyorum bilmiyorum bence kullanma sonucta elektrikli her alette radyasyon var diyolar birde cok yakin yaaa rahime baska alternatifin varsa onu dene derim ♥

Doğru canım ben kullanmıyorum zaten yakın bölgelerde

ağda asla yaptıramam 😱
Tatlım bide bikini bölgesini ve üst bacakları kuaförde ağda yaptırmak haram

Kendin yapabiliyosan en güzeli 😙
Kadın kadına da olsa göbekle diz kapağı arasına bakmayı Allah yasak etmiş

Bende görüyorum canim
Insallah saglikla ilerler. Bence daha cok yeni. O yuzden doktorlar adet gunu gectikten 1 hafta sonra test yapin diyorlar. Ama yinede ver sen kan icin rahat etsin artik.😊

İnşallah canımm yarın vericem dualrınızı bekliyorum 😘😘

Benim kırmızılar geldi kızlar😢
Ovulasyonum hep koyu çıkıyordu ondan ümitlenmiştim ama demekki ovunun koyu olması birşeyi ifade etmiyor 😢
Sizleri sıkı takip ediyorum kızlar inşallah müjdeli haberi verirsiniz

Canım üzülme inşallah son adetin olur elbet bi zamanı var en hayırlı zamanda gelsin yavrucak 😍😍

Ayy kizlar ogleden sonra uyuyakalmisim ve ruyamda hastaneye yatisim yapiliyodu 1 gunluk kadin dogumcumun oldugu hastaneydi yani ruyada oyle diyodum hatta annemleri arayip yarin pazartesi ise gelemicem diyodum odaya ciktigimda esyalar vardi sanki otel gibi yurt gibi iki tane yatak vardi birisi perdeyi sokmustu kalan kisi yatagin uzerine sermisti perde rengi mavi ve delikli delikliydi kendinden oyle desenli ve esime anlatirken fark ettim mavi perde gordum diye ayy bu bi isaret mi ki 🤩🤩

Sağol Canım Allah razı olsuunn 🤗😚

Kızlar benimde hep adet şişliği olurdı ama 2 gündür karnım dümdüz nerdeyse 😄😄

Doğru canım ben kullanmıyorum zaten yakın bölgelerde

ağda asla yaptıramam 😱
Tatlım bide bikini bölgesini ve üst bacakları kuaförde ağda yaptırmak haram

Kendin yapabiliyosan en güzeli 😙
Kadın kadına da olsa göbekle diz kapağı arasına bakmayı Allah yasak etmiş

İnşallah canımm yarın vericem dualrınızı bekliyorum 😘😘

Canım üzülme inşallah son adetin olur elbet bi zamanı var en hayırlı zamanda gelsin yavrucak 😍😍
Valla ben kendim yapamiyorum denedim bi kere sicak suyla agdayi cikaricam diye canim cikti killi gezmekte gunah kuzum ama jilet yapiyodum onda da cok kasiniyo yara oluyodu ben boyle rahat ettim 🤷🏻‍♀️ Allah affetsin 😔

Valla ben kendim yapamiyorum denedim bi kere sicak suyla agdayi cikaricam diye canim cikti killi gezmekte gunah kuzum ama jilet yapiyodum onda da cok kasiniyo yara oluyodu ben boyle rahat ettim 🤷🏻‍♀️ Allah affetsin 😔

Canımm 😔 hepimizin çookk eskikleri var günahlarımız çok Allah hepimizi affetsin 💞💞

Beni yanlış anlamdın değil mi

Canımm 😔 hepimizin çookk eskikleri var günahlarımız çok Allah hepimizi affetsin 💞💞

Beni yanlış anlamdın değil mi
Yok kuzum yok yanlis anlamadim 😍 cocuga baktirmak icin mecbur aciyorum ultrasondan gozukmuyodu kese artik gozukuyo ama gerek goruldu mu yine acicam ne diyim kii kuzum mecbur kalinca yapiyo insan 🤷🏻‍♀️ Sen uzulme yanlis anlamadim ben

Yok kuzum yok yanlis anlamadim 😍 cocuga baktirmak icin mecbur aciyorum ultrasondan gozukmuyodu kese artik gozukuyo ama gerek goruldu mu yine acicam ne diyim kii kuzum mecbur kalinca yapiyo insan 🤷🏻‍♀️ Sen uzulme yanlis anlamadim ben

Canım sağlık durumunda sıkıntı yok zaten doktora açılıyor🤗🤗
Rabbim her işinde kolaylık versin canımm

Hayır vermedim malesef yarın asm ye gidicem 🤗
Haif baş ağrısı da var inşallaj grip olmam bende
Valla beklenmeyen bir sabir gosteriyosun hergun test yapan hatun yarina sabrediyo valla helal olsun taktir ettim ben aksam 10 da yaptim testi 10.30 da kan verdim 12 falandi heralde ogrendigimde 😂😂 ben daha sabirsizmisim 🤭

Ayy kizlar ogleden sonra uyuyakalmisim ve ruyamda hastaneye yatisim yapiliyodu 1 gunluk kadin dogumcumun oldugu hastaneydi yani ruyada oyle diyodum hatta annemleri arayip yarin pazartesi ise gelemicem diyodum odaya ciktigimda esyalar vardi sanki otel gibi yurt gibi iki tane yatak vardi birisi perdeyi sokmustu kalan kisi yatagin uzerine sermisti perde rengi mavi ve delikli delikliydi kendinden oyle desenli ve esime anlatirken fark ettim mavi perde gordum diye ayy bu bi isaret mi ki 🤩🤩

Canım ben de uyuyakalmışım vefat etmişti babam onu gördüm rüyamda :(

Kızlar selam bişey sorucam yumurtlamam bu ayın 7'siydi , 8de çatladı 7,8,9 değerlendirdik. Bugün batımdı sabah test yaptım negatif çıktı , ama dünden beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Sizde böyle oldu mu hiç merak ediyorum

Kızlar selam bişey sorucam yumurtlamam bu ayın 7'siydi , 8de çatladı 7,8,9 değerlendirdik. Bugün batımdı sabah test yaptım negatif çıktı , ama dünden beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Sizde böyle oldu mu hiç merak ediyorum
Her kahverengi leke yerleşme olmuyo malesef kist olabilir miyom olabilir herşey olabilir

Benim de oldu canım sonrasında bugün adet oldum ben😔
Yumurtlamadan itibaren 12.gün olmuş senin yerleşme kanaması da olabilir bence

Back