• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum hevesini kırmak istemem ama ben o hataya düştüm ben gecen ay 10 geçiti 2 gün ara ile test yaptım ikisinde sonra dan çizgi çıktı ama regl oldum test kurulduğu için çıkıyormuş o çizgiler ilk 10 dk önemli hatta benm yarım saat sonra çıktı ilk testte çizgi diğeri 1 saati geçmişti ondan önce ki ay da öyle oldu test yaptım yine çizgi test kuruyunca çıktı moralini bozma inşallah senin vardır bebeiş

Evet canım olabilir o yüzden sabah yapacğım teste bağlı
Yine negatifi görmek istemiyorum inşallah ikinci pembik çizgiyi görürümm isteyen herkes de görsüünn amin 😍😍

Benim canım 4gun kala yaptığım testle gebeliğini öğrendim ama maalesef 8.haftamda.kalp atışı alınamadığı dan ve gelişimi durduğundan kurta oldum..İnşallah hayırlı haberler alirsin🙏

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa sürede yeniden nasip etsin🌹 çok sağol amin inşallah 💞

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi cnm üzülme sakin
Yaşayarak biseyleri tecrübe ediyoruz iste sonradan cikan çizgilere itibar etmezsin artık gulum kimbilir belki bu uzuldugun son aydir
Aynen öyle canım bende hiç bariz çizgi oluşmadı o yüzden ümit ettim farklı bi marka test aldım acaba o yüzden mi göstermedi diyorum ama olsa çıkardı heralde

Biraz daha bekleyelim cnm allah ne derse o tabi biz umudumuzu hiç yitirmeyelim
Ilk gebeligim adetim 1 hafta geçince asiri silikle öğrenmiştim 1 gun once yapsaydım çıkmazdı mesela
Ama bu isler nasip isi nasipte varsa her turlu geliyo

Hanımlar suna da bi bakin ya adetime 6 gün var daha ben dün yaptım yani bi hafta kala çok cokvarlayok arasıfoto da daha yok gibi ama canlı ben görüyorum sanki bisi söyleyin yoksa kafa gitti mi benim 😂🤭

Eklentiler

• 20191016_000758.jpg
    20191016_000758.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 264
Biraz daha bekleyelim cnm allah ne derse o tabi biz umudumuzu hiç yitirmeyelim
Ilk gebeligim adetim 1 hafta geçince asiri silikle öğrenmiştim 1 gun once yapsaydım çıkmazdı mesela
Ama bu isler nasip isi nasipte varsa her turlu geliyo

Aynen öyke canım içim de hep yakında olacak diye bi his var hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip et diye
Şimdi ara ara adet ağrım oluyor karnım gurul gurul ilk gebeliğinde ağrın olmuş muydu

Aynen öyke canım içim de hep yakında olacak diye bi his var hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip et diye
Şimdi ara ara adet ağrım oluyor karnım gurul gurul ilk gebeliğinde ağrın olmuş muydu
Kuzum 8 yillik evliyim 6. Gebeligim geçen ay kimyasaldi inan ilkini hiç hatırlamıyorum 6. Haftada kaldı gelişimi durmuştu onun

Evet erken oldu biraz farkındayım ama beni bunu yapmaya iten nedenler var canım sabah bulantısı yaşıyorum şu 3 5 gündür adetten çok önce kasikhatta rahmimde sanki.batma hissettim bi iki gün bende yapayım ne kaybederim ki dedim :))

Aynen canım sadece biraz stres yapıyoruz o kötü yoksa günüm geçince zaten kan veirrim düşümvesindeyim bende 🤗

Aynen canım sadece biraz stres yapıyoruz o kötü yoksa günüm geçince zaten kan veirrim düşümvesindeyim bende 🤗
Biliyor musun ben aslında o kararı çoktan almıştım ve uyguladım da adetimin5 gün geçmesine kadar bekliycem dedim ve inanır mısın o günden sonra hiç test yapmadım bu ay böyle olunca benim düştüm ve yaptım Rabbim hayırlısıyla isteyen analık yapabilecek gerçek annelere evlat sahibi olmanı nasip etsin insaAllah hepiniz için dua ediyorum tabi kendim içinde ama biliyorum ki Allah biliyor herşeyin en güzelini zaten demişler ya gerçekleşmeyen her şeyin arkasında Allahın murad ettiği bir hayır vardır bence buradaki hiç bir kardeşimiz sıkıntıya girmemeli zaten girse ne oluyo ki olacak olan oluyo gene :)

Back