- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
SelanikMuhaciri icecreamm sabah sabah gelen mesaja bak yeni üyelik açmış ve bana yazdığı mesaj sanırım dalga geçtiğini sanıyor kendince Merhaba ben 1 ağustosta yüzeysel bir iliski yasadim birleşme olmadi zevk suyundan şüphe ettim 5 ağustosta regl olmam gerekiyordu asiri stresten olmadim 15 inde oldum 4 5 gun surdu ikinci reglim 14 eylüldu ancak uc gun gecikince kan testi yaptırdım yani 16 eylülde ilişkiden 45 gun sonrası oluyir ve negatif cikti 17 eylukde regl oldum kisaca ilişkinin uzerine iki adet oldum ikinciye gecikince kan testi yaptırdım ilişkiden 45 gün sonraki kan testi negatif 77 gün sonraki idrar testi de negatif ve üçüncü reglimi 17 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadim cok stresliyim gec döllenme ihtimali var midir gec dollenme tek bir ilişkide olabilir mi olduysa da 45 gün sonraki kan testinde cikar mıydı
Gonulmeyvesi son durum ne dir cnm
Testlerin son halini atsana canımCanım dışardaydım şimdi geldim adet oldum sandım ama bişey yok şimdilik gece yaptığım testte li çizgi de belirginleşmiş yani hala ümit var yorulmuşum şimdi yatıyorum
Bide bugün çok duygusalım
Şikayet ettim direkBöyle devam edersen kesin hamile kalırsın de
Cnm sen ins hamilesin allahin izniyle uzan dinlen birazCanım dışardaydım şimdi geldim adet oldum sandım ama bişey yok şimdilik gece yaptığım testte li çizgi de belirginleşmiş yani hala ümit var yorulmuşum şimdi yatıyorum
Bide bugün çok duygusalım
Akılları sıra dalga geciyolar yaa boşver gülümŞikayet ettim direk
Ben bugün göğüs ağrısı WC ve kötü rüyayla uyandım kuzum sanırım totom açıkta kalmışAkılları sıra dalga geciyolar yaa boşver gülüm
Sen ne zaman yapacaksin cnm sende de var bence
Test bozuk kuzum galibaBenim de 4 günüm var
Cnm testin bozuk sanırımBenim de 4 günüm var
Ben inanıyorum cikicak ins cnmBen bugün göğüs ağrısı WC ve kötü rüyayla uyandım kuzum sanırım totom açıkta kalmışşuan 2 gün oldu yarında olmazsam eşimden gizli bitane test alicam geçen ayda 3 gün gecikmisti ya acaba mi diyorum
galibaTest bozuk kuzum galiba
Test bozuk canmBenim de 4 günüm var
İnşallah kuzum , siz naptınızBen inanıyorum cikicak ins cnm
Canım umudunu yitirme ben sana başından beri diyorum bu kadar yorulacahina kan ver diye ama umut kesilmez kırmızılar gellene kadar inşallah vardır ama yoksa da bu stresle adetini de geciktirirsin
Canm umudunu niye kaybetiyosn belirtiler herkeste aynı olmaz. Kimisinde kuruluk oluyo kimisinde akıntı. Hem 1 günde çok fark olmaz beta muhtemelen daha düşüktür oda çizgiyi gözle görülür şekilde koyulaştırnaz. Moralini bozma sen yine garanti olsun kan ver canm idrar testleri insanı yıpratıyor
Benim dün itibariyle göğüslerim şişti göğüs uçlarım dikleşti. Benim adet zamanı hiç göğüslerim de fark olmaz önceki gebeliğim de böyle olmuştum acaba mı dedim bacağıma gece yatarken kramp girdi öncekindede böyle oluyodu saatlerce uyuyamıyodm yine aynısı oldu. Herkes hasta mısın gözlerin baygın bakıyor diyo gerçekten de hasta gibiyim hiç halim yok dokunmasınlar bana istiyorum öncekindede böyleydim d vitamini tedavisi görüyo dm yine tedavi görüyorum 3 haftadır. Çok araştırıyorm ya ondan mı bu belirtileri yaşamaya başladm acaba psikolojik olur mu kivarsada yoksada bilmek istiyorum sadece bu psikolojik belirti yapar mı ki. Akıntı konusunda öncekindede oluyodu ama bu kadar erken oldumu hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç
Canım sonucunu gördüm belki yükselme olur hakkında hayırlısı olsun canımmSelanikMuhaciri MoonfacedMom Gonulmeyvesi etiketleyemediğim diğer arkadaşlar kan verdim bir saate çıkacak inşallah hayırlısıyla hamiş olmam için dua bekliyorum sizlerden lütfen çok kötü oldum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Kizlar dun yazamadim ozel hastane devlete yonlendirdi devlettede ölüm gibiydi sira bekledim yesil alana gonderdiler orda sira bekledim sonra kadin dogum derken progestan yazdi keseyi gorduk dunde 15 mm
Testlerin son halini atsana canım
Cnm sen ins hamilesin allahin izniyle uzan dinlen biraz
Yeşil damarlar mevcut muKızlar beni unuttunuz galibayarın adet günüm ve ilk defa göğüslerim afedersiniz üç kısmi sizliyo mu anlamadım garip bisi var birde çok kaşınıyor
Kalın kalın olmuş damarlarım çok özür dileyerek söylüyorum göğüslerim bildiğiniz tüylenmiş ya bu nasıl bi iş ben anlamadım kenarları balon balon olmusYeşil damarlar mevcut mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?