- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Benim adet gelmedi daha ve damarlar var uçları karadı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar beni unuttunuz galibayarın adet günüm ve ilk defa göğüslerim afedersiniz üç kısmi sizliyo mu anlamadım garip bisi var birde çok kaşınıyor
![]()
Keşke bu kan veya erken gebelik testi yapabilsenizYani yarın derken normalde bunun Ma ben hep bi gün sinrasina
Kalın kalın olmuş damarlarım çok özür dileyerek söylüyorum göğüslerim bildiğiniz tüylenmiş ya bu nasıl bi iş ben anlamadım kenarları balon balon olmus
Benim de çok koyulastiBenim adet gelmedi daha ve damarlar var uçları karadı![]()
Canım ben ilk idrarla öğrenmek istiyorum hafta sonu olduğu için nöbetçi yok çok yakınında yarın sabahı bekleyecegim vardır bunda da bi hayır diyorumKeşke bu kan veya erken gebelik testi yapabilseniz
Aynen bende yarın yapacağım tekrarCanım ben ilk idrarla öğrenmek istiyorum hafta sonu olduğu için nöbetçi yok çok yakınında yarın sabahı bekleyecegim vardır bunda da bi hayır diyorum
InsaAllah bekleyen herkesin hayırlı sonucları aldığını okurum burada Allah biliyor ya sizinde en az benimkafar istediğinizi bildiğim için hepinize dua ediyorumHadi inşallah❣
Hadi inşallahCanım ben ilk idrarla öğrenmek istiyorum hafta sonu olduğu için nöbetçi yok çok yakınında yarın sabahı bekleyecegim vardır bunda da bi hayır diyorum
Canim ben kan falan vermedim baska birimi verdi ? Benimde bügün adet günüm daha hastalanmadim gögsümdeki agrida fazla kalmadi artik adetimi bekliyorum. Sizler naptinizC Canimm oglum tatlım naptın sonuçların çıktı mı aklım sende unuttun bizi inşallah güzel haberler verirsin bize![]()
Allah razı olsun canım aynı şekilde bendeInsaAllah bekleyen herkesin hayırlı sonucları aldığını okurum burada Allah biliyor ya sizinde en az benimkafar istediğinizi bildiğim için hepinize dua ediyorum
Sabah ilk iş eczaneye gidicem beraber mutlu haberi veririz InsaAllahAynen bende yarın yapacağım tekrar![]()
Ben birazcık evi toparlayayim kafam dağılsın kızlar hepinizi seviyorum gerçketen bir aile gibisiniz valla Allah hepinizden razı olsunAllah razı olsun canım aynı şekilde bende❣
Yanlışlıkla seni etiketlemişim C Canimm oglum ya arkadaşın sonucunu merak ettimSelanikMuhaciri
MoonfacedMom
Gonulmeyvesi etiketleyemediğim diğer arkadaşlar kan verdim bir saate çıkacak inşallah hayırlısıyla hamiş olmam için dua bekliyorum sizlerden lütfen
çok kötü oldum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Tamamı değil canım nasıl desem ki içime sutyen takmıyorum evdeyken mesela camasirimadegiyo ya uçları sizliyo gibi kaşınıyor çok fenaBenim de sürekli sızlıyor tamamı canım yumurtlamamdan beri öyle :/
Bende merak ettim cnm insallah hayirli haberle gelirYanlışlıkla seni etiketlemişim C Canimm oglum ya arkadaşın sonucunu merak ettim
Bende aynıyım bakalım ne olacakKızlar beni unuttunuz galibayarın adet günüm ve ilk defa göğüslerim afedersiniz üç kısmi sizliyo mu anlamadım garip bisi var birde çok kaşınıyor
![]()
Bence var canım görüyorum benBuda bügünkü yaptigim test adetim olmasi lazim bügün yumurtlamanin 14. Günü. Ben gözümdeki perdeyi indirdim hamile olmadigimin farkina vardim tabi rabbim bilir, cünkü o zaman daha cok üzülüyorum. Olsaydi net sekilde cikardi diye düsünüyorum