Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üzülmek asla yok bubdada bi hayır var dicez hep..
Sanırım benimde negatif bugünkü bu kadar silik beklemiyordum belki de testin çizgileriydi hep gördüklerim
Eşime de diyorum kan vermeye götür beni
Yok diyor adam başka zaman olsa götürür şimdi inadı tuttu
Biraz daha günüm geçsinmiş
Karnım ağrıyo diyorum adet ağrısı gibi
O zaman kan vermeye niye gidelim diyor

Bir yandan hissediyorum da ama belimin karnımın ağrısı dün geceden beri geçmedi
Lavaboya gitmek kabusa döndü
Güzel hislerin buraya kadarmış diyorum her girdiğimde

Gonulmeyvesi suan nasil test kurudukca belirginlesme yokmu?
Bak bunlar benim ayni gün yaptigim 4 farkli test markasi ile cekildi. Ikisinde hic netlik yok gibi ama diger iki test de belirgin cizgiler var. Bunlarda saatler sonra cikan cizgiler. O yüzden bekle biraz daha. Moralini bozma
Ben en cok Al-bi Ve Laboquick marka testlerin koyu çıkardığına sahit oldum.

Eklentiler

• 191020_071219_COLLAGE-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Canım umudunu yitirme ben sana başından beri diyorum bu kadar yorulacahina kan ver diye ama umut kesilmez kırmızılar gellene kadar inşallah vardır ama yoksa da bu stresle adetini de geciktirirsin

Kizlar s.a sizi burada sıkı sıkı takip ediyorum sizden ricam testim Ekim 9 da catlatma ignesi vurudum igne gununede sayarsak 12. Gun saymazsam 11. Gun normalde test yapmam beklerim adetimi ama biliyorm adet olcagm hissi oldgu icin beklmym 14.gunu bh heyecani igne etkisi bile olsa yasamk istedim igne etkisi ama sizede sormak istedim ilk 5 dk icinde ckti sizce kucukte olsa bi umut var mi

Canım ben ilk öğrendiğim haftalarda sürekli lavoboya gidiyordum adet oldum diye çünkü resmen adet ağrısıyla aynı şekilde ağrılarım vardı eğer silik çizgi çıkıyorsa eşini bekleme git kan ver derim insallah hayılı sonuç çıkar

Resmen hamilesiniz Kan verin bence hemen

Tebrikler hamilesiniz

Igne etkisi degilse insallah 2.bucuk senedir bu yoldayiz esimin sperm degerlri cooook kotuydu iyilesti cok sukur klomen ve catlatma ignesi oldum bu ay ondan cikmistr sadece heyecnin yasamk istdmm

Igne etkisi degilse insallah 2.bucuk senedir bu yoldayiz esimin sperm degerlri cooook kotuydu iyilesti cok sukur klomen ve catlatma ignesi oldum bu ay ondan cikmistr sadece heyecnin yasamk istdmm
Ben de senden 1 gun sonra catlatma ignesi oldum. Test yapmaya hic cesaretim yok acaba yapsam boyle mi cikar benim de. Kendimi tutuyorum yapmamak icin. Bi de ben idrar testi hc yapmam direkt hastaneye kan vermeye giderim. Belki persembe ya da cuma kan veririm diyorum
Sizin bata 4 gun var o zaman degil mi?

4 gun var canim igne etkisi 10 12 gunde geciyolmus genelde ama tam sonuc 15.gun diyolar soyle soylym ben sadece cift cizgiyi goruyim diye yaptm belrtm yok sadece affdrsn az bise beyaz aknti .Goguslerm bugun net acimya basladi.Hep adetle ogrenyrm olmadgni test yapiym dedim ki aklimdan ciksin olmadgi ama 11.gunde ogrenp hamile.olanlarda var forumda

Beyaz akinti bende de var. bir de igneden dolayi alt karin agrim var. progestan kullaniyor musun?

Canm umudunu niye kaybetiyosn belirtiler herkeste aynı olmaz. Kimisinde kuruluk oluyo kimisinde akıntı. Hem 1 günde çok fark olmaz beta muhtemelen daha düşüktür oda çizgiyi gözle görülür şekilde koyulaştırnaz. Moralini bozma sen yine garanti olsun kan ver canm idrar testleri insanı yıpratıyor

Canım bu konuda bilgin var mı yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olur mu

Sanırım ben gidip kan vericem düşünmekten canım sıkıldı artık. Yoksa da yoktur onu öğrenirim de rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…