- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.627
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bu topik çok güzel oldu yüreği güzel insanlara denk geldik istesek bu kadar olmazdı hepinize ayrı ayrı teşekkürler konu sahibesiGonulmeyvesi bizi çok iyi ağırladı iyi ki varsınız
Benim hamileliğimde öyleydi canm donuyodu ayaklarmKızlar çok sağolun yaa sizin duanıza çok ihtiyacım var hamilelerin duası makbüldür
Yarını iple çekiyorum
Bunlarda diğer çektiklerim ben bakınca görüyorum ama çok hafif pembe fotolarda da bu kadar belli oluyor
Şuan da aşırı üşüme var ayaklarım ısınmıyor
Eğer okuyorsan biziKuzum progestan vermediler mi sana. Allah yardımcın olsun kuzun seninle kalsın inşallah
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş derler.
Canım canımm sizde iyi ki varsınız çok güzel destek oluyosunuz bende bu kadar güzel ortam olacağını düşünmemiştim hep konu açıyordum ama bu topik bir ilk oldu bende hepinize çook teşekkür ederiimm inanıyorum ki yakın zamanda hepimiz hamile olucazzo zamanda çılgın hamişler topiği açarıızz
Benim hamileliğimde öyleydi canm donuyodu ayaklarm
Kızım var kızda üşür benceAllahım amin
Kızın mı var oğlun mu
Erkek olunca ayaklar üşür diyolar dopru mı bu
Gerçekten siz hamilelerin yorumu bizim için daha da önemlibaşka hamişler farklı topiklerdeyken siz bizimle ilgilendiniz teşekkürler
Bende hafif gördüm canım bat günün yarın mı
SelanikMuhaciri senin batın ne zamandı canım günden güne testler çok farkediyor haberiniz olsun
Ben var ya ben çok pisliğim ya yine test yaptım tutamadım kendi mi
Evet evet evetKızlar yumurta akı kıvamında beyaz renkli mi akıntılarınız?
Kuzum daha test yapma nolur kendini yıpratma bat günü yaparsın az sabret. Varsada belli olmuyo dahaBen var ya ben çok pisliğim ya yine test yaptım tutamadım kendi mi
At canım bakalım
Kuzum daha test yapma nolur kendini yıpratma bat günü yaparsın az sabret. Varsada belli olmuyo daha
AminCanm 2.cide sanki var gibi gördüm Bi kaç gün sabret beta yükselsinde çizgi koyulaşsn sende sevincinden bizimle paylaş
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahAmininşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?