Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu topik çok güzel oldu yüreği güzel insanlara denk geldik istesek bu kadar olmazdı hepinize ayrı ayrı teşekkürler konu sahibesi Gonulmeyvesi bizi çok iyi ağırladı iyi ki varsınız

Canım canımm sizde iyi ki varsınız çok güzel destek oluyosunuz bende bu kadar güzel ortam olacağını düşünmemiştim hep konu açıyordum ama bu topik bir ilk oldu bende hepinize çook teşekkür ederiimm inanıyorum ki yakın zamanda hepimiz hamile olucazz o zamanda çılgın hamişler topiği açarıızz

Benim hamileliğimde öyleydi canm donuyodu ayaklarm

İnşallah kuzum inşallah

Gerçekten siz hamilelerin yorumu bizim için daha da önemli başka hamişler farklı topiklerdeyken siz bizimle ilgilendiniz teşekkürler

Ne demek aksine ben her yeni hamile haberinde cok heycanlaniyorum.nitekim bende gebe kalana kadar hep sorularima cevap aradim.Rabbim cok bekletmedi şükürler olsun. Sizlere tavsiyem eger bu ayda tutmazsa mutlaka ovulasyon testi ile takip edin.benim ilk denememde oldu elhamdulillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…