Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın tatlım yarın

Hadi inşallah hayırlısı olsun canım
Kızım var kızda üşür bence çin takvimine bak benim doğru çıkmıştı

Ay bende hep ilk bebeğimin kız olacağını hissediyorum hatta bekarken deneme olarak battaniye örmüştüm pembik anneannem de pembe patik ördü benden hatıra kalsın diye

Kızlar size bir fikir olsun diye atıyorum yumurtlama dan sonra 11. Günden itibaren 14. Gün Kan değerim 17 çıkmıştı

Canım bugün benimde yumurtlmadan sonra 14.günüm çok sağoll biraz daha rahatladım

Sağol canım Allah yavruna sağlıkla kavuştursun inşllah ben bundan 4 5 ay önce ovü denedim ama olmadı pik günlerinde değrlendiremdik hep bişey çıktı stres olduk yani nasip değilmiş de sebep olmadı işte
Bende bu ay hanileysem eğer herkese hacamat önericem hacamat yaptırdım bu ay farklı olarak
Bi kaç gün soğan suyu içtim
Bi kaç gğn de çörekotu yağı yedim
Bununla ilgili de detaylı topik açıcam hamişsem
Başkalarına umut olmayı çok isterimm

Benim bat 22veya 23 Ekim. O da yumurtlamaya göre. Normalde 40günde falan oluyorum öyle düşünürsek 10 gün falan var daha

Pko falan mı var canım
Geç oluyorsan umudunu erkenden kaybetme belli olmaz

Kızlar yumurta akı kıvamında beyaz renkli mi akıntılarınız?

Canım benim sabah ğrım vardı biliyosun
Oldum diye baktım
Yeşilimsi bi akıntı geldi çok açık renk ama uzayan detay için kusuruma bakmayın

Kızlar biraz bekleyince böyle oldu son testim

Eklentiler

• 844F6781-679A-41AB-AA63-2AEA1D8B6788.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 71
Tamam teyzesi testi çıakrdım bakıp bakıp duruyorım yine o silik çizgi umut oluyor bana deli gibiyim

Hafif pko varmış canım doktorum gebeliğe engel derecede değil dedi. Çarşamba kontrole gitmiştim yumurtaların falan iyi dedi ultrasonda rahmimi de gösterdi bak bebek olursa burada olacak diye çok ilgilendi sağolsun

HamislerRabbimin izniyle kucağınıza almak nasip olsun insaAllah adet günü yarın ve pazartesi olanlar ben test yapamadım bu gün muhtemelen yarında yapmicam pazartesi öğrenicem bu arada yaptığım test vardiya o baya belli artık zorlanarak bakmadan da görüyorum

Kızlar size dedim test yapacağım gün gece yarısı sıkışıyorum
Dolayısıyla çiş birikemiyor
Bende yaptım şimdi
Saat 11 30 gibi falan uyudum yeterli birikme olmuştur heralde, ama dünkünden farksız koyulaşma yok ağrım var diyorum heralde olucam sıcak su içiyorum şimdi hem onun ağrısına hem rüyalara uyandım, böyle gaz ağrısı gibi regl ağrısı gibi tuhaf bi ağrı inşallah olmam akıntım hiçç yokk kupkuruyum bu çok korkutucu biraz daha koyu bekliyodum o yüzden modum düştü elimde olsa gidip kan verirdim direk bugün eşime söylicem dışarı çıkıcaz belki veririm

MoonfacedMom
SelanikMuhaciri _DeReN_ icecreamm C Canimm oglum C Cikilop1 Darkgod

Çekip atar mısın canım bende 1 saat önce yaptığım testte Umut yok

02:20 de yaptığım test

Eklentiler

• 2C99509E-DAAE-4195-98E1-F586439EECF9.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 9D17162A-6A5C-46D6-98D4-0A017622EF43.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 52D61C7D-DFE0-4D2C-BF5B-116F128BEF9E.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…