- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.627
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Yarın tatlım yarın
Kızım var kızda üşür benceçin takvimine bak benim doğru çıkmıştı
Kızlar size bir fikir olsun diye atıyorum yumurtlama dan sonra 11. Günden itibaren 14. Gün Kan değerim 17 çıkmıştı
Ne demek aksine ben her yeni hamile haberinde cok heycanlaniyorum.nitekim bende gebe kalana kadar hep sorularima cevap aradim.Rabbim cok bekletmedi şükürler olsun. Sizlere tavsiyem eger bu ayda tutmazsa mutlaka ovulasyon testi ile takip edin.benim ilk denememde oldu elhamdulillah.
Benim bat 22veya 23 Ekim. O da yumurtlamaya göre. Normalde 40günde falan oluyorum öyle düşünürsek 10 gün falan var daha
Kızlar yumurta akı kıvamında beyaz renkli mi akıntılarınız?
Kızlar biraz bekleyince böyle oldu son testim
Yerleşmedir o adet deyip deyip çağırma şunuBenimde yine adet ağrım başladı hafiften
Yerleşmedir o adet deyip deyip çağırma şunu
Tamam teyzesi testi çıakrdım bakıp bakıp duruyorım yine o silik çizgi umut oluyor bana deli gibiyim
Kız su testin içini açıp öyle cekseneee kuzumCanım zar zor görsem de şimdiki hali böyle azıcık efekt yaptım daha belli olsun diye
Her ışıkta farklı çıkıyor en son banyoda çektim onda daha belli bide ona bakayım onu da atarım
Kız su testin içini açıp öyle cekseneee kuzum
Çekip atar mısın canım bende 1 saat önce yaptığım testte Umut yokKızlar size dedim test yapacağım gün gece yarısı sıkışıyorum
Dolayısıyla çiş birikemiyor
Bende yaptım şimdi
Saat 11 30 gibi falan uyudum yeterli birikme olmuştur heralde, ama dünkünden farksızkoyulaşma yok ağrım var diyorum heralde olucam sıcak su içiyorum şimdi hem onun ağrısına hem rüyalara uyandım, böyle gaz ağrısı gibi regl ağrısı gibi tuhaf bi ağrı inşallah olmam akıntım hiçç yokk kupkuruyum bu çok korkutucu biraz daha koyu bekliyodum o yüzden modum düştü elimde olsa gidip kan verirdim direk bugün eşime söylicem dışarı çıkıcaz belki veririm
MoonfacedMom
SelanikMuhaciri _DeReN_ icecreamm C Canimm oglum C Cikilop1 Darkgod
Çekip atar mısın canım bende 1 saat önce yaptığım testte Umut yok
Canım evham stres yapma bence problem yokturBunu ilk dk sında çektim canım sıfır efekt
Görünüyo mu bişey bilmiyorım yine çok silik belirdi ilk saniyede ama koyulaşma yok
Bilmiyorum canım yaa sanki adet olcak gibiyimCanım evham stres yapma bence problem yoktur
02:20 de yaptığım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?