• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dün itibariyle göğüslerim şişti göğüs uçlarım dikleşti. Benim adet zamanı hiç göğüslerim de fark olmaz önceki gebeliğim de böyle olmuştum acaba mı dedim bacağıma gece yatarken kramp girdi öncekindede böyle oluyodu saatlerce uyuyamıyodm yine aynısı oldu. Herkes hasta mısın gözlerin baygın bakıyor diyo gerçekten de hasta gibiyim hiç halim yok dokunmasınlar bana istiyorum öncekindede böyleydim d vitamini tedavisi görüyo dm yine tedavi görüyorum 3 haftadır. Çok araştırıyorm ya ondan mı bu belirtileri yaşamaya başladm acaba psikolojik olur mu ki 🙄 varsada yoksada bilmek istiyorum sadece bu psikolojik belirti yapar mı ki. Akıntı konusunda öncekindede oluyodu ama bu kadar erken oldumu hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç

Benim dün itibariyle göğüslerim şişti göğüs uçlarım dikleşti. Benim adet zamanı hiç göğüslerim de fark olmaz önceki gebeliğim de böyle olmuştum acaba mı dedim bacağıma gece yatarken kramp girdi öncekindede böyle oluyodu saatlerce uyuyamıyodm yine aynısı oldu. Herkes hasta mısın gözlerin baygın bakıyor diyo gerçekten de hasta gibiyim hiç halim yok dokunmasınlar bana istiyorum öncekindede böyleydim d vitamini tedavisi görüyo dm yine tedavi görüyorum 3 haftadır. Çok araştırıyorm ya ondan mı bu belirtileri yaşamaya başladm acaba psikolojik olur mu ki 🙄 varsada yoksada bilmek istiyorum sadece bu psikolojik belirti yapar mı ki. Akıntı konusunda öncekindede oluyodu ama bu kadar erken oldumu hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç

Ben gidiyorum kan vermeye bence sen de git Bi ver canım

ızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama 🥺canım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba 😣😣😣

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi suan nasil test kurudukca belirginlesme yokmu?
Bak bunlar benim ayni gün yaptigim 4 farkli test markasi ile cekildi. Ikisinde hic netlik yok gibi ama diger iki test de belirgin cizgiler var. Bunlarda saatler sonra cikan cizgiler. O yüzden bekle biraz daha. Moralini bozma 😊
Ben en cok Al-bi Ve Laboquick marka testlerin koyu çıkardığına sahit oldum.

Şuan da silik çizgiyi net görüyorum canım
Dışardayım ve ıslaklık hissediyorum eve gidip biran önce bakmak istiyorum😣

ızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama 🥺canım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba 😣😣😣
Aa erkrn yumurtluyorsundur niye uzuldun. Ben femara kullandigim zaman 12 gunu 22mm ydi bazen erkenden gelisebiliyor kotu bsy degil.

Aa erkrn yumurtluyorsundur niye uzuldun. Ben femara kullandigim zaman 12 gunu 22mm ydi bazen erkenden gelisebiliyor kotu bsy degil.
Ay ne bıleyım canım valla bu ayda olmayacak dedım bı an 😣 doktor gel de demedi. Adet olursan da olmazsan da gel dedi sadece

Ay ne bıleyım canım valla bu ayda olmayacak dedım bı an 😣 doktor gel de demedi. Adet olursan da olmazsan da gel dedi sadece
Canin sagolsun sıkma canini esinle balayi gibi yaşayin gidin :) belki olacak belki olmayacak..
Bosa dert edip uzme yine denersiniz..
Ben senelerdir deniyorum elim boş ama halimize sukur diyoruz devam ediyoruz.

Kuzum bunda üzülecek ne var anlamadım benim ilaçsız adetimin 6. Yumurtam 23 ml di hatta o gün çatladı. Olur arada öyle sıkma canını

Canin sagolsun sıkma canini esinle balayi gibi yaşayin gidin :) belki olacak belki olmayacak..
Bosa dert edip uzme yine denersiniz..
Ben senelerdir deniyorum elim boş ama halimize sukur diyoruz devam ediyoruz.
Bıze de 1 buçuk sene olacak canım hayırlısı dıyorum hep zaten umudumu kesmezdim ama Bayadır kafama takmıyorum Allah büyük 🙏🏻 Hatta artık test bıle yapmıyorum ne kan nede idrar. O kadar saldım be yoruldum cınku Rabbım kimsenın kucağını boş bırakmasın ♥️

Bıze de 1 buçuk sene olacak canım hayırlısı dıyorum hep zaten umudumu kesmezdim ama Bayadır kafama takmıyorum Allah büyük 🙏🏻 Hatta artık test bıle yapmıyorum ne kan nede idrar. O kadar saldım be yoruldum cınku Rabbım kimsenın kucağını boş bırakmasın ♥
Ben yillardir yapmadim bu ay tup bebekle kaldim kan vere vere idrar testi yapa yapa bi hal oldum.. kimyasalla sonuclandi 5 sene sora bunu bile gormek uzsede bana sukur dedirtti.
Insallah yine olucak. Seninde insallah oyle olur.

Haklısın canım ne bilim doktor bıdaha gel bakalım demeyınce evde de koyu luk görünce ona sinir oldum ben galıb :)
Hani bazen adete 8 9 gün gün kala hamileliğini öğrenenler var ya işte o yumurtanın erken gelişip çatlamasından kaynaklanıyo dr un dediğini yap sen gün aşırı ilişki.

Back