• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın tatlım yarın 🙈

Hadi inşallah hayırlısı olsun canım 😍
Kızım var kızda üşür bence 😁 çin takvimine bak benim doğru çıkmıştı 😊😊

Ay bende hep ilk bebeğimin kız olacağını hissediyorum hatta bekarken deneme olarak battaniye örmüştüm pembik 💞anneannem de pembe patik ördü benden hatıra kalsın diye 😍😍

Kızlar size bir fikir olsun diye atıyorum yumurtlama dan sonra 11. Günden itibaren 14. Gün Kan değerim 17 çıkmıştı

Canım bugün benimde yumurtlmadan sonra 14.günüm çok sağoll biraz daha rahatladım 😍😍

Ne demek aksine ben her yeni hamile haberinde cok heycanlaniyorum.nitekim bende gebe kalana kadar hep sorularima cevap aradim.Rabbim cok bekletmedi şükürler olsun. Sizlere tavsiyem eger bu ayda tutmazsa mutlaka ovulasyon testi ile takip edin.benim ilk denememde oldu elhamdulillah. 😊🙏

Sağol canım Allah yavruna sağlıkla kavuştursun inşllah 😍 ben bundan 4 5 ay önce ovü denedim ama olmadı pik günlerinde değrlendiremdik hep bişey çıktı stres olduk yani nasip değilmiş de sebep olmadı işte 🤗
Bende bu ay hanileysem eğer herkese hacamat önericem hacamat yaptırdım bu ay farklı olarak
Bi kaç gün soğan suyu içtim
Bi kaç gğn de çörekotu yağı yedim
Bununla ilgili de detaylı topik açıcam hamişsem
Başkalarına umut olmayı çok isterimm

Benim bat 22veya 23 Ekim. O da yumurtlamaya göre. Normalde 40günde falan oluyorum öyle düşünürsek 10 gün falan var daha

Pko falan mı var canım 🤔
Geç oluyorsan umudunu erkenden kaybetme belli olmaz 😍😍

Kızlar yumurta akı kıvamında beyaz renkli mi akıntılarınız?

Canım benim sabah ğrım vardı biliyosun
Oldum diye baktım
Yeşilimsi bi akıntı geldi çok açık renk ama uzayan 🤐 detay için kusuruma bakmayın 🙈

Kızlar biraz bekleyince böyle oldu son testim

Eklentiler

• 844F6781-679A-41AB-AA63-2AEA1D8B6788.webp
    844F6781-679A-41AB-AA63-2AEA1D8B6788.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 70
Tamam teyzesi testi çıakrdım bakıp bakıp duruyorım yine o silik çizgi umut oluyor bana deli gibiyim 😄😄😍😍

Hafif pko varmış canım doktorum gebeliğe engel derecede değil dedi. Çarşamba kontrole gitmiştim yumurtaların falan iyi dedi ultrasonda rahmimi de gösterdi bak bebek olursa burada olacak diye 😍😍😍 çok ilgilendi sağolsun

HamislerRabbimin izniyle kucağınıza almak nasip olsun insaAllah adet günü yarın ve pazartesi olanlar ben test yapamadım bu gün muhtemelen yarında yapmicam pazartesi öğrenicem bu arada yaptığım test vardiya o baya belli artık zorlanarak bakmadan da görüyorum 😂😂🤭

Kızlar size dedim test yapacağım gün gece yarısı sıkışıyorum
Dolayısıyla çiş birikemiyor
Bende yaptım şimdi
Saat 11 30 gibi falan uyudum yeterli birikme olmuştur heralde, ama dünkünden farksız :(koyulaşma yok ağrım var diyorum heralde olucam sıcak su içiyorum şimdi hem onun ağrısına hem rüyalara uyandım, böyle gaz ağrısı gibi regl ağrısı gibi tuhaf bi ağrı inşallah olmam akıntım hiçç yokk kupkuruyum bu çok korkutucu 😱 :( biraz daha koyu bekliyodum o yüzden modum düştü elimde olsa gidip kan verirdim direk :( bugün eşime söylicem dışarı çıkıcaz belki veririm

MoonfacedMom MoonfacedMom
SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _DeReN_ _DeReN_ icecreamm icecreamm C Canimm oglum C Cikilop1 Darkgod Darkgod

Kızlar size dedim test yapacağım gün gece yarısı sıkışıyorum
Dolayısıyla çiş birikemiyor
Bende yaptım şimdi
Saat 11 30 gibi falan uyudum yeterli birikme olmuştur heralde, ama dünkünden farksız :(koyulaşma yok ağrım var diyorum heralde olucam sıcak su içiyorum şimdi hem onun ağrısına hem rüyalara uyandım, böyle gaz ağrısı gibi regl ağrısı gibi tuhaf bi ağrı inşallah olmam akıntım hiçç yokk kupkuruyum bu çok korkutucu 😱 :( biraz daha koyu bekliyodum o yüzden modum düştü elimde olsa gidip kan verirdim direk :( bugün eşime söylicem dışarı çıkıcaz belki veririm

MoonfacedMom MoonfacedMom
SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _DeReN_ _DeReN_ icecreamm icecreamm C Canimm oglum C Cikilop1 Darkgod Darkgod
Çekip atar mısın canım bende 1 saat önce yaptığım testte Umut yok 😞🥴

☹️😞😒 02:20 de yaptığım test

Eklentiler

• 2C99509E-DAAE-4195-98E1-F586439EECF9.webp
    2C99509E-DAAE-4195-98E1-F586439EECF9.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 9D17162A-6A5C-46D6-98D4-0A017622EF43.webp
    9D17162A-6A5C-46D6-98D4-0A017622EF43.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 52D61C7D-DFE0-4D2C-BF5B-116F128BEF9E.webp
    52D61C7D-DFE0-4D2C-BF5B-116F128BEF9E.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 83