- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben sana demiştim bu test kolaylaşacak diye. Ilk idrar ile yapmis olsaydin cok daha net çıkardı.
Haydi gözün aydin tatlim cok sevindim.
Hayırlı sağlıklı çocukların olsun inşallah canım
Anacim ben ilk idrarla hic yapamadim sabah wc nin yolunu zor buluyorum bide onu denk getiricem isicem falan zor isKız bana mı diyon sana da göründü mü çizgiAllahımmm ilk idrarda nasıl çıkar acaba çok merak ediyorumm
Aynen demicem çğnkü o bu çizgileri göremiyor
Ederim canım etmem miii sende bana et bebğim olsun hayırlısıyla
Canım ben çok hafif gölge görüyorum
Canım sabahtandır benimde ağrım vardı şuan da sadece belim de var inşallah bendede vardırrnolur dua et bana daa
Anacim ben ilk idrarla hic yapamadim sabah wc nin yolunu zor buluyorum bide onu denk getiricem isicem falan zor is
Yaa canım çok sağol gerçekten var mı diyosunnnAllahım amiinn inşallah
Amin canım isteyen herkesin olsun inşallah
Suanki halini atsana testin kuruyunca daha belirginlesmistir.
Çok sakin duruyorsun gerçekten özel hastane de acil de verirdim benCanım inana hiç belli olmuyor bende emin olamıyorım ki yarında görürsem pazartesi vericem kan bu arada adet olmazsam tabii
Çok sakin duruyorsun gerçekten özel hastane de acil de verirdim benşimdiye kız
Suanki halini atsana testin kuruyunca daha belirginlesmistir.
Ben yine hastaneye gidiyorum kahverengi akintim oldu iki gundur ayni seyy dua edin bebegim benimle kalsin
Ben yine hastaneye gidiyorum kahverengi akintim oldu iki gundur ayni seyy dua edin bebegim benimle kalsin
Canım zar zor görsem de şimdiki hali böyle azıcık efekt yaptım daha belli olsun diye
Her ışıkta farklı çıkıyor en son banyoda çektim onda daha belli bide ona bakayım onu da atarım
Canım zar zor görsem de şimdiki hali böyle azıcık efekt yaptım daha belli olsun diye
Her ışıkta farklı çıkıyor en son banyoda çektim onda daha belli bide ona bakayım onu da atarım
Pcden baksaydim daha net görürdüm
Isin ilginc yani resim küçükken belli oluyor. yakinlastirinca net gözükmüyor.
Insallah Sabah daha net olarak gozukecek.
Azıcık oynadım ama umut vermek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?