- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.615
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Topiğimizi açalım bencede hamile kalan açsın listede oluştururuz
Sen yarın sabaha kalacaksın bu gidişleAy inşallah inşallah canımmiki saattir mutfağı temizliyorum lavabo altı dolabındab hep çekiyorım su akıtıyor falan
Belim ağrıdı
Ne zaman teste gidicem amaann
Yine lavaboya gittin çiş de gitti
Keşke kocalar doğuruyor olaydı da onlar cekeydi bu sıkıntıyı kaldım mi kalmadım mi ay adet mi olcam olmicam mi
Ben biraz benimkine öfkelendim patladım patlicam az kaldı deli etti beni yaAy onlar öyle hiç çekilmezdi emin ol
Ben biraz benimkine öfkelendim patladım patlicam az kaldı deli etti beni ya
Hayırdır canm ne yaptı senin kocaBen biraz benimkine öfkelendim patladım patlicam az kaldı deli etti beni ya
Çocuk gibi tırnak yiyorr ya delirtiyor insanı bende o tık tık sesi duyunca kulaklarım tirmalaniyor resmen elli kere söylüyorum dinlemiyor yaHayırdır canm ne yaptı senin koca
Kız çocuk gibi resmen yaCanım arada olur öyle şeyler. Eşinin iyi yönlerini düşün ben öyle yapıyorum da sakinleşiyorum kızdığım zaman
Canim orasi degil, bende on kere baktim öbür cizgini biraz ötesinde gölge gibi var ama bilmiyom canli daha iyi seciliyo bir iki güne olmasi lazim bi yok diyom bi var diyom kafsyi yemessek iyi biseyCanım doğru yere bakoyorsam çizgi var
Oda Bi huy işte canm değiştiremezsinÇocuk gibi tırnak yiyorr ya delirtiyor insanı bende o tık tık sesi duyunca kulaklarım tirmalaniyor resmen elli kere söylüyorum dinlemiyor ya
Tutamıyorum canım zaten yakında eczanede yokmuş açık haftasonuya galiba yarına kaldı bi kaç saate dışarı çıkıcam bulabilirsem alırım testHadi bakalım sana güveniyorum tutabilirsin
Sormaya nasıl sinir oluyorum ayağımdan panduflari çıkarıp kafasına atasim geliyorOda Bi huy işte canm değiştiremezsin
Çok sinir bozucu kızlar benim artık umudum kalmadı bat yarın bu ay olmadı
E ben çizgi gördüm neden umutsuzluğa kapıldın kuzumÇok sinir bozucu kızlar benim artık umudum kalmadı bat yarın bu ay olmadı
Net değil tatlım ondan erken gebelik testi bu attığım ondanE ben çizgi gördüm neden umutsuzluğa kapıldın kuzum
Bunda değil de diğerinde gördüm canım çokta silik değildiNet değil tatlım ondan erken gebelik testi bu attığım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?