Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi

Eklentiler

• 26A69E18-5A93-4AA5-8CBC-30A6A508DE07.webp
    226,8 KB · Görüntüleme: 74
hepimizin inşallah vardır canım

Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendim ilk saniyesinde cikmisti zirzop 90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin

Bu testi ne zaman yapmıştınız adet tarihiniz geçmemiş miydi. Benim 3 veya 4 gün kaldı adete yumurtlama zamanıma göre. Kendime umut arıyorum hala

Bu testi ne zaman yapmıştınız adet tarihiniz geçmemiş miydi. Benim 3 veya 4 gün kaldı adete yumurtlama zamanıma göre. Kendime umut arıyorum hala
Yok en son 8 eylulde olmustum 2 ekimde ogrendim hamile oldugumu gribal enfeksiyon geçiriyodum erken gebelik testi yaptim ilac kullanmayayim diye negatif cikti bi iki gun sonra burda bi hatun en son 7 eylulde regli olmustu bende 8inde o hamile oldugunu ogrenmis benim gbi erken gebelik yapmis cikmamis normal testte cikmiss 2 tane almistim isten ciktigimda adet olucak gibi agrilarim vardi bikac gundur ama normalde olmazdi bende bikac gun sonra yaparim diye almistim o yaziyi okuyunca o aksam ikisini birden yaptiktan sonra acilde aldim solugu

Bir iki daha umutlanabilirim sanırım. Kafayı yiyeceğim az kaldı belimden rahatsız olduğum için bir hafta raporluydum işe gitmediğim için iyice bu konuya sardım sanırım

Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendim ilk saniyesinde cikmisti zirzop 90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin

Kız bana mı diyon sana da göründü mü çizgi Allahımmm ilk idrarda nasıl çıkar acaba çok merak ediyorumm
Kocana deme sürpriz yaparsın. Var Allahın izniyle canm. Benim için hayırlısıysa olsun diye dua et olur mu,

Aynen demicem çğnkü o bu çizgileri göremiyor

Ederim canım etmem miii sende bana et bebğim olsun hayırlısıyla

Kızlar bu testi de erken gebelik testiyle aynı anda yapmıştım var mı bunda da çizgi

Canım ben çok hafif gölge görüyorum

Canım sabahtandır benimde ağrım vardı şuan da sadece belim de var inşallah bendede vardırr nolur dua et bana daa

Hayırlı sağlıklı çocukların olsun inşallah canım

Kızlar yine yaptım ben ya

Eklentiler

• 9D825976-B154-4F0B-A89C-A09513D61B5D.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 995BF265-D605-42AD-8378-BB08CE091AFB.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…