• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin Canm seni çok iyi anlıyorum benim kızımdan önce 2 düşüğüm oldu o zamanlar bende öyleydim sinir oluyordum onları kıskanıyodm sanki. Ama sonra rabbim nasip etti çok şükür. Seninde olacak ama zamanı gelince acele etmemelisiniz tabiki dile kolay biran önce tatmak istiyorsn duyguyu anlıyorum seni fakat senin istediğin zaman değil rabbimin istediği zaman olur sen dua et rabbime bırak o hayırlı zamanda nasip edecek. Adetlerin düzensiz anladığım kadarıyla yumurtlama geç oluyo ki yumurtalar kistte dönüşüyor çatlayamıyor. Kaç yıldır deniyorsun düşük vs. Oldu mu

Hoşgeldin Canm seni çok iyi anlıyorum benim kızımdan önce 2 düşüğüm oldu o zamanlar bende öyleydim sinir oluyordum onları kıskanıyodm sanki. Ama sonra rabbim nasip etti çok şükür. Seninde olacak ama zamanı gelince acele etmemelisiniz tabiki dile kolay biran önce tatmak istiyorsn duyguyu anlıyorum seni fakat senin istediğin zaman değil rabbimin istediği zaman olur sen dua et rabbime bırak o hayırlı zamanda nasip edecek. Adetlerin düzensiz anladığım kadarıyla yumurtlama geç oluyo ki yumurtalar kistte dönüşüyor çatlayamıyor. Kaç yıldır deniyorsun düşük vs. Oldu mu
Yok sadece bir ay atladı ikinci ayda doktora gittim, o arada kist olmuş. Progestan vermişti adet oldum. Düzensizlik yok aslında 7 ay falan oldu. Yıl olmadığı için doktor pek önemsemiyor.
Ailemdeki herkes bir ay bile beklememiş, hemen olmuş. Belki fazla abartıyorum ama neden olmuyor diye aklımdan çıkmıyor. Her ay test almak gizlice yapmak tek çizgi kimseye anlatamamak çok yordu beni.

Gercektenn iyiki varsınız kizlar büyük moral kaynagisiniz🙏 tebin eczaneye gittim test almak için kapanmış nöbetçi eczanede çok uzakta 😔 pazartesiye beklicek artık bugün reglim3.günü geçti hayırlı sonuclar alırız Insallahh hepberaber..eczane yolunda bi erkek çocuk 9 yaşlarında durdurdu beni teyze al dedi 3 tane sarı papatya koparmış çok şaşırdım tanimiyorum🤗😍

Yaa canım o papatyalar bebeğinin habercisi olsun inşallah çocuklar gibi masum olsa keşke herkes :)

Kız sen diyince kapalı diye bende çıktım çoook uzak bi eczaneye gidicektim mahallemizde hiç farketmediğim evime çok yakın bi eczane çıktı karşıma e harfini görünce çok şaşırdım o kadar test aldım ama burayı keşfetmemişim 2 tane aldım geldim 😄

Sen yarın sabaha kalacaksın bu gidişle 😁

Yok aldım aldım teyzesii 😄 kız bu sefer damlatır damlatmaz silij çizgi çıktı içim niyeyse bi hoş yarın sabah tekrarlıcam bu testimi de size atıcam bşrazdan belki de gönül gözümle görüyorrumdur artık solul çizgileriii 😄😄😄

Canim orasi degil, bende on kere baktim öbür cizgini biraz ötesinde gölge gibi var ama bilmiyom canli daha iyi seciliyo bir iki güne olmasi lazim bi yok diyom bi var diyom kafsyi yemessek iyi bisey 😂😂

İnşallah aklımız başımızdayken gelir yavrularımıızzz sabır sabır sabır ve duaa bide bolca istiğfar 💞💞💞

Çok sinir bozucu kızlar benim artık umudum kalmadı bat yarın bu ay olmadı

Tatlım umufunu yitirme bende birinde çol silik gmrüyorum
Erken gebelikler hiç bi işe yaramıyo boşuna paranı vermr daha ucuz olanlar daha iyi gösteriyor 🤗

kizlarr bakarmisiniz ben 26eylulde regl oldum 4gun suruyo simdi gogus agrim var bu ay bide dolgunluk siskinlik var alt kisimde hamile olmus olabilirmiyim erken gebelik testinde cikrmi sizce?

Canım regline kaç gün var
Erken gebelik yerine normalde yapsan çıkar

Yaa canım o papatyalar bebeğinin habercisi olsun inşallah çocuklar gibi masum olsa keşke herkes :)

Kız sen diyince kapalı diye bende çıktım çoook uzak bi eczaneye gidicektim mahallemizde hiç farketmediğim evime çok yakın bi eczane çıktı karşıma e harfini görünce çok şaşırdım o kadar test aldım ama burayı keşfetmemişim 2 tane aldım geldim 😄

Yok aldım aldım teyzesii 😄 kız bu sefer damlatır damlatmaz silij çizgi çıktı içim niyeyse bi hoş yarın sabah tekrarlıcam bu testimi de size atıcam bşrazdan belki de gönül gözümle görüyorrumdur artık solul çizgileriii 😄😄😄

İnşallah aklımız başımızdayken gelir yavrularımıızzz sabır sabır sabır ve duaa bide bolca istiğfar 💞💞💞

Tatlım umufunu yitirme bende birinde çol silik gmrüyorum
Erken gebelikler hiç bi işe yaramıyo boşuna paranı vermr daha ucuz olanlar daha iyi gösteriyor 🤗

Canım regline kaç gün var
Erken gebelik yerine normalde yapsan çıkar
🤓🤓Yuppi bebiş geliyo 🤝🤝

İnşallah kuzummm foto da belli olmuyor ama ben görüuorum ilk damlattığımdan beri 😍😍kurudukça daha belli olacağını düşünüyorum yarın da ilk idrarla tekrar yapıyorumm inşallah
Adet olma fikri kafamdan uçtu gitti şuan daa 😄😄
Sen fotoyu at biz görürüz çizgiyi yarın yine atarsın kuruyunca yine atarsın 😁😁

Size görünüyor mu bilmiyorım ama bana görünüyor 😃😃 😍😍

Eklentiler

• 2019-10-19 17.08.23.webp
    2019-10-19 17.08.23.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 20191019_170903.webp
    20191019_170903.webp
    63 KB · Görüntüleme: 111
Kız gördüm valla 🤓🤓

Ayy heyecan bastıı yemek yapıcam daha heyecandan yapamıyom 😄😄😄

Canım var hayırlı olsun 🤗 🤗 🤗 🤗

Gerçekten görünüyor dimii artık gözüm şaşı oldu 😄😄

Bence hemen git kan ver ben olsam koşmuştum 😂

Eşim gelince bi dicem ben şimdi yalnız gidemem 😍😍
Bir de ovulasyon testin varsa Bi yapsana

Ovu yok canımm
Tam ben yazacaktım Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi koş kız koş 😁

Kız nası gidem eşim gelsin akşam bi size testi tekrat atarımm şuan daha çok belli oldu

Yarın da tekratlıyımm

Allahımmm inşallaj vardır bebeğimmm
Kızlar size dua ediyorum sizde bana edin noluurrr 😄😄

Bak tatlim ben fasulyeyi bu sekilde ogrendim 😂😂 ilk saniyesinde cikmisti zirzop 😂😂 90.54 beta ile teyit ettirdim gecenin korunde ozel hastanede bence suan kosup kan vermelisin 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 137BAACE-BD4A-41DD-98EB-5B1313B05C98.webp
    137BAACE-BD4A-41DD-98EB-5B1313B05C98.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 89
Ayy heyecan bastıı yemek yapıcam daha heyecandan yapamıyom 😄😄😄

Gerçekten görünüyor dimii artık gözüm şaşı oldu 😄😄

Eşim gelince bi dicem ben şimdi yalnız gidemem 😍😍

Ovu yok canımm

Kız nası gidem eşim gelsin akşam bi size testi tekrat atarımm şuan daha çok belli oldu

Yarın da tekratlıyımm

Allahımmm inşallaj vardır bebeğimmm
Kızlar size dua ediyorum sizde bana edin noluurrr 😄😄
Kocana deme sürpriz yaparsın. Var Allahın izniyle canm. Benim için hayırlısıysa olsun diye dua et olur mu, 😊😊

Back