- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.584
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
İlk ayımda kalmıştım canm d vitamini tedavisi görüyo dm vitaminimeksik diye zaten olmaz kafasındaydm Dr dedi hamile misin dedim hayır şüphe varmı dedi dedim yok ben yinede beta isteyeyim zaten kan vereceksin dedi tamam dedim adetime 4 gün vardı 96.7 yazıyordu ben oturdum başladm ağlamaya
Amin canım kimseye yaşatmasın rabbim bide erken doğum yaptm benAy canım yaa gerçekten çaresizlik diyorum ya insanlıktan çıkmış artık bazıları
Allahım bi daha yaşatmasın
İkiside benim çok psikolojim bozulmuştu 2 kaybım vardı zaten hiç umutlanmamıştm ama çok şükür şimdi yanımdaSevinçten mi şaşkınlıktan mı
Kızlar konuyu çok sıkı takip ediyorum inşallah hepiniz hamile kalirsiniz ❣
Amin canım kimseye yaşatmasın rabbim bide erken doğum yaptm ben
İkiside benim çok psikolojim bozulmuştu 2 kaybım vardı zaten hiç umutlanmamıştm ama çok şükür şimdi yanımda
Off yaaa nefret ediyorum şu gaz sancısından gebelikten kaldı şimdi yine tuttu
Kızlar konuyu çok sıkı takip ediyorum inşallah hepiniz hamile kalirsiniz ❣
Yok canm kızım biraz yapılıydı 1 ay falan önden gidiyordu daha yer kalmamış en son hafta zaten geriniyodu canımdan can gidiyordu. 35 haftalık nst de hareketsiz çıkınca yatışım yapıldı 5 gün yattım hastanede sonra ben direndim doğurmak istemiyorum dedim Dr da çıkışımı yaptı perşembe çıktım pazartesi ye kadar doğuracaksn dedi çok erken doğurmucam daha dedim cumartesi suyum geldiAmin canım ne kadar erken oldu acaba kprkudan mıbelki de o pisliklerin yüzünden
Kaç kere acillik etti beni doğum yapıyorm diye gittimAh o gaz yokmuu bende evlendiğimden beri çekiyorum
Yok canm kızım biraz yapılıydı 1 ay falan önden gidiyordu daha yer kalmamış en son hafta zaten geriniyodu canımdan can gidiyordu. 35 haftalık nst de hareketsiz çıkınca yatışım yapıldı 5 gün yattım hastanede sonra ben direndim doğurmak istemiyorum dedim Dr da çıkışımı yaptı perşembe çıktım pazartesi ye kadar doğuracaksn dedi çok erken doğurmucam daha dedim cumartesi suyum geldi
İnşallah canımVe kavuşma anııı
Ay inşallah bizde yaşarız bu duygualrııı
Canım ben de bel kasık ağrısı çok oldu iğne ile kaldım ben hamileAmiinn inşallah canımm senin adet ağrın varmıydııı bugün bütün hamişlere soruyorumm
Bende bu gün eczaneden iki test aldım rüyamda abi vardı sordum dedim abi bi tane test yaptım silik çıktı silik bile olsa hamilesin dedi ben ilk defa boule rüya gördümKızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum ve kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu. Delirmeye doğru gidiyor benim iş
Yap benim içinde yap kızHanımlar günaydın ne habersiniz beni tutun test yapmak istiyorum
Aynen bende bu test falan ilk defa kafaya taktık bilinçaltımız oyun mu oynuyor bize anlamadmBende bu gün eczaneden iki test aldım rüyamda abi vardı sordum dedim abi bi tane test yaptım silik çıktı silik bile olsa hamilesin dedi ben ilk defa boule rüya gördüm
Unutup tuvalete gittim ama bisi olmaz demi yoksa tutup biraz akşama doğru mu yaosam:))Yap benim içinde yap kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?