Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde bugün bat günüm ağrım var hafif lavanoya gittim oldum diye ama yok
Çok yoğun krem kıvamında beyaz akıntım gelmiş ümit etmeli miyim
Canim valla bekle bakalim olabiliyoda olmaya biliyoda. Benimde gögüslerim cok felaket artik bekliyom ben gelicek diye bekliyorum yoksa iyice kafama takip stres ediyom

Kizlar sabahkide negatif ama hep kuruma çizgisi var adete 3 gun yumurtlamaninda 12. Günü olsa çıkardı
Artık nasip yola çıktık ins sizlerden guzel haberler alirim

Ne kadar değişik bir his bu ya. Ve bu hissi bunca kadının yaşaması..... Ben önceden sadece ben bu kadar takıyorum düşünüyorum sanırdım ama akıyorum nerdeyse hepimiz aynıyız aslında bu moral oluyor bana aksi takdirde kafayı yediğimi düşüneceğim bir oldu ya kesin hamileyim daha yeterli hcg yükselmemiş diyorum. Dönüyorum Bi kesin bir şey yok hepsi psikolojik diye düşünüyorum :/

Hepimiz aynı dertten muzdaripiz kuzum

Canım şimdi ki daha kolay geçer inşallah her hamilelik farklı oluyomuş

Canım ben de bel kasık ağrısı çok oldu iğne ile kaldım ben hamile

Benimde belim ağtıyor kız her yerim ağrıyo amaaann

Hanımlar günaydın ne habersiniz beni tutun test yapmak istiyorum

Kız yap test kim tutsun seni bende seninle aynıyım sırf aynı eczaneye gitmemek için bi sürü yol yüricem ordada bebetime var ama alcam mecbur

Bende bu gün eczaneden iki test aldım rüyamda abi vardı sordum dedim abi bi tane test yaptım silik çıktı silik bile olsa hamilesin dedi ben ilk defa boule rüya gördüm

Yaptın mııı hadi yaap bekliyoruz

Canim valla bekle bakalim olabiliyoda olmaya biliyoda. Benimde gögüslerim cok felaket artik bekliyom ben gelicek diye bekliyorum yoksa iyice kafama takip stres ediyom

Benim göğüsler normal
Sırtım çok çabuk aprıyor
Hafif adet ağrım mevcut
Akıntım devam ediyor
Her an olacak gibiyim

Ben geldim canolar daha olmamisim demek ki daha umut var ☺

Kırmızıları görene kadar umut vaarr hadi inşallah

Kizlar sabahkide negatif ama hep kuruma çizgisi var adete 3 gun yumurtlamaninda 12. Günü olsa çıkardı
Artık nasip yola çıktık ins sizlerden guzel haberler alirim

Hayırlı yolculuklar canım hakkımızda hayırlısı olsun bence burda ki herkes Allahın izni ile hamile kalacak yakında

Aynen öyle canım destek oluyoruz birbirimize
Umut oluyoruz
Heyecanımızı paylaşıyoruz
Geçen çıkan silik çizgiyi eşime gösterdim
Hiç oralı olmasdı
Ama burfa çıldırıyoruz resmen
İnşallah yakın zamanda hamişler topiği de açarızzz

Topiğimizi açalım bencede hamile kalan açsın listede oluştururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…