- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bebeğim önceden görürdüm ama bu farklıydı abi gözlerimin içine sıcacık baktı ozaman kesin hamilesin sen dediAynen bende bu test falan ilk defa kafaya taktık bilinçaltımız oyun mu oynuyor bize anlamadm
Tut tut daha net çıkarUnutup tuvalete gittim ama bisi olmaz demi yoksa tutup biraz akşama doğru mu yaosam:))
Hadi inşallahBebeğim önceden görürdüm ama bu farklıydı abi gözlerimin içine sıcacık baktı ozaman kesin hamilesin sen dedi
Kahvaltımı yapıyorum şimdi tatlım abdestimialicam tutabilirsem akşama kadar tutarım bakalım ozaman yapicam tutamazsam yarın ama yetti gariHadi inşallah
Canim valla bekle bakalim olabiliyoda olmaya biliyoda. Benimde gögüslerim cok felaket artik bekliyom ben gelicek diye bekliyorum yoksa iyice kafama takip stres ediyomCanım benimde bugün bat günüm ağrım var hafif lavanoya gittim oldum diye ama yok
Çok yoğun krem kıvamında beyaz akıntım gelmiş ümit etmeli miyim
Hadi bakalım sana güveniyorum tutabilirsinKahvaltımı yapıyorum şimdi tatlım abdestimialicam tutabilirsem akşama kadar tutarım bakalım ozaman yapicam tutamazsam yarın ama yetti gari
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz kuzumNe kadar değişik bir his bu ya. Ve bu hissi bunca kadının yaşaması..... Ben önceden sadece ben bu kadar takıyorum düşünüyorum sanırdım ama akıyorum nerdeyse hepimiz aynıyız aslında bu moral oluyor bana aksi takdirde kafayı yediğimi düşüneceğimbir oldu ya kesin hamileyim daha yeterli hcg yükselmemiş diyorum. Dönüyorum Bi kesin bir şey yok hepsi psikolojik diye düşünüyorum :/
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz kuzum
Eki Görüntüle 2546478 Eki Görüntüle 2546479 kizlar ne diyosunuz. Gören varmi sanki ben cok az görüyoru. Ama emin olamadim
Eki Görüntüle 2546478 Eki Görüntüle 2546479 kizlar ne diyosunuz. Gören varmi sanki ben cok az görüyoru. Ama emin olamadim
Bekliyim bakalim 1-2 güne hastalanmam lazimBen göremedim canım ya
Yakindan görüyorum sanki ama emin olmadim günlük test yaptigimdan gözüm karardi iyiceKız ben bu testin neresine bakıcaz anlamıyorum bi tane çizgi var bariz belli orası mı acaba
İnşallah canımTabi kavuşamadık 8 saat sancı çektim kanala yan girince sıkışmış strese girmiş amniyon sıvısını içmiş olmuş balon gibi hemen yoğun bakıma alındı 7 gün ömrümden ömür gitti zaten hamileliğimde normal geçmedi kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler ne çekmişim bee. Şimdi hamileysem sil baştan yine
Canım ben de bel kasık ağrısı çok oldu iğne ile kaldım ben hamile
Hanımlar günaydın ne habersiniz beni tutun test yapmak istiyorum
Bende bu gün eczaneden iki test aldım rüyamda abi vardı sordum dedim abi bi tane test yaptım silik çıktı silik bile olsa hamilesin dedi ben ilk defa boule rüya gördüm
Canim valla bekle bakalim olabiliyoda olmaya biliyoda. Benimde gögüslerim cok felaket artik bekliyom ben gelicek diye bekliyorum yoksa iyice kafama takip stres ediyom
Ben geldim canolar daha olmamisim demek ki daha umut var ☺
Kizlar sabahkide negatif ama hep kuruma çizgisi var adete 3 gun yumurtlamaninda 12. Günü olsa çıkardı
Artık nasip yola çıktık ins sizlerden guzel haberler alirim
Ne kadar değişik bir his bu ya. Ve bu hissi bunca kadının yaşaması..... Ben önceden sadece ben bu kadar takıyorum düşünüyorum sanırdım ama akıyorum nerdeyse hepimiz aynıyız aslında bu moral oluyor bana aksi takdirde kafayı yediğimi düşüneceğimbir oldu ya kesin hamileyim daha yeterli hcg yükselmemiş diyorum. Dönüyorum Bi kesin bir şey yok hepsi psikolojik diye düşünüyorum :/
Topiğimizi açalım bencede hamile kalan açsın listede oluştururuzCanım şimdi ki daha kolay geçer inşallah her hamilelik farklı oluyomuş
Benimde belim ağtıyor kız her yerim ağrıyo amaaann
Kız yap test kim tutsun seni bende seninle aynıyım sırf aynı eczaneye gitmemek için bi sürü yol yüricem ordada bebetime var ama alcam mecbur
Yaptın mııı hadi yaap bekliyoruz
Benim göğüsler normal
Sırtım çok çabuk aprıyor
Hafif adet ağrım mevcut
Akıntım devam ediyor
Her an olacak gibiyim
Kırmızıları görene kadar umut vaarr hadi inşallah
Hayırlı yolculuklar canım hakkımızda hayırlısı olsun bence burda ki herkes Allahın izni ile hamile kalacak yakında
Aynen öyle canım destek oluyoruz birbirimize
Umut oluyoruz
Heyecanımızı paylaşıyoruz
Geçen çıkan silik çizgiyi eşime gösterdim
Hiç oralı olmasdı
Ama burfa çıldırıyoruz resmen
İnşallah yakın zamanda hamişler topiği de açarızzz
Yakindan görüyorum sanki ama emin olmadim günlük test yaptigimdan gözüm karardi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?