• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ayımda kalmıştım canm d vitamini tedavisi görüyo dm vitaminimeksik diye zaten olmaz kafasındaydm Dr dedi hamile misin dedim hayır şüphe varmı dedi dedim yok ben yinede beta isteyeyim zaten kan vereceksin dedi tamam dedim adetime 4 gün vardı 96.7 yazıyordu ben oturdum başladm ağlamaya 😁😁

Sevinçten mi şaşkınlıktan mı 😍😍

Amin canım ne kadar erken oldu acaba kprkudan mı 🤔 belki de o pisliklerin yüzünden
Yok canm kızım biraz yapılıydı 1 ay falan önden gidiyordu daha yer kalmamış en son hafta zaten geriniyodu canımdan can gidiyordu. 35 haftalık nst de hareketsiz çıkınca yatışım yapıldı 5 gün yattım hastanede sonra ben direndim doğurmak istemiyorum dedim Dr da çıkışımı yaptı perşembe çıktım pazartesi ye kadar doğuracaksn dedi çok erken doğurmucam daha dedim cumartesi suyum geldi 😪

Yok canm kızım biraz yapılıydı 1 ay falan önden gidiyordu daha yer kalmamış en son hafta zaten geriniyodu canımdan can gidiyordu. 35 haftalık nst de hareketsiz çıkınca yatışım yapıldı 5 gün yattım hastanede sonra ben direndim doğurmak istemiyorum dedim Dr da çıkışımı yaptı perşembe çıktım pazartesi ye kadar doğuracaksn dedi çok erken doğurmucam daha dedim cumartesi suyum geldi 😪

Ve kavuşma anııı
Ay inşallah bizde yaşarız bu duygualrııı

Ve kavuşma anııı
Ay inşallah bizde yaşarız bu duygualrııı
İnşallah canım 🙏🙏Tabi kavuşamadık 8 saat sancı çektim kanala yan girince sıkışmış strese girmiş amniyon sıvısını içmiş olmuş balon gibi hemen yoğun bakıma alındı 7 gün ömrümden ömür gitti 😪 zaten hamileliğimde normal geçmedi kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler 🙄🙄ne çekmişim bee. Şimdi hamileysem sil baştan yine

Bende bu gün eczaneden iki test aldım rüyamda abi vardı sordum dedim abi bi tane test yaptım silik çıktı silik bile olsa hamilesin dedi ben ilk defa boule rüya gördüm
Aynen bende bu test falan ilk defa kafaya taktık bilinçaltımız oyun mu oynuyor bize anlamadm

Back