- 13 Mart 2019
- 14.360
- 51.533
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
ben sol kasık batması + göğüs ağrısı çok yaşadım ha birde belim çok ağrıyordu.
birde ağzımda ki acı tat hiç geçmiyordu
Sevdim bu fikriKız benim de canımı istettin bendede kocama test aldoraym Bi tane yapaym bari
Ay brda psikoloji bozuyorum resmen
Bi çizgi yi görseydik te rahatlasaydık
Açık pembe bile görsem akşam direk acile gidwriimm
Ahh keşke sen Bi hamile çıksan kendim gibi sevincem
Gonulmeyvesi benim koca test almam dedi haklı daha 3 günüm var doğru sonuçta vermiyor zaten benim testler benim yerime de yarn en iyisi
26 yaşındayım canmOy canın canım çok sağoll inşallaj sen kaç yaşındaydın bu arada
Bi arkadaş bugün memlekete gidecekti sabah test yaparm diyo du kimdi adını unuttumGonulmeyvesi
Bende desem almaz belki ama şuan işte bazen söylemiyorum aldığımı bile ama berdiği bütün parayı teste harcadım nerdeyse
26 yaşındayım canm
Bıraksa bende aynısını yapıcam da.
Yok benim koca çok kıskanç bide etrafımız hep tekstil atolyesi adam dolu heryer. Çok ihtiyacım olmadıkça göndermezYalnız izin vermiyor mu
Yeni yaşına girdi canm 1 yaşındaBebişin kaç aylık tatlım yada yaşında mı belki dedin ama kaçıtmış olabilirim
Yok benim koca çok kıskanç bide etrafımız hep tekstil atolyesi adam dolu heryer. Çok ihtiyacım olmadıkça göndermez
Yeni yaşına girdi canm 1 yaşında
Bende korkuyorum gerçekten bazen. Hiç unutmam Hamileydim çöp atmaya çıktm son haftalarımdı yürüyemiyodm bide ayak tavanlarım çok ağrıyordu alttan baskı oluyodu zorunla çöpe giderken yanımda araba durdu bana bişeyler mırıldandılar nasıl korktum kaçmaya çalışsam kaçamıcam çöpü attım komşum sağolsun beni ördek gibi yürüdüğümü görünce arkamdan gelmiş ne oluyor orda ne diyorsunuz diye bağırınca bende ağlaya ağlaya eve kaçtm. Çok çaresiz hissettim o an kendimiBenimki de öyle aslında haklılar yaa geçen otobüse binmek zorunda kaldım ve geröekten hak verdim adama yalnız binme der sürekli arkadaşımlaydım ama insanlar artık insanlıktan çıkmış
İlk ayımda kalmıştım canm d vitamini tedavisi görüyo dm vitaminimeksik diye zaten olmaz kafasındaydm Dr dedi hamile misin dedim hayır şüphe varmı dedi dedim yok ben yinede beta isteyeyim zaten kan vereceksin dedi tamam dedim adetime 4 gün vardı 96.7 yazıyordu ben oturdum başladm ağlamayaOyyy maşallahhona hemen mi hamile kaldım yada ne kadat sürede kaldın bizim 10 ay oldu
Bende korkuyorum gerçekten bazen. Hiç unutmam Hamileydim çöp atmaya çıktm son haftalarımdı yürüyemiyodm bide ayak tavanlarım çok ağrıyordu alttan baskı oluyodu zorunla çöpe giderken yanımda araba durdu bana bişeyler mırıldandılar nasıl korktum kaçmaya çalışsam kaçamıcam çöpü attım komşum sağolsun beni ördek gibi yürüdüğümü görünce arkamdan gelmiş ne oluyor orda ne diyorsunuz diye bağırınca bende ağlaya ağlaya eve kaçtm. Çok çaresiz hissettim o an kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?