• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok benim koca çok kıskanç bide etrafımız hep tekstil atolyesi adam dolu heryer. Çok ihtiyacım olmadıkça göndermez 😪

Benimki de öyle aslında haklılar yaa geçen otobüse binmek zorunda kaldım ve geröekten hak verdim adama yalnız binme der sürekli arkadaşımlaydım ama insanlar artık insanlıktan çıkmış

Benimki de öyle aslında haklılar yaa geçen otobüse binmek zorunda kaldım ve geröekten hak verdim adama yalnız binme der sürekli arkadaşımlaydım ama insanlar artık insanlıktan çıkmış
Bende korkuyorum gerçekten bazen. Hiç unutmam Hamileydim çöp atmaya çıktm son haftalarımdı yürüyemiyodm bide ayak tavanlarım çok ağrıyordu alttan baskı oluyodu zorunla çöpe giderken yanımda araba durdu bana bişeyler mırıldandılar nasıl korktum kaçmaya çalışsam kaçamıcam çöpü attım komşum sağolsun beni ördek gibi yürüdüğümü görünce arkamdan gelmiş ne oluyor orda ne diyorsunuz diye bağırınca bende ağlaya ağlaya eve kaçtm. Çok çaresiz hissettim o an kendimi

Oyyy maşallahh 🤗 ona hemen mi hamile kaldım yada ne kadat sürede kaldın bizim 10 ay oldu 😐
İlk ayımda kalmıştım canm d vitamini tedavisi görüyo dm vitaminimeksik diye zaten olmaz kafasındaydm Dr dedi hamile misin dedim hayır şüphe varmı dedi dedim yok ben yinede beta isteyeyim zaten kan vereceksin dedi tamam dedim adetime 4 gün vardı 96.7 yazıyordu ben oturdum başladm ağlamaya 😁😁

Bende korkuyorum gerçekten bazen. Hiç unutmam Hamileydim çöp atmaya çıktm son haftalarımdı yürüyemiyodm bide ayak tavanlarım çok ağrıyordu alttan baskı oluyodu zorunla çöpe giderken yanımda araba durdu bana bişeyler mırıldandılar nasıl korktum kaçmaya çalışsam kaçamıcam çöpü attım komşum sağolsun beni ördek gibi yürüdüğümü görünce arkamdan gelmiş ne oluyor orda ne diyorsunuz diye bağırınca bende ağlaya ağlaya eve kaçtm. Çok çaresiz hissettim o an kendimi

Ay canım yaa gerçekten çaresizlik diyorum ya insanlıktan çıkmış artık bazıları
Allahım bi daha yaşatmasın

Back