- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Şu grili olanda gordum cnm hemenmi ciktiKızlar ben hayalet bir şey görüyorum gibi ama siz de bir bakabilir misiniz
Istersen sabah yap cnm idrarada sikisiksan 2 3 saat oda olabilir keyfin nasıl isterse gulumAldım test canım ama şimdi mi yoksa yarın sabah mı yapayım karasız kaldım
kızlar hepiniz çok tatlısınız müptelanız oldum dizi izler gibi takip ediyorum sizi Allah hepinizin gönlündekini nasip etsin hayırlısı ile :)
Istersen sabah yap cnm idrarada sikisiksan 2 3 saat oda olabilir keyfin nasıl isterse gulum
22 ekim cnm ama benim hep erken gelir lekelerle başlar hatta 1 hafta erken bile gelebiliyoNe zamanki senin bat
Şu grili olanda gordum cnm hemenmi cikti
çooook silik bir çizgi ben gördüm canım sankiKızlar ben hayalet bir şey görüyorum gibi ama siz de bir bakabilir misiniz
Hadi ins gülüm yaa ins inan cok isterimEn son 11 gibi gittim canım o saatten beri gitmedim
Geçen sabah yapayım dedim gece hiç kalkmam nasıl sıkışmışım ama 3 gibi lavaboya gittim sonra sabah da 7 de yaptım yani bi farkı olmadı
O zaman şimdi yapıyorım ben
Dua edin noluuuuurtr
Sende yarin tektarlarsin cnmYaptım on dk sonra baktım canım. Gözüm mü beni yanıltıyor bir şey var gibi sanki diye düşündüm fotoyla oynadım biraz ama normal baktığımda net bir çizgi yok gözüm bozulacak bakarken
hadi güzel haberler bekliyoruzEn son 11 gibi gittim canım o saatten beri gitmedim
Geçen sabah yapayım dedim gece hiç kalkmam nasıl sıkışmışım ama 3 gibi lavaboya gittim sonra sabah da 7 de yaptım yani bi farkı olmadı
O zaman şimdi yapıyorım ben
Dua edin noluuuuurtr
Sende yarin tektarlarsin cnm
Heyecanla beklerizYarın sabah tekrar yapıcam hem yarın yumurtlamanın 11. Günü
çooook silik bir çizgi ben gördüm canım sanki
Kızlar şimdi yaptım daha bi dk anca oldu control çizgisi bile silik gibi diğerinde bişey yok bekliyorum
Heyecanla bekleriz
Haydi Hayırlısı
hadi güzel haberler bekliyoruz
Kızlar 15 dk lık hali böyle konrtol çizgisi bile net çıkmadı bu testte anlamadım
idrar azmı damlattın acaba test çizgisi bile silik çünkiKızlar 15 dk lık hali böyle konrtol çizgisi bile net çıkmadı bu testte anlamadım
Kızlar 15 dk lık hali böyle konrtol çizgisi bile net çıkmadı bu testte anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?