- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Malesef göremedim canm,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef göremedim canm,
kızlar adetten önce erken gebelik testimi yapıyosunuz yoksa normal gebelik testimiBugünkü testimde negatif kizlar
@CANIM oğlum yaptinmi test
Normal cnm varsa zaten onlarda gosteriyo geçen ay 6 kala çıkmıştı benim adete ama kimyasalmiskızlar adetten önce erken gebelik testimi yapıyosunuz yoksa normal gebelik testimi
Ne zamanki senin batAmin cnm ins
Benim ağrılar bugün başladı daha yapmam test zaten
Yap cnm ben umudumu yitirmedim valla 2-3 gün var olursa cok sevincem olmassa sükür edip beklicem illaki rabbim bi gün nasip etcek insallahMalesef göremedim canm,benim bugün 11. Gün yapsam mı diye düşündüm ama senin böyle çıkınca vazgeçtim
![]()
Yap cnm ben umudumu yitirmedim valla 2-3 gün var olursa cok sevincem olmassa sükür edip beklicem illaki rabbim bi günMalesef göremedim canm,benim bugün 11. Gün yapsam mı diye düşündüm ama senin böyle çıkınca vazgeçtim
![]()
Canim glzüküyo hemenmi ciktiKızlar birleştirdim fotoları
Eki Görüntüle 2546237
Yeni yapmadım kuzum aynı testi birleştirdim yani soldaki ilk gün yapıp hemen çektiğim sagdakide ertesi güne kalan halıYap cnm ben umudumu yitirmedim valla 2-3 gün var olursa cok sevincem olmassa sükür edip beklicem illaki rabbim bi gün
Canim glzüküyo hemenmi cikti
Bügün yapmadinmi hicYeni yapmadım kuzum aynı testi birleştirdim yani soldaki ilk gün yapıp hemen çektiğim sagdakide ertesi güne kalan halı
Yok yapmadım kuzum testim yok, ve bu görüntüyü testi aldığım bayana attım bana , bu bişey demek değil dediBügün yapmadinmi hic
canım umudunu kaybetme haziran da benimde ovu silik çıktı hamile değilim dedim ama hamileymişim meğer hamileyken lh dalgalı olduğu için düşük olduğu zamana denk gelmiştir belki ovu testinin netliği yok bu konudaBen de 3 tane test aldım eve gideyim birini yapıcam. Ama ovu silik çıktığı için umudumu kaybettim
erken canım zaten gebelik 14 günde oluşuyorKizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Gonulmeyvesi cnm yapacakmisin bugunde