- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Gunaydin kızlar..
Ben ilk gebeliğimde regle 4kala silik çizgiyle öğrendim zaten planlı ve çok hissettiğim birşeydi.Bende öyle bulantılar hiç olmadı.
Daha yumurtlamadan itibaren sol yada sağ kasığımda şiddetli ağrılar oldu.Goguslerim adet zamanından iki kat ağrılı ve şişti.Uykumu alamıyor gibiydim.Erken yatıyor sabah kalkamiyordum gözlerimi acamiyordum.Surekli midem kaziniyordu.Bel ağrısı vardı.Kasik ağrıları,batmalari iğne batırır gibi ince ince..Adet öncesi çene bölge sivilcelenirdi hep ama o sefer olmadı.Diz kapağı ağrısı vs..
Gel gelelim ki mimiğimi kaybettim 8.haftamda gelişimi durmuş kalp atışını duymaya gideceğimiz gün öğrendik..Kürtaj oldum.
Simdi gene düşünüyorum agustosta kürtaj oldum.Ama şuan pek gebelik belirtim yok bat 23Ekim eğer olursa şaşırırım zaten bu kadar belirtisizliğe
Kasik ağrıları hep vardı hatta bir adet olucam galiba diyordum bı hamileyim kesin diyordum.Ama hamilelik hissi ağır basıyordu.Ama felaket kasık agrilarim vardı adetin tıpa tıp aynisiydi..Geç dölleme yasamis olabilir misin?Geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin
Canım adet ağrın da olmuş muydu peki
Benimde saydıkalrın gibi
Dün dikkatimi çekti sivilcem çıkmamış
Dediğin gibi heo çene bölgeöde çıkıyor benimde
Vajinayla işgiliymiş çene bölgesi
Bu ay çıkmadı ama şuan karnım ve kasıklarıö ağrıyor hafiften
kasık ağrıların ne kadar önce başlamıştı canımKasik ağrıları hep vardı hatta bir adet olucam galiba diyordum bı hamileyim kesin diyordum.Ama hamilelik hissi ağır basıyordu.Ama felaket kasık agrilarim vardı adetin tıpa tıp aynisiydi..Geç dölleme yasamis olabilir misin?
Kasik ağrıları hep vardı hatta bir adet olucam galiba diyordum bı hamileyim kesin diyordum.Ama hamilelik hissi ağır basıyordu.Ama felaket kasık agrilarim vardı adetin tıpa tıp aynisiydi..Geç dölleme yasamis olabilir misin?
İnşallah hamilesindir canım çok güzel bir duygu..Ben gebelik testinden önce internetten limonla gebelik testi vardı onu uyguladim valla oda tuttuBilmiyorum ki canım inşallah öyledir benim de bu ay içimde inanılmaz bi his var ve diğer aylardan çok farklı bi istek
İnşallah hamilesindir canım çok güzel bir duygu..Ben gebelik testinden önce internetten limonla gebelik testi vardı onu uyguladim valla oda tuttu☺Tabiki kesinliği yok ama eğlence olsun meraktan yapmıştım
Demek ki tesadüf canımBen ilk aylarım da yapıyodum tutmuştu da ama adet oldum hep
Canim yaptim yüklicem yok gibi, bide sizlere bisey sormak istiyorum teslerde hassasiyet oluyomus mesala 10 20 gibi bunlar ne fark ediyor ?
Hassasiyet derken duyarlılık mi bazilari daha erken dönemde yakalayabiliryormuş.Ama benim aldığım hep en ucuzu markası bile yoktu hatta 6lira onunla bile 4kala öğrenmiştim kürtaj olduğum gebeliğimi.Ama ben erken yumurtluyorum buda etken olabilir.Canim yaptim yüklicem yok gibi, bide sizlere bisey sormak istiyorum teslerde hassasiyet oluyomus mesala 10 20 gibi bunlar ne fark ediyor ?
Aynen duyaröilik cnmHassasiyet derken duyarlılık mi bazilari daha erken dönemde yakalayabiliryormuş.Ama benim aldığım hep en ucuzu markası bile yoktu hatta 6lira onunla bile 4kala öğrenmiştim kürtaj olduğum gebeliğimi.Ama ben erken yumurtluyorum buda etken olabilir.
Ben bazı gebelik testlerinde 50 üstünü algılar gibi okudum cnm içinde prespektus gibi oluyoyaCanim yaptim yüklicem yok gibi, bide sizlere bisey sormak istiyorum teslerde hassasiyet oluyomus mesala 10 20 gibi bunlar ne fark ediyor ?
Cnm bende göremedim yaaa
Cnm bende göremedim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?