- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Canım Seni Boşuna Ümitlendirmek İstemem Fakat Bu Test Pozitif
Tıpkı benim ilk testime benziyor :)
Benimkinde bir şey var mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4 gün var canm Bi kaç gün daha geçsin yapıcamYap cnm ben umudumu yitirmedim valla 2-3 gün var olursa cok sevincem olmassa sükür edip beklicem illaki rabbim bi gün nasip etcek insallah
Evet cnm yaa cok soluk bi test bu bide buyutemedim fotoyu benKızlar 15 dk lık hali böyle konrtol çizgisi bile net çıkmadı bu testte anlamadım
Kuzum her zamanki gibi 3 damla damlattım conrtol çizgisi direk kıpkırmızı çıkardıidrar azmı damlattın acaba test çizgisi bile silik çünki
testte bir sıkıntı olabilir canım.. erken gebelik testimi normalmiKuzum her zamanki gibi 3 damla damlattım conrtol çizgisi direk kıpkırmızı çıkardı
testte bir sıkıntı olabilir canım.. erken gebelik testimi normalmi
Evet cnm yaa cok soluk bi test bu bide buyutemedim fotoyu ben
Ay inşallah canım yaa bekleyince nolacak merak ediyorım bazen var olan soluk çizgiler kuruyunca kendini belli ediyo
Mesela silik çizgi çıkan testimin ilk fotolrına bakıyorum aslında varmış ama çok soluk oldupu için görünmüyor kutuyunca netleşiyor
Regline kaç gün var canım ?
Yarın olmam lazım canım bugün son gün yani olsa bile daha net çıkması gerkemez miydi
Kızlar tekrar atıyorum orijinal hali bu
Yavaş Yavaş Koyulaşacak İnşallah
Geç Döllenme Olabilir. İlk İdrarla Yaptın mı Bu Sabah?
Yaptım Bir Çizgi Var Gibi Fakat Beyaz Gölge Gibi Duruyor.
Kuruma Çizgisi Olabilir Emin Olamadım Canım Malesef
Sağolasın canım şaka bir yana çizgi yok ya tamamen bana öyle geldi kabul ediyorum. Yarın sabaha deneyeceğim artık.
Yok canım sabah yoktu öğeledn sonra alabildim anca
İnşallah koyulaşır yaa zaten artık kan veirriö olmazsam yine 0.1 sonucu da almak istemiyorum![]()