Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tamam canım beklicem yarın günüm olmazsam pazartesi veririm diye düşünüyorum ama ya nasip

Ben geldim kızlar test almadım , gelen giden yok Ağrı'da yok , içim bişey almıyor geçen seferde 3 gün gecikmeli gelmişti acep yine aynısını olur mu diye düşünüyorum bide kadın öyle deyince iyice umut gitti bende, evet arkadaşım boncuk arıyoruz ama boş gibi , gözlerim artık her testi çift görmeye basladi

Hoşgeldin canım bende almasaymışım olurmuş iyi ki almamışsın boşver zaten günümüz geçerse bebekelrimiz bizdeyse er geç öğrenicez ama acele esiyoruz merak ediyoruz işte normal olarak hakkımızda hayırlısı olsun canım

Kızlar test paketim yırtıkmış şuan farkettim sanırım testin solukluğu bundan bozulmuş yani

Eklentiler

• 20191018_172256.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
Büyük ihtimal canım bide o kadar para verdim normalde 5 tl buna 7 verdim

Hiç sorma kuzum nasip işte
Test bozuk olsun ama bebişim benimle olsun

Eşimi kafalayıp özel de kan mı versem bugün
Özelde soygun var diye bagirasim geliyor benim bazen k*ci kırık bı testi dünya paraya yapıyorlar ya

Ben sonlanan hamileliğimde hep adet olacak gibi sol kasıkta saniyelik ağrılar hissediyordum kuzum hatta öf olacaksam olayım artık diyodum

Benim de 3 gündür adet sancım ama yumurtlamaya göre 22 ya da 23ünde adet olmam gerekiyor. İki gün önce de açık kahve akıntı vardı sabah wc ye gittiğimde ve göğüslerim sızlıyor Yumurtlamadan beri geçmedi. Hep bunlar unutlandırıyor beni

İnşallah vardır canım umudumuzı asla kaybetmiyoruz ben bu ay olsam da umudum hiç bitmicek
Bende altı gün önce falan leke gördüm kırmızı tek seferlik inşallah yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…