- 13 Mart 2019
- 14.353
- 51.408
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
01 Almazsın İnşallah Ama Ben En Koyu Hali İle 67 Aldım.
Halbuki 1.000 lerde bekliyordum koyuluğa bakınca
Şimdi Kanda 25 Çıksa Birde Artıyormu Diye 2 Günde Bir Kan Vereceksin.
Bence Adet Günün Geçmesini Bekle En Azından 3 Gün.
inşallah olmazsınTamam canım beklicem yarın günüm olmazsam pazartesi veririm diye düşünüyorum ama ya nasip
Ben geldim kızlar test almadım , gelen giden yok Ağrı'da yok , içim bişey almıyorgeçen seferde 3 gün gecikmeli gelmişti acep yine aynısını olur mu diye düşünüyorum bide kadın öyle deyince iyice umut gitti bende, evet arkadaşım boncuk arıyoruz ama boş gibi , gözlerim artık her testi çift görmeye basladi
inşallah olmazsın
Hava almış olabilir kuzum büyük ihtimalleKızlar test paketim yırtıkmış şuan farkettim sanırım testin solukluğu bundan bozulmuş yani
hay allahım yaa bizdeki şans ta böyle oluyo işteKızlar test paketim yırtıkmış şuan farkettim sanırım testin solukluğu bundan bozulmuş yani
Hava almış olabilir kuzum büyük ihtimalle
hay allahım yaa bizdeki şans ta böyle oluyo işte
Özelde soygun var diye bagirasim geliyor benim bazen k*ci kırık bı testi dünya paraya yapıyorlar yaBüyük ihtimal canım bide o kadar para verdimnormalde 5 tl buna 7 verdim
Hiç sorma kuzum nasip işte
Test bozuk olsun ama bebişim benimle olsun
Eşimi kafalayıp özel de kan mı versem bugün
Özelde soygun var diye bagirasim geliyor benim bazen k*ci kırık bı testi dünya paraya yapıyorlar ya
Ben sonlanan hamileliğimde hep adet olacak gibi sol kasıkta saniyelik ağrılar hissediyordum kuzum hatta öf olacaksam olayım artık diyodumKızlar sol kasığıma sancı girdi 10 saniye falan Allahımm inşallah adet gelmiyodurr
Ben sonlanan hamileliğimde hep adet olacak gibi sol kasıkta saniyelik ağrılar hissediyordum kuzum hatta öf olacaksam olayım artık diyodum
Zaten şöyle bı bakıyorum da biz biz kalmışız kizlaaaaaaar hamileyim diyee yazmayanAy inşallah canımm içimde hala umut var
Eğer hamileysem yeni topik açıcammm
Ve bütün belirtileri yazıcam
Bu ay neler yaptığımı yazıcamm
Özelde soygun var diye bagirasim geliyor benim bazen k*ci kırık bı testi dünya paraya yapıyorlar ya
Ben sonlanan hamileliğimde hep adet olacak gibi sol kasıkta saniyelik ağrılar hissediyordum kuzum hatta öf olacaksam olayım artık diyodum
Zaten şöyle bı bakıyorum da biz biz kalmışız kizlaaaaaaar hamileyim diyee yazmayan
Orda ne kadara yapıyorlar canım burda özelde 15tl kan testi sıkıldıkça yaptırıyorum
Benim de 3 gündür adet sancım ama yumurtlamaya göre 22 ya da 23ünde adet olmam gerekiyor. İki gün önce de açık kahve akıntı vardı sabah wc ye gittiğimde ve göğüslerim sızlıyor Yumurtlamadan beri geçmedi. Hep bunlar unutlandırıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?