- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı bence test yap varsada yoksada sıkıntın geçer en azındanKizlarr 4 ay önce bebeğim kayıt atımı durdu kurtaj oldum şimdi reglim 2gun geçti test yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem die
Silik çizgi var gibi kaç günün var canm bata
Normal o zaman canm sabah ilk idrarla tekrarla koyulaşma olacak mı bakalım canm20 Ekim canım bat
Elimde test kalmadı canım ya artık beklerim adet günümü gidersem çarşıya alırım gidemezsem de beklerimNormal o zaman canm sabah ilk idrarla tekrarla koyulaşma olacak mı bakalım canm
Teşekkür ederim canım yarın yapmayı düşünüyorum bakalım nasipHakkında hayırlısı bence test yap varsada yoksada sıkıntın geçer en azından![]()
Sen bilirsin canım beklerim dersen en güzeli ama dayanamıyoruz işteElimde test kalmadı canım ya artık beklerim adet günümü gidersem çarşıya alırım gidemezsem de beklerim
Var gibi canim gözüküyo üc günde dahada koyulasir insallah
Ay gördüm ama çok silik
Cnm cok gecmis olsunKizlarr 4 ay önce bebeğim kayıt atımı durdu kurtaj oldum şimdi reglim 2gun geçti test yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem die
Cnm sen yarin testini tekrarla yada evde yokmu baskaKizlar eve gectim teste baktim ama dunki netlik yok kurumus iyice foto cekeyim dedim ama fotoda gozukmuyor
Cnm onemli olan ilk 5 10 dk icinde cikmasi zatenYok kuzum almiyordum zaten bayadir evde vardi buda yaptim iste hersry allahtan ne bileyim icim buruklasti ya
2 dkligina versinEsimden bana firsat kalmiyorki telefondanpubg oyununu oynuyor benim telden onun tel fotoyu guzel cekmiyor
![]()